Informație terifiantă despre COVID-19! Cercetătorii au anunțat: Coronavirusul se refugiază în testicule: “Virusul poate fi transmis prin lichidul seminal”

Publicat: 21/04/2020 | 16:33
Informație terifiantă despre COVID-19! Cercetătorii au anunțat: Coronavirusul se refugiază în testicule: “Virusul poate fi transmis prin lichidul seminal”

O echipă de cercetători străini a făcut publică o informație terifiantă despre COVID-19 după ce au finalizat recent un studiu. Conform specialiștilor, coronavirusul se refugiază în testicule, motiv pentru care mor mai mulţi bărbaţi. Cele mai noi informații din această după-amiază arată că, la nivel mondial, 171.791 de oameni au fost răpuși de virusul mortal din China, iar alți 2.503.072 sunt infectați cu SARS-CoV-2.

Citește și: Organizația Mondială a Sănătății, avertisment îngrijorător în criza coronavirusului: “Nu vă relaxați! Ce e mai rău abia urmează”!

Cercetătorii străini, dezvăluire terifiantă: coronavirusul s-ar refugia în testicule și, de aceea, bărbații sunt mai afectați

Potrivit unei noi cercetări, coronavirusul ar putea rămâne în testicule și, de aceea, bărbații sunt predispuși că dezvolte forme mai severe ale bolii. Studiul a fost realizat de specialişti de la Montefiore Health System şi Albert Einstein College of Medicine din SUA împreună cu spitalul de boli infecţioase Kasturba din Mumbai și sugerează că numărul deceselor provocate de SARS-CoV-2 în rândul bărbaţilor este mai mare decât cel al femeilor, pentru că acesta “se refugiază” în testicule, relatează jurnaliștii publicațiie New York Post.

Află și: Managerul Spitalului Victor Babeş reacționează după ultimul avertisment OMS: “Ceva nelămurit planează asupra noastră”

Conform analizelor făcute de oamenii de știință, glandele sexuale masculine ar reprezenta un fel de “bastion” în care virusul se refugiază când este atacat. Pe de altă parte, ovarele nu prezintă proteina ACE2, receptorul de care se leagă COVID-19 pentru a invada celulele umane. Cercetarea a fost condusă de patru oameni de ştiinţă: profesorul de biologie moleculară Amit Verma, profesorul de biologie Ulrich Steidl, oncologul Aditi Shastri şi mama lui, Jayanthi Shastri, microbiolog. Ei au publicat studiul pe MedRxiv, site unde, săptămânile acestea, cercetătorii au schimbat informaţii şi date despre coronavirus, neverificate însă de surse independente.

“Studii făcute în întreaga lume au demonstrat constant o incidenţă majoră şi simptome mult mai grave ale bolii în rândul bărbaţilor”, au anunțat cei patru specialiști.

Nu rata: Avertisment îngrijorător al specialiștilor. Oamenii pot fi infectați de mai multe ori cu noul coronavirus

Ei au explicat faptul că au observat că în cazul bărbaţilor este nevoie de mai mult timp ca “să scape de virus” şi că acest lucru poate explica “severitatea sporită a cazurilor lor”.

Cercetătorii străini: “Virusul (n.r.: SARS-CoV-2) poate fi transmis prin lichidul seminal”

Deşi bărbaţii şi femeile sunt în măsură relativ egală infectaţi cu noul coronavirus, în cazul deceselor, un număr mai mare îl reprezintă bărbaţii. Spre exemplu, în ceea ce priveşte oraşul New York, rata deceselor înregistrate în rândul bărbaţilor este de 68%.

Există teoria că reprezentanții sexului tare sunt cel mai adesea fumători şi că au tensiunea mai ridicată şi că sistemul imunitar în cazul femeilor ripostează rapid cu o forţă mai mare decât cel al bărbaţilor. Cercetarea ar trebui să facă obiectul unor diferite verificări, însă după primele reacţii, experţi în domeniu par să accepte teoria ca posibilă.

Profesorul Katheryn Sandberg de la Universitatea Georgetown a declarat pentru Washington Post că “testiculele pot avea un rol” şi a recomandat ca în toate spitalele să fie păstrate date exacte privind reacţiile prezentate de bărbaţi şi de femei, pentru că “doar aşa pot fi înţelese mecanismele folosite de virus pentru a ataca corpul uman”.

Dacă teoria va fi confirmată de studii ulterioare, rezultă că există un alt factor preocupant, acela că boala poate fi transmisă şi pe cale sexuală.

“Va trebui luat în calcul că virusul poate fi transmis prin lichidul seminal”, a avertizat Aditi Shastri.