Cazul Caracal, informații cutremurătoare. Gheorghe Dincă a povestit cum a ars Luiza Melencu: „A curs slănina, șunca… Oasele erau roșii și se topeau! S-au făcut zob”

Publicat: 20/01/2020 | 09:50
Cazul Caracal, informații cutremurătoare. Gheorghe Dincă a povestit cum a ars Luiza Melencu: „A curs slănina, șunca… Oasele erau roșii și se topeau! S-au făcut zob”

Noi informații cutremurătoare apar în cazul ”Caracal”, Gheorghe Dincă oferindu-i polițistului sub acoperire care a fost introdus în celula sa detalii inimaginabile. ”Monstrul din Caracal” le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu după ce le-a luat cu mașina, la ocazie, iar criminalul are puterea de a povesti scene îngrozitoare.

Discuția dintre Gheorghe Dincă și polițistul sub acoperire este halucinantă, detaliile îngrozitoare oferind imagine tulburătoare a unor scene desprinse, parcă, din filmele horror. Din nefericire, totul s-a petrecut în realitate, iar ”Monstrul din Caracal” a curmat viețile a două adolescente care i-au căzut ”în plasa” întinsă cu o perversitate greu de imaginat. Cu o ”lejeritate” care transmite totul despre mintea bolnavă a criminalului, Gheorghe Dincă nu s-a ferit să ofere amănunte îngrozitoare despre modul în care s-a decis să scape de cadavrul Luizei Melencu. A descoperit ”șmecheria” prin care poți arde complet un trup, iar destăinuirile sale pot afecta emoțional.

Dincă Gheorghe: ERA DATĂ GAURĂ ÎN BUTOI, că eu puneam greutate, puneam aluminiu, puneam…

Coleg celulă: Şi când ai băgat acolo automat o ţinea şi pe ea fiarele alea…

Dincă Gheorghe: PE EA O ŢINEAU, DAR NU LUA FOC.

Coleg celulă: Nu lua foc aşa…

Dincă Gheorghe: Nu, nu. SE ALIMENTA CU OXIGEN PE SUB, PE SUB…

Coleg celulă: Şi curgea slănina, şunca?

Dincă Gheorghe: Păi am avut tablă, pe tablă a curs şi… totul a ars, totul…

Coleg celulă: Ai văzut oasele roşii?

Dincă Gheorghe: Păi da, erau roşii. Păi datorită temperaturii mari… Şi când se topea…

Coleg celulă: Adică ai inventat noua modă de a scăpa de cadavru.

Dincă Gheorghe: SĂ ARZI ÎNCONTINUU PÂNĂ SE FAC ELE ZOB, ASTA E ŞMECHERIA. Din ce am observat eu acum de la mine, dar nu… n-am ştiut, de unde să ştiu eu de treaba asta?”, i-a povestit Gheorghe Dincă polițistului sub acoperire, potrivit a1.ro.

Citește și...