Acasă » Știri » Ce a pățit o turistă din România, după ce a mâncat la all-inclusive în Turcia: „După primele 3 zile, a început haosul!”

Ce a pățit o turistă din România, după ce a mâncat la all-inclusive în Turcia: „După primele 3 zile, a început haosul!”

De: Irina Vlad 10/09/2023 | 10:00
Ce a pățit o turistă din România, după ce a mâncat la all-inclusive în Turcia: După primele 3 zile, a început haosul!

Nici serviciile de la all-inclusive nu mai sunt ce erau odată. Ce a pățit o turistă din România, după ce a petrecut 10 nopți la un hotel din Turcia. Iată ce a pățit într-un hotel din Antalya. 

Nu sunt puțini cei care aleg să petreacă o vacanță la all-inclusive, mai ales în Turica, acolo unde, în majoritatea unităților de cazare, serviciile premium fac diferența. Însă, ca în aproape toate situațiile, mai există și excepții. Este și cazul unei românce care a avut parte de o dezamăgire cruntă. Cele 10 zile petrecute în Turcia s-au transformat într-un coșmar.

Ce a pățit o turistă din România, după ce a mâncat la all-inclusive în Turcia

Citește și: COȘMAR DE 11.950 DE LEI PENTRU O TURISTĂ ROMÂNCĂ ÎN TURCIA. CE A PĂȚIT ÎNTR-UN HOTEL DE 5 STELE DIN ANTALYA: „A TREBUIT SA DAM BACȘIȘ SĂ…”

Pe un grup de Facebook dedicat turiștilor care vor să călătorească în Turcia, o româncă și-a făcut public povestea și experiența nu tocmai plăcută de la un hotel all-inclusive din Antalya. Alături de prieteni, turista a sperat că va avea 10 zile de vis și o experiență unică, însă nu a fost așa. Femeia susține faptul că români au parte de un tratament nu tocmai plăcut din partea personalului din hotel, calitatea serviciilor a fost cu mult sub așteptări, apa din piscină era murdară, iar mâncarea  a fost sub orice critică.

