Carmen Harra, declarație surprinzătoare despre Brigitte Năstase și Florin Pastramă. Nimeni nu s-ar fi așteptat

Publicat: 11/05/2019 | 13:43

Carmen Harra, celebra clarvăzătoare, a fost invitată să vorbească despre relația ”fierbinte” dintre Brigitte Năstase și Florin Pastramă. Și, în stilu-i caracteristic, Carmen Harra a pus imediat punctul pe ”i”. Poate că mulți vor fi luați prin surprindere de ceea ce anticipează ea. 

Cei care urmăresc cu atenție lumea showbizului au fost reticenți atunci când au aflat că Brigitte Năstase s-a ”cuplat” cu Florin Pastramă. Unii chiar au ”pariat” că nu va fi o relație de lungă durată. Dar cei doi par a se înțelege foarte bine, cel puțin deocamdată, iar Carmen Harra consideră că formează un cuplu compatibil.

“Brigitte Sfăt și Florin Pastramă sunt amândoi numărul 6. Energetic vorbind este o potrivire între ei și este o relație karmică. Relațiile karmice sunt foarte intense și se dărâmă brusc. Acestei relații eu îi dau o șansă pentru o perioadă de timp și revin, este o relație foarte intensă.  Eu i-am spus de la început lui Ilie Năstase că va divorța de Brigitte, știu că s-a supărat pe mine și m-a sunat că mă dă în judecată. Dar iată că s-a întâmplat. Însă lui Brigitte îi dau o șansă a unei relații foarte interesante cu Pastramă, pentru că există o compatibilitate între ei”, a declarat Carmen Harra pentru perfecte.ro.

Citește și: A MURIT. PREVIZIUNEA LUI CARMEN HARRA S-A ADEVERIT. TRAGEDIE ÎN SHOWBIZ

”În America sunt doctor Harra, iar în România sunt considerată clarvăzătoare”

În America sunt doctor Harra, iar în România sunt considerată clarvăzătoare”, spune Carmen Harra, care mărturisește că în SUA a făcut o adevărată avere. ”În prima mea lună în America am făcut 10.000 de dolari. Acum, eu pot să fac foarte ușor 40.000 – 50.000 de dolari pe lună. Asta pentru că eu sunt cunoscută, am un nume, America mă recunoaște și mă apreciază”, a spus Carmen Harra.

Ea a mai recunoscut că face bani și din alte activități. ”Eu câștig bani din mai multe surse. Sunt consilier de cuplu, iar în America un consilier câștigă între 400 și 600 de dolari pe ședință. Eu am lucrat peste 20 de ani ca și consilier, aveam biroul pe cel mai scump bulevard din lume, pe Fifth Avenue în New York, peste drum de Plaza Hotel. La mine veneau Jennifer Lopez, Hillary Clinton și alte celebrități. Eu însă aș putea să trăiesc și din drepturi de autor acum. Încă de la primele cărți publicate, am luat sude de mii de dolari. Cărțile au mers foare bine. Prima carte pe care am publicat-o în urmă cu 20 de ani, ”Karma de fiecare zi” a fost tradusă în 20 de zile și îmi vin și acum bani din drepturile de autor pe ea”, a spus Harra într-un interviu.

Citește și: ARE SAU NU CARMEN HARRA OPERAȚII ESTETICE? CLARVĂZĂTOAREA A ELUCIDAT MISTERUL

Citește și...