Caz socant de pedofilie! Un profesor de muzica a fost retinut dupa ce s-a filmat masturbandu-se in fata elevelor!

Publicat: 22/04/2014 | 18:07

Barbatul in varsta de 41 de ani a fost retinut dupa ce pe masa procurorilor a ajuns o inregistrare cu acesta in timp ce se masturba in fata minorelor.

Procurorii DIICOT l-au retinut pe D.L.G., profesor la Clubul de Muzica dinPiatra Neamt, acolo udne preda lectii de canto, este acuzat ca a efectuat acte cu caracter sexual in fata unor eleve, minore cuprinde intre 6 ani si jumatate si 10 ani.

In ordonanta de retinere se arata:

“In concret, suspectul a dezbracat victimele si a exercitat acte concrete de natura sexuala in prezenta acestora, constand inclusive in vizionarea unor filme cu caracter pornografic, dezbracarea suspectului in prezenta minorelor si masturabarea acestuia”.

viol

De asemenea, in ordonanta se vorbeste si de agresiune sexuala, itnrucat exista indicii ca barbatul le-ar fi atins pe eleve.

Profesorul a fost divulgat de catre mama unei eleve de sase ani si jumatate, care le-a reclamat anchetatorilor, iar procurorii au stabilit ca profesorul se filma cu ajutorul a doua telefoane mobile si pastra imaginile pe calculatorul de-acasa.
Barbatul a fost retinut preventive, urmand sa fie dus in fata magistratilor de la Tribunalul Neamt cu propunerea de arestare preventiva.

(Maria Apostol)
 

Citește și...