Caz halucinant în Piatra Neamț! Și-a dat foc la mașină după ce iubita i-a răspuns la telefon în timp ce făcea amor cu alt bărbat

Publicat: 12/03/2019 | 16:31

Caz halucinant în Piatra Neamț! Un individ și-a dat foc la mașină după ce iubita i-a răspuns la telefon în timp ce făcea amor cu alt bărbat.

Un bărbat din comuna Girov, Piatra Neamț și-a sunat iubita pentru a-i reproșa că nu are grijă de una dintre fetele lor. Acest lucru s-a întâmplat după ce acesta ar fi aflat că pe Internet ar fi apărut niște filmulețe în timp ce minora întreținea relații sexuale orale cu un individ.

Doar că bărbatul avea să aibă parte de surpriza vieții lui. Iubita lui i-a răspuns la telefon, dar i-a reproșat că a deranjat-o, culmea, în timpul unei partide de sex oral cu alt bărbat. Scos din minți de gestul făcut de concubina lui, bărbatul a ieșit din gospodărie și a dat foc mașinii sale care s-a făcut scrum.

Două autospeciale de pompieri au intervenit la fața locului pentru a lichida incendiul ce risca să se extindă la casă.

„Sâmbătă, 02.03.2019, la ora 16:19, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, despre producerea unui incendiu la un autoturism în localitatea Girov. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ, care au stins incendiul”, potrivit ISU Neamţ.

Citește și...