O tânără de 17 ani s-a sinucis din cauza izolării: ”Nu putea termina școala, nu putea ieși să-și vadă prietenii”

Publicat: 23/04/2020 | 21:24
O tânără de 17 ani s-a sinucis din cauza izolării: ”Nu putea termina școala, nu putea ieși să-și vadă prietenii”

Tânăra de 17 ani studia muzica, dorindu-și să devină cîntăreață, numai că această perioadă a crizei medicale fără precedent care afectează întreaga lume i-a fost fatală. Familia fetei consideră că tragedia s-a petrecut din cauza restricțiilor impuse de autorități, iar ea nu a putut să depășească acest impas. 

Beth Palmer – din cele declarate de părinții ei – a crezut că aceste restricții impuse de criza coronavirusului nu se vor sfârși niciodată și, din nefericire, a clacat. Marea Britanie este una dintre țările grav afectate de COVID-19, iar adolescenta a fost găsită moartă în locuință, spre disperarea familiei. Nu existau, totuși, indicii care să fi dus la concluzia că tânăra de 17 ani avea probleme, ea insistând doar asupra faptului că nu mai poate merge la facultate și nu se mai poate întâlni cu prietenii.

„Nu am nicio îndoială că restricțiile impuse au jucat un rol important în moartea lui Beth. Nu putea termina școala, nu putea ieși să-și vadă prietenii”, a mărturisit tatăl fetei.

(CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! INFECTAȚI CU NOUL CORONAVIRUS, DOI MEDICI CHINEZI S-AU TREZIT CU PIELEA ÎNCHISĂ LA CULOARE! EXPLICAȚIILE SPECIALIȘTILOR)

Beth Palmer

Potrivit informațiilor furnizate de Daily Mail, Beth Palmer studia la  Access Creative College din Manchester. Chiar dacă încearcă să înțeleagă toate motivele care au determinat-o pe fiica lor să își pună capăt zilelor, părinții adolescentei sunt șocați de tragedia care le va marca, pentru totdeauna viața.

Părinții au mai spus că, acum, se tem că vor exista și alți adolescenți care nu vor putea trece peste această perioadă de izolare. Beth avea peste 50.000 de like-uri pe pagina sa de Instagram, părinții vorbind deja despre o ”moștenire muzicală” pe care fiica lor o lasă în urmă.

(VEZI ȘI AICI: E OFICIAL! CÂT POATE REZISTA CORONAVIRUSUL ÎN CORPUL PACIENŢILOR CARE DEZVOLTĂ O FORMĂ GRAVĂ A BOLII)