”Proaspăt revenți de la Royal Garden Beach Alanya- 10 nopți. NU RECOMAND !!!! Am să exemplific câteva nemulțumiri (nu suntem pentru prima dată în Turcia, știam exact calitatea serviciilor oferite, nu suntem pretențioși, nu am cautat hotel de top – știm că sunt diferențe clare de buget la cele 5 stele). Hotel ales și achiziționat în decembrie 2022 după raport/calitate și review-uri ff bune după mai multe platforme peste 4.4 (recent am văzut review-uri care sunt „fabricate” se vede clar că n-au legătură cu nimic. Deci:
– primele 3 zile – ok, am luat la pachet +/- , mâncarea relativ ok, cu gust, după aceste zile a început haosul. În fiecare zi câte o persoană din grupul nostru a fost bolnavă, cu de toate: vărsături/stomac/temperatură/tuse etc. Nu știm cauza exactă, apa din piscină, mâncare etc. Apa din piscina mirosea a clor, curățenia ei se făcea superficial (a doua zi găseai pietricele pe fund, unii își mai suflau și nasul în apă, cu de toate, sa fie cocktail, aici ține și de educație), am urmărit seara până târziu să văd cum se curățau piscinele. Veneau cu un aspirator, curățau doar o latură a piscinei și gata, ulterior veneau cu o găleată de clor care era aruncată în piscină.
Paharele de la bar erau mătuite și murdare. Servirea lasă de dorit, fără chef.  Diferenta de servire se vedea clar, pentru nemti/ruși altă atitudine, pentru romani abia daca ne băgau în seamă.
– mancarea… au fost zile în care efectiv nu aveai ce mânca (cartofii prăjiți cam erau baza) toate preparatele erau fără gust și în proporție de 90% doar legume cu legume gătite gen tocănițe, câte o tocăniță cu pui, vita dar nimic spectaculos de bun (repetitive). Nici măcar banalul piure nu era bun, cartofi zdrobiți, amestecați uneori cu mazăre. Multe produse congelate. La barul principal de la piscină și cel de la plajă mai găseai la prânz o friptură ok, pizza acceptabilă, un orez și cam atât. Cireașa de pe tort „chicken butterfly” erau de fapt coastele de la pui cu piele – horrror (carne „ioc”, practic nici nu exista carne pe această secțiune de pui, nu am înțeles, poate sunt turiști cărora le plac oasele), fructele nu erau mereu proaspete etc. În general atmosferă de cantină. Era strict un grătar cu pui/vită/ficaței și un pește (cam aceleași feluri de mâncare în fiecare zi)
– clădirea premium – pe hol fără aer condiționat, în lift te sufocai efectiv (fără aer, fără ventilație, 32 grade). Piscina interioară-închisă.
Ambulanța zilnic la hotel, am văzut 2 turiști luați pe targă cu perfuzii. Zilnic în cabinet erau turiști. 
– echipa de entertainment – nulă, invizibili, îi vedeam dimineața, în jurul piscinei, la ora 11.00 aqua gym și se evaporau (erau 2-3 fete mai implicate la miniclub pentru copii). Melodia de deschidere era o manea – Costi Costiță. Spectacolele – de tot râsul. Atenție sporită celor care ajung totuși aici la gresia din jurul piscinelor, se alunecă, de 2 ori m-am întins pe jos (cu papuci, picior gol, tot aluneci). Ar mai fi multe neconformități, dar prefer să mă opresc aici.
Aș vrea să las și câteva lucruri bune. Curățenia în cameră era ok, baclavale bune, băuturi de export, înghețată. Într-o singură seară am avut fructe de mare,  singura în care am mâncat bine (norocoși că ne și plac) și cel mai important, am reușit chiar să slăbim în acesta vacanță, lucru care era imposibil la ultra alliclusive.
Per total calitatea serviciilor este net scăzută față de anii anteriori, foarte mulți romani care cunosc conceptul turcesc au afirmat același lucru. Păcat.
Nu aș reveni la acest hotel. Părerea nu este doar a mea ci a tuturor (grup de 8 adultți și 4 copii)
P.S. – Vă rog să aveți atenție sporită la excursiile achiziționate. Noi am optat pentru o excursie cu corabia din portul Alanya, programul descris nu s-a respectat, s-a mai stricat și motorul în largul mării, iar câteva ciocane a rezolvat problema, am fost preluați de la hotel cu un microbuz care, cu siguranță, nu avea nicio revizie recentă (aprox. 20 de persoane), la retur, în tunel, a explodat roata, ne-am izbit de parapet, din fericire am scăpat cu bine toți, deși 30 de minute am rămas blocați în mașina fără aer condiționat, întuneric. Într-un final s-a spart un geam și am ieșit, fiind preluați de alt microbuz. Ambulanța a venit la 10 minute, a vorbit cu șoferul și a plecat fără să acorde niciun fel de ajutor (noi fiind panicați, fără aer etc), poliția nu a intervenit deloc, efectiv ne-am descurcat pe cont propriu în situația dată.
În bazar – turcii nu mai negociază decât foarte puțin, sunt arțăgoși, reci, chiar am fost dată afară dintr-un magazin pentru că mi-am permis să negociez, produsele mult inferioare calitativ față de anii precedenți, mai găseai ici colo câte ceva, dar nimic wow. Deși adoram Turcia, mereu am fost extrem de mulțumiți de calitate, servicii, oameni, însă acest sejur ne-a ajuns, nu cred ca vom mai ajunge curând în Turcia”, se arată în postarea româncei.
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Irina Vlad este absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea Hyperion din București și activează în prea online de 2 ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Contact: [email protected]
Parteneri
Patru zodii care în luna mai PIERD în dragoste și carieră! La ce trebuie să fie atenți acești nativi
Patru zodii care în luna mai PIERD în dragoste și carieră! La ce trebuie să...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Continuă plecările din Antene! Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare nu mai apare pe post din luna mai
Continuă plecările din Antene! Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare nu mai apare pe post...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
EXCLUSIV Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru că e în înțelegere cu Ciolacu
EXCLUSIV Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru...
Sunt extratereștri pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștri pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta se refugiase într-un resort, după o condamnare definitivă în 2020
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor disponibile din 1 mai
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
CLIENȚII LIDL România trebuie să știe. Anunțul a fost făcut chiar ÎNAINTE de Paște
CLIENȚII LIDL România trebuie să știe. Anunțul a fost făcut chiar ÎNAINTE de Paște
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Simona Halep SCHIMBĂ REGULILE în lumea tenisului. Decizie radicală după verdictul TAS
Simona Halep SCHIMBĂ REGULILE în lumea tenisului. Decizie radicală după verdictul TAS
Meghan Markle, sperietoarea de la Palatul Kensington. Angajații tremurau când o vedeau
Meghan Markle, sperietoarea de la Palatul Kensington. Angajații tremurau când o vedeau
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: Aşa cum îţi doreai mereu!
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan. S-a început urmărirea penală
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan....
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...