Marcel Vela, explicații despre geaca de piele pe care o poartă: ”A încins tastaturile, a născut controverse…”

Publicat: 26/04/2020 | 14:28

În ultima perioadă, Marcel Vela – ministrul Afacerilor Interne și cel mai important om în stat în timpul stării de urgență decretate de președintele Klaus Iohannis – a apărut îmbrăcat într-o geacă de piele care a dat naștere multor comentarii. Mulți au spus că ministrul se crede în ”Top Gun”, alții i-au admirat-o, cert este că respectivul obiect vestimentar s-a aflat și se află în centrul atenției.

În astfel de condiții, Marcel Vela s-a decis să ofere unele explicații, postând un mesaj chiar pe pagina sa de socializare.

”Era un început de martie, iar lumea întreagă avea să trăiască ceva neprevăzut. Cu toţii aveam să intrăm într-un carusel, fără bilet de îmbarcare şi fără să cunoaştem durata cursei. Schimbări în lanţ, o viaţă cu totul nouă, greutăţi, unitate, camaraderie, 24h/24h permanent la datorie, soluţii, prezenţă, viziune, credinţă şi multă speranţă. Ştiri, îngrijorări, articole, titluri, postări, live-uri, microfoane şi … un ministru cu o GEACĂ”, a scris Marcel Vela, astăzi, în postarea intitulată… „Secretul din spatele gecii de piele”.

Marcel Vela nu a omis să reamintească și unele dintre titlurile care au apărut în presă, referitoare la subiectul ”Geaca”.

”De ce poartă Marcel Vela geacă din piele? SECRETUL din spatele apariţiilor sale!”, „Marcel Vela şi-a personalizat geaca din piele de tip Top Gun!”, „Ce s-a întâmplat cu geaca din piele a lui Marcel Vela?”, „FAZA ZILEI! Ce şi-a trecut Vela pe geaca din piele!”, „Marcel Vela şi-a tras o geacă din piele la comandă!”

(VEZI ȘI AICI: CEI CARE S-AU VINDECAT DE CORONAVIRUS SE POT INFECTA DIN NOU. ANUNȚUL FĂCUT DE OMS

A reactivat flacăra interioară şi a trezit în toţi ochiul critic

Iar în continuarea mesajul său, ministrul Afacerilor Interne concluzionează că este îmbrăcat cu o geacă devenită ”personalitate”, care a încins tastaturile și a născut controverse.

”Vorbim despre o geacă, nu?! Se pare că ea nu este orice geacă. Este acea GEACĂ! A încins tastaturile şi a pus cu adevărat punctul pe I, a reactivat flacăra interioară şi a trezit în toţi ochiul critic. Hulită de unii şi iubită de alţii, ea a adus părerologii laolaltă, a născut idei şi ca o veritabilă «personalitate», a născut controverse. Ce face acum? Având o greutate atât de mare… Aşteaptă ziua de luni!”, a încheiat Vela postarea, alăturând și fotografii în care apare îmbrăcat cu ”geaca-personalitate”.

(CITEȘTE ȘI: UN JANDARM DIN CRAIOVA A FOST INTERNAT ÎN SPITAL, DUPĂ CE A FOST DEPISTAT CU CORONAVIRUS)

Citește și...