Carmen Harra, ultima previziune tragică pe 2017 s-a adeverit! România a pierdut un simbol al generaţiei vechi de artişti

Publicat: 26/12/2017 | 14:33

După ce a prevestit moartea Regelui Mihai I şi a unui tânăr din showbiz, care s-a stins din viaţă în urma unui accident violent, Carmen Harra a avut dreptate şi în legătură cu ultima premoniţie pe anul acesta. Aceea în care spunea că ţara noastră va pierde un reprezentat al "generaţiei vechi de artişti". O vedetă a anunţat că tatăl ei, unul dintre cei mai apreciaţi şi iubiţi actori, s-a ridicat la cer. Tragedia s-a petrecut azi, în a doua zi de Crăciun.

Citeşte şi: Crina Abrudan, în doliu! Tatăl prezentatoarei TV, actorul Ion Abrudan, a murit

Ion Abrudan, unul dintre cei mai importanţi actori ai Teatrului Regina Maria din Oradea, primeşte de azi apaluze printre îngeri. Artistul a suferit luni seara un infarct în urma căruia a fost transportat de urgenţă cu elicopterul la Timişoara, unde a murit pe masa de operaţie, în urma unei complicaţii.

Citeşte şi: Carmen Harra a avut dreptate? A murit într-un accident rutier

Celebra clarvăzătoare a făcut previziuni sumbre pentru Noul An.

Anul 2018 este un an foarte dificil pentru noi, pentru umanitate. În 2018 suferim consecinţele acţiunilor din 2017. Este un an în care trebuie să fim foarte atenţi la tot ce se întâmplă”, a declarat recent Carmen Harra.

Citeşte şi: Motivul pentru care se întâmplă nenorociri în România şi pe tot mapamondul

Carmen Harra este o clarvăzătoare de origine română care a devenit cunoscută Statele Unite, după ce a făcut previziuni pentru mai multe vedete de peste Ocean.

Citește și...