Ce înseamnă când visezi că ești beat

Publicat: 08/06/2018 | 12:10
Ce înseamnă când visezi că ești beat

Ce înseamnă când visezi că ești beat? Încercați să vă amintiți cât mai multe din vis, pentru că există mai multe interpretări probabile în acest caz. (Reduceri mari la jocuri PC)

De exemplu, dacă în vis apare o beție, înseamnă că veți purta o dispută cu o persoană dragă, posibil din cauza neajunsurilor, iar atunci când visați oameni beți înseamnă că veți fi dezamăgit de cei care vă înconjoară, posibil din cauză că vă mint sau vă tratează urât.

Ce înseamnă când visezi că ești beat

În același timp, dacă visați că sunteți dumneavoastră beat, înseamnă că trebuie să vă puneți capul la contribuție și înlăturați orice obstacol ca să vă puteți apuca de treabă, deoarece sunteți pe cont propriu și nimeni nu vă împinge de la spate.

Citește și CE ÎNSEAMNĂ CÂND VISEZI CĂ FACI DRAGOSTE. SEMNIFICAȚII ȘI INTERPETĂRI

Beția din vis mai poate arăta și faptul că nu luați viața în serios, sunteți un veșnic copil, nu vă tratați îndatoririle așa cum ar trebui, faceți risipă. (Promotiile zilei la monitoare)

Visul în care tu ești beat sugerează faptul că acționezi neglijent și insensibil. Pierzi controlul asupra vieții tale sau pierzi contactul cu realitatea. Poate că încerci să scapi dintr-o situație din viața de zi cu zi.

 

Citește și...