Ce a văzut un bărbat într-un McDonald’s din Târgu Mureș, în plină stare de urgență: „Am fost surprins să văd că erau…”

Publicat: 24/04/2020 | 09:25
Ce a văzut un bărbat într-un McDonald’s din Târgu Mureș, în plină stare de urgență: „Am fost surprins să văd că erau…”

Starea de urgență s-a prelungit cu încă 30 de zile în România, prin decret prezidențial, însă Klaus Iohannis a vorbit despre relazarea măsurilor restrictive, în funcție de evoluția pandemiei la nivel național, după dat de 15 mai. Până atunci, însă, distanțarea socială trebuie respectată, iar restaurantele, cluburile și cafenelele sunt închise.

Un bărbat din Tîrgu Mureș a mers la McDonald`s pentru a-și lua o cafea, lanțul de restaurante fiind deschis, numai că a avut parte de o surpriză. A observat că în interior erau trasate trasee care stabileau circulația în local, iar două dintre cele șase case de marcat funcționau. Cumpărătorul și-a exprimat nedumerirea, în mediul online, considerând că astfel se încalcă ordonanțele militare.

”Surpriza, am fost la McDonald`s ca sa-mi iau cafea. Am fost invitat in magazin ca sa-mi comand ce vreau. Am fost surprins sa văd ca pe jos erau trasate trasee cu circulația in local și din cele șase case de marcat funcționau doar doua, respectându-se distanțarea socială. Întreb și eu pentru un prieten… nu se încalcă nici o ordonanța militara? Sau unii au primit derogare?!”, a fost mesajul postat în mediul online de bărbatul din Târgu Mureș.

(CITEȘTE ȘI: O TÂNĂRĂ DE 17 ANI S-A SINUCIS DIN CAUZA IZOLĂRII: ”NU PUTEA TERMINA ȘCOALA, NU PUTEA IEȘI SĂ-ȘI VADĂ PRIETENII”)

Un intenaut care a citit respectivul mesaj a ținut să precizeze că în interior nu este voie să stai și că nu ”servirea” ar fi problema în astfel de condiții.

”Din cate stiu nu este permis sa stai la masa in interior… nu cu servirea e problema. Dar e posibil sa ma insel”, a comentat unul dintre internauții care au accesat pagina respectivă.

(VEZI ȘI AICI: CINE ESTE ADRIANA PISTOL, CEA CARE L-A ÎNLOCUIT PE ADRIAN STREINU CERCEL DUPĂ CE A FOST DAT AFARĂ)