Carmen Brumă, cu zona intimă la vedere pe covorul de la un eveniment. Când s-a întors cu spatele, lumea a amuțit

Publicat: 21/11/2019 | 20:27

Carmen Brumă a suprins și a șocat în acealași timp în această seară, după ce și-a făcut apariția pe covorul întins pentru decernarea premiilor de la Gala Unica 2019. Cunoscuta vedetă a ales o rochie neagră, lungă până în pământ, care are un decolteu foarte mare la spate… atât de mare, încât i s-a văzut posteriorul. Astfel, când s-a întors cu spatele la panoul de poze, toată lumea a amuțit.

Citește și: EXCLUSIV. Carmen Brumă a leșinat la Gala Unica 2019! Imagini dramatice cu iubita lui Mircea Badea

Carmen Brumă, cu zona intimă la vedete pe covorul de la un eveniment

Are 42 de ani, un trup de zeiță și un curaj fără limite! Carmen Brumă a venit îmbrăcată la Gala Unica 2019 într-o rochie neagră, lungă, cu un decolteu adânc la spate, care dezvăluie o porțiune semnificativă din fund – vezi mai multe imagini în galeria foto a articolului.

Puțini știu că o rochie identică a purtat regretata actriță Mireille Darc în 1972 în filmul “Marele blond cu un pantof negru”, realizat în regia lui Yves Robert. De altfel, pelicula a fost văzută și de Carmen Brumă în trecut și atunci și-a spus: “Doamne, de-aș putea să port și eu o dată o rochie exact ca asta!”, relatează jurnaliștii de la unica.ro. Mai mult, iubita lui Mircea Badea a mărturisit în cadrul unui interviu acordat recent că a revăzut filmul și și-a spus: “Acum e momentul, nu se poate. Dacă nu o fac acum, când? La pensioară?”. Iar de la dorință la realitate… au fost doar un material elegant, câteva cusături și multă, multă atenție în orele de muncă din atelierul de croitorie, unde a fost realizată creația vedetei noastre.

Carmen Brumă, pe covorul întins pentru decernarea premiilor de la Gala Unica 2019 © CANCAN.RO
Carmen Brumă, pe covorul întins pentru decernarea premiilor de la Gala Unica 2019 © CANCAN.RO

Citește și: S-au folosit de numele ei, iar acum Carmen Brumă apelează la Instanță. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Rochia purtată de Carmen Brumă la Gala Unica 2019 are o istorie bogată

Când actrița Mireille Darc a purtat-o în 1972 în filmul “Marele blond cu un pantof negru”, rochia neagră Guy Laroche cu spatele gol a făcut ravagii și a intrat în istorie prin senzualitatea ei minimalistă, pură, concentrată, conform sursei citată mai sus. Lungă până în pământ, sobră în față și cu un decolteu generos la spate, prin care se întrevedea curbura fină a feselor, rochia propunea privitorilor un sex–appeal evident, dar paradoxal de elegant. Mireille Darc a murit în 2017, iar ținuta cu care a intrat în istorie se odihnește astăzi cuminte la Muzeul Luvru.

 

Citește și...