Ce înseamnă când visezi pisici

Publicat: 08/08/2018 | 12:00
Ce înseamnă când visezi pisici

Află în acest articol ce înseamnă când visezi pisici și la ce detalii trebuie să fiți atenți dacă aveți un astfel de vis. Potrivit specialiștilor, pisicile reprezintă feminitatea dintr-un om, indiferent de gen. Când visezi pisici, iese la lumină latura ta feminină.

Ce înseamnă când visezi pisici? Faptul că ai un astfel de vis poate avea legătură cu nevoia ta de independență. Dacă visezi pisica ta, acesta poate fi un semn al unor emoții puternice. Psihologii Sigmund Freud și Carl Gustav Jung asociau astfel de vise cu subconștientul uman. (Vezi aici Curiozităţi despre pisici. 10 lucruri pe care trebuie să le ştii )

Ce înseamnă când visezi pisici – decodarea mesajului

Pisica este asociată cu feminitatea

Ce înseamnă când visezi pisici? De cele mai multe ori, cred experții, subconștientul încearcă să îți transmită un mesaj. Pisicile sunt asociate cu abilitatea ta de a vedea ceva ce este ascuns, asta pentru că felinele pot vedea noapte. Dacă visezi că un copil ține în brațe o pisică, specialiștii în vise cred că urmează să se întâmple ceva important pentru tine în viitor. Dacă visezi că adopți o pisică, urmează să împărtășești cuiva ideile și gândurile tale.

Pe de altă parte, dacă visezi o pisică agresivă, asta înseamnă că o persoană din viața ta nu este de încredere și că te-a trădat, sau cel puțin urmează să o facă. Dacă visezi că te zgârie, înseamnă că urmează să te cerți cu o persoană de sex feminin. (Citește și Rase de pisici preferate de români)

Ce înseamnă când visezi pisici -semn rău?

Ce înseamnă când visezi pisici: Un astfel de vis poate ave și conotații negative

Ce înseamnă când visezi pisici care dispar? Dacă își dispare animalul de companie în vis înseamnă că se anunță obstacole profesionale pentru tine sau că va dispărea cineva din anturajul tău. Dacă visezi că pisica se bate, acest lucru poate simboliza acțiunea cuiva care îți poate afecta reputația sau situația fianciară. Dacă pisica miaună, înseamnă că ai în anturajul tău un prieten fals, care nu îți vrea delco bine. Dacă pisica vorbește, acesta este un mesaj să își accepți latura femininî sau să schimbi ceva legat de job-ul tău. Dacă visezi o pisică care a murit în viașa reala, aceasta poate simboliza faptul că trebuie să-ți asculți inima și să-ți eliberezi emoțiile.

Ce înseamnă când visezi pisici – simbolism

Ce înseamnă când visezi pisici: Acest animal a fost venerat mii de ani

Pisica a fost considerat un animal sacru în numeroase civilizații, pregum Egipt, Persia, Scandinavia, Grecia și Japonia. Pisica a fost venerată atât în timpul vieţii, cât şi după moarte. Pisica este asociată cu latura instinctivă, impulsurile şi sexualitatea nu trebuie niciodată înlăturate. Animal eminamente independent, apariţia pisicii în vis simbolizează uneori o dorinţă viscerală de independenţă.  Pentru femei, pisica din vis le vorbeşte despre feminitatea lor şi mai precis de sexualitate. Să nu uitaţi limbajul argotic – atât de plastic şi folositor în interpretarea viselor – care desemnează prin acest cuvânt sexul feminin, potrivit vise.ro.

Citește și...