Câţi lei costa geaca de piele “Top Gun” a lui Marcel Vela? Ministrul a anunţat că o scoate la vânzare

Publicat: 04/07/2020 | 12:13
Câţi lei costa geaca de piele “Top Gun” a lui Marcel Vela? Ministrul a anunţat că o scoate la vânzare

Când România era în starea de alertă, ministrul Marcel Vela apărea la conferinţele de presă îmbrăcat într-o geacă de piele, similară cu cea purtată de piloţii de avioane în celebrul film Top Gun.

Vela purta mereu geaca atunci când anunţa o nouă ordonanţă militară, iar obiectul vestimentar chiar a stârnit şi nişte glume pe Internet. Ministrul de Interne nu a părut prea deranjat de ele, iar mai apoi şi-a personalizat şi geaca, trecând pe ea numele său, alături de tricolor şi de stema României.

Marcel Vela îşi vinde geaca! Ce va face cu banii

Recent, ministrul a luat parte la o conferinţă de presă, unde i-a atras atenţia unei jurnaliste să îşi pună masca de protecţie, atlfel nu va începe declaraţiile. În replică, un alt jurnalist i-a spus ministrului, în glumă, că ar trebui să îşi dea şi el geaca jos. Marcel Vela i-a spus apoi că o va scoate la licitaţie.

„O s-o scot la licitație după pandemie și o să dau banii la casele de copii”, răspuns ministrul de Interne. Deşi nu ştim la ce preţ s-a gândit ministrul, o astfel de geacă se poate vinde chiar şi cu 800-1000 de lei în funcţie de cât de bine arată.

Marcel Vela, purtând celebra geacă de piele din timpul stării de urgenţă

Secretul din spatele gecii de piele a lui Marcel Vela

În urmă cu câteva luni, ministrul a dedicat o postare pe Facebook gecii sale, după ce a văzut că pe Internet este o mare dezbatere privind haina sa. El a vorbit despre „Secretul din spatele gecii de piele„, în postarea care a devenit apoi virală.

„Era un început de Martie iar lumea întreagă avea să trăiască ceva neprevăzut. Cu toții aveam să intrăm într-un carusel, fără bilet de îmbarcare și fără să cunoaștem durata cursei. Schimbări în lanț, o viață cu totul nouă, greutăți, unitate, camaraderie, 24h/24h permanent la datorie, soluții, prezență, viziune, credință și multă speranță.

Știri, îngrijorări, articole, titluri, postări, live-uri, microfoane și … un ministru cu o GEACĂ.

‘De ce poartă Marcel Vela geacă din piele? SECRETUL din spatele aparițiilor sale!’;’Marcel Vela și-a personalizat geaca din piele de tip Top Gun!’ ;’Ce s-a întâmplat cu geaca din piele a lui Marcel Vela?’ ; ‘FAZA ZILEI! Ce și-a trecut Vela pe geaca din piele!’ ; ‘Marcel Vela și-a „tras” o geacă din piele la comandă!’

Vorbim despre o geacă, nu?!

Se pare că ea nu este orice geacă. Este acea GEACĂ! A încins tastaturile și a pus cu adevărat punctul pe I, a reactivat flacăra interioară și a trezit în toți ochiul critic. Hulită de unii și iubită de alții, ea a adus părerologii laolaltă, a născut idei și ca o veritabilă “personalitate”, a născut controverse.

Ce face acum? Având o greutate atât de mare… Așteaptă ziua de luni!”, a scris Marcel Vela pe Facebook, la vremea respectivă