Ce răspuns a dat Adela Popescu când a fost întrebată de o admiratoare de ce nu arată fața copiilor ei

Autor: A.N.
Publicat: 28/07/2019 | 17:51

Adela Popescu a fost întrebată de o admiratoare de ce nu arată fața copiilor ei. Iar reacția prezentatoarei TV nu a întârziat să apară.

Împreună cu soțul, fratele, cumnata și copiii lor, Adela Popescu a fost într-o binemeritată vacanță în Cipru. Toată lumea s-a relaxat, s-a distrat pe cinste și membrii familiei au reușit să petreacă timp prețios împreună. Însă… nici bine nu s-au întors acasă și deja Radu Vâlcan și soția lui s-au gândit să plece într-o altă vacanță. (CITEȘTE ȘI: ADELA POPESCU REVINE LA ”VORBEȘTE LUMEA”! CÂND APARE PE STICLĂ)

Ei bine, după Cipru, Radu Vâlcan și Adela Popescu au ales o destinație exotică: Bali! Prezentatoarea TV a publicat o fotografie din vacanță, în care apare alături de soțul și cei doi băieți ai săi. Însă… un mic detaliu i-a nemulțumit pe fani. Și anume… faptul că vedeta nu le arată fața copiilor ei.

Adela Popescu, alături de soțul și copiii ei

„Fără răutate, doar curiozitate, care e faza cu pozele astea printre staruri să ascundă fața copilașilor? Ce ar zice peste 15-20 de ani? „Aaaa mamă, ce draguță e poza asta, dar sigur sunt eu în poză?” 😜 , a întrebat o internaută.

Iar răspunsul Adelei Popescu n-a întârziat să apară: „Avem și varianta cu fețele lor 😉 Noi îi arătăm, dar nu foarte des. Nu e niciun calcul, nicio strategie, pur și simplu așa simțim să facem. E foarte posibil ca de mâine să ne hotărâm să postăm numai cu ei fără nicio problemