Câți lei/noapte costă cea mai ieftină cameră din Mamaia. Pare greu de imaginat, dar așa este

Autor:
Publicat: 09/07/2020 | 10:41
Câți lei/noapte costă cea mai ieftină cameră din Mamaia. Pare greu de imaginat, dar așa este

În ultimele două weekenduri, litoralul românesc a fost plin de turiști! Deși Costinești rămâne și în acest an stațiunea preferată a tinerilor, cu prețuri accesibile și distracție garantată, în Mamaia, lucrurile stau diferit. Pentru numai o noapte de cazare, turiștii trebuie să scoată din buzunar sume colosale!

Turiștii au luat cu asalt litoralul românesc! În timp ce unii au căutat distracție și atât și nu le-a păsat de condițiile pe care le găsesc la cazările alese, alții s-au orientat către lux și opulență și au ales, în loc de Costinești, Mamaia.

NU RATA – MARCEL VELA, MESAJ TRANȘANT DESPRE AGLOMERAȚIA DE PE MALUL MĂRII NEGRE: „SPER SĂ NU SE ÎNCHIDĂ PLAJELE!”

Cât costă cea mai ieftină noapte de cazare în Mamaia

Ei bine, că tot vorbeam de lux și opulență, trebuie să vă spunem că, în Mamaia, prețurile au explodat în această perioadă, încât chiar și cea mai ieftinp noapte de cazare este, totuși scumpă. Astfel, dacă vrei să mergi în Mamaia cu bani mai puțini trebuie să știi că cea mai ieftină noapte de cazare costă…200 de lei, în timp ce cea mai scumpă cazare pe noapte atinge fabulosul preț de de 2.800 lei.

Din păcate, mai există o veste destul de proastă. În Mamaia este posibil să se declare focar de COVID-19 în curând, din cauza faptului că turiștii nu respectă distanțarea socială.

CITEȘTE ȘI – ULTIMA MĂSURĂ. PLAJELE SE ÎNCHID, AMENZILE SE MĂRESC! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU LOCALURILE

Șezlongurile de pe cele mai multe plaje sunt puse lipite aproape unele de celelalte. Regula este ca în față-spate și laterale să existe distanța de minimum un metru, fapt ce nu este respectat deloc. Multe dintre șezlonguri au în lateral doar câțiva centimetri. Aceste date sunt evidențiate în aproape toate stațiunile de la malul mării.

Având în vedere că în ultimele 24 de ore au fost raportate 555 de cazuri noi de COVID-19, cel mai mare număr înregistrat în România de la începutul pandemiei de coronavirus, șeful DSU, Raed Arafat a declarat într-o tranmisie live că una din problemele momentului sunt plajele și faptul că oamenii nu respectă regulile ceea ce a făcut ca numărul de infectări să crească.