Incredibil! Infectați cu noul coronavirus, doi medici chinezi s-au trezit cu pielea închisă la culoare! Explicațiile specialiștilor

Publicat: 23/04/2020 | 12:38

Doi medici din China au ajuns de nerecunoscut după ce au dezvoltat o formă gravă a noului coronavirus! După cum puteți vedea în imagini, culoarea pielii lor s-a închis enorm. Specialiștii au însă o explicație pentru acest fenomen și, de asemenea, vești bune pentru cei doi doctori care s-au luptat pentru viața lor timp de două luni.

Citește și: E oficial! Cât poate rezista coronavirusul în corpul pacienţilor care dezvoltă o formă gravă a bolii

Infectați cu noul coronavirus, doi medici chinezi s-au trezit cu pielea închisă la culoare

Yi Fan şi Hu Weifeng, având amândoi vârsta de 42 de ani, s-au îmbolnăvit de COVID-19 în timp ce tratau pacienții infectați cu virusul mortal la Spitalul Central din Wuhan. Ei au fost diagnosticați cu SARS-CoV-2 pe 18 ianuarie și sunt foștii colegi ai lui Li Wenliang, doctorul chinez care a avertizat cu privire la o posibilă boală “asemănătoare cu SARS” în decembrie 2019. Acesta a fost pedepsit pentru declarațiile sale alarmante și, din nefericire, ulterior, a contractat SARS-CoV-2 de la unul dintre pacienții săi și a murit pe 7 februarie, conform CNN.

Inițial, Yi Fan şi Hu Weifeng au fost internați în Spitalul Pulmonar Wuhan, iar apoi au fost transferați la sucursala Zhongfa Xincheng a spitalului Tongji, au relatat jurnaliștii de la CCTV. Ei au fost conectați la mașini ECMO ce înlocuiesc funcțiile inimii și plămânilor prin pomparea de oxigen în sânge – o procedură brutală.

Află și: MĂSURĂ. Comisia Europeană lansează o platformă de date privind COVID-19

Medicul care i-a tratat pe Yi Fan şi Hu Weifeng a declarat în fața jurnaliștilor din China că tonul anormal al pielii este cauzat de un dezechilibru hormonal, după ce ficatul lor a fost distrus în lupta cu noul coronavorus. Totuși, schimbarea culorii pielii a fost provocată de un tratament pe care doctorii chinezi nu au vrut să îl dezvăluie.

Nu rata: Informație terifiantă despre COVID-19! Cercetătorii au anunțat: Coronavirusul se refugiază în testicule: “Virusul poate fi transmis prin lichidul seminal”

Potrivit specialiștilor străini, cei doi medici din China ar trebui să își revină în perioada următoare. Momentan, ei au început să vorbească din nou și au făcut deja primii pași, însă, se deplasează destul de dificil.

Citește și: Apare ”pașaportul coronavirus”! Ce se va întâmpla atunci cu vacanțele tale