Care este, de fapt, relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav la aproape 3 luni de la despărțire: “Consideră normal ca toate cheltuielile să fie împărțite”

Publicat: 08/08/2018 | 13:28

Pe 17 iunie, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a dezvăluit în exclusivitate că Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu. Și, deși, la scurt timp ei au spus că vor păstra o relație apropiată pentru binele fiicei lor, acest lucru nu prea mai e cu putință. Un apropiat din anturajul lor a oferit un interviu în care a spus adevărul despre relația dintre cei doi foști parteneri.

Citește și: Victor Slav, kiki challenge în sala de fitness! VIDEO incendiar

Care este, de fapt, relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav la aproape 3 luni de la despărțire

În primele săptămâni după despărțirea neașteptată, cei doi au păstrat o relație apropiată și s-au întâlnit destul de des de dragul micuței Sofia. Din nefericire, în ultimul timp, Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au distanțat foarte mult. Un apropiat de-ai lor a mărturisit sub protecția anonimatului că prezentatorul TVa început să o evite pe mama fiicei sale și alege să o viziteze pe Sofia atunci când vedeta nu este acasă.

Citește și: Bianca Drăgușanu, declarație de dragoste în miez de noapte pentru Tristan Tate: ”Iubire. Fericită. Binecuvântată”

“Bianca și Victor au o relație cât se poate de civilizată, dar se întâlnesc tot mai rar. Victor se implică în creșterea copilului, dar nu o ia pe Sofia prea des, preferă să o viziteze acasă la Bianca. Ei nu au stabilit un program anume de creștere a copilului, nu au stabilit nici măcar o pensie alimentară, însă, de partea financiară, se ocupă mai mult Bianca. Având în vedere că și Victor are un venit destul de consistent, nu este exclus ca Bianca să înceapă să aibă pretenții, la un moment dat. Chiar dacă își permite să crească singură copilul, ea consideră normal ca toate cheltuielile să fie împărțite”, a declarat o sursă din anturajul celor doi pentru VIVA!

Citește și: Andreea Mantea și Victor Slav, cuplu într-o emisiune! Bruneta e șefa: „Vreau repede, vreau talent!”

Victor Slav câștigă 12.000 de euro pe lună de la Kanal D

Deși “Wowbiz”, emisiune pe care o prezenta cu Andreea Mantea a fost scoasă din grilă, Victor Slav a rămas la cunoscutul post de televiziune, unde va prezenta un show alături de Giani Kiriță și Cătălin Cazacu. Conform sursei citate mai sus, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu câștiga lunar 12.000, doar de la late night show-ul, venit la care se adăuga și onorariul pentru “Bravo, ai stil, acolo” unde avea o apariție săptămânală. Sumă deloc de neglijat. Potrivit acelorași surse, se pare că Victor încasa încă 5.000 de euro, bani care se adăugau bugetului.

Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, dar au divorțat

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. El a fost mulți ani model și, ulterior, a lucrat ca prezentator meteo la PRO TV. El a moderat și emisiunea “WOWbiz” de la Kanal D împreună cu Andreea Mantea.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu (n.: 6 martie 1982 în Hunedoara) s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Ea are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare.