Câte kilograme are, de fapt, Adela Popescu! Prezentatoarea de la Pro TV s-a cântărit în direct

Publicat: 13/01/2020 | 18:00

Întoarsă recent din vacanța exotică în Sri Lanka, Adela Popescu a pornit un război puternic împotriva kilogramelor în plus! Îndrăgita prezentatoare are un aliat bun: prietenul și colegul ei de prezentare a emisiunii “Vorbește Lumea”: Gabriel Coveșeanu – Cove, așa cum îi spun rudele și apropiații.

Citește și: Adevărul despre Cove și Adela Popescu. Ce a zis soția lui Radu Vâlcan despre nevasta colegului ei de la Vorbește Lumea de la Pro TV

Câte kilograme are, de fapt, Adela Popescu

La 33 de ani, după două nașteri și… mesele îmbelșugate întinse cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Adela Popescu are, în prezent, o greutate de 56 de kilograme. Odată cu începutul noului sezon de la “Vorbește Lumea”, carismatica prezentatoare și Cove au acceptat cu bucurie provocarea “Slăbim împreună”. Cunoscutul moderator TV are în momentul de față 94 de kilograme și atât el, cât și colega lui s-au cântărit în direct, la TV, în urmă cu trei zile. Provocarea privind topirea kilogramelor în plus este și pentru telespectatori, iar cei care vor reuși să slabească cel mai mult vor avea parte de un premiu surpriză.

“Am luat câteva kilograme în vacanță, dar nu asta e marea problemă a mea. Vreau să-mi recapăt energia și ușurința cu care mă mișcam înainte de sărbători. Apoi cel mai important lucru de la această acțiune este că vreau să învâț să combin corect alimentele. Pur și simplu, vreau să scap de diete pe termen limitat, vreau să duc un mod de viață sănătos” a declarat Adela Popescu în cadrul emisiunii pe care o moderează la Pro TV împreună cu prezentatorul Cove.

Citește și: Adela Popescu, la momentul adevărului! Cum a reușit să scape de kilogramele în plus. Dieta-minune pe care a urmat-o. “Am reușit să nu mai mănânc…”

În timpul provocării “Slăbim împreună”, Adela Popescu și Cove vor merge împreună la antrenamentele de fitness, la tratamente corporale și vor primi sfaturi cu cei mai buni specialiști în nutriție.

“Cred că sunt puțini cei care nu au probleme cu kilogramele după sărbători, cel puțin eu am reținut tot ce am mâncat. Slăbim împreună! e o acțiune în care vrem să-i implicăm și pe cei de acasă. Împreună suntem mai puternici, așa că fiți și voi alături de noi, cu idei, rețete sau antrenamente. Vă îndemn la un stil de viață sănătos și echilibrat și nu, nu abandonăm”, a mărturisit Cove la scurt timp după dezvăluirile prezentatorei Adela Popescu.

Citește și: Adela Popescu, criticată pentru kilogramele în plus: “Mai slăbește nițel, că te face doamna Amalia”. Ce replică a avut fosta soție a lui Ilie Năstase

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au doi băieți

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în 2015. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 11 iunie 2017, iar fiul lor a primit numele Alexandru. Al doilea copil al cuplului a venit pe lume pe 10 decembrie 2018, după un travaliu care a durat cinci ore. La naștere, băiatul cel mic al prezentatoarei de la Pro TV avea o greutate de 3,430 kg și o înălțime de 51 cm. El a fost numit Andrei.

Citește și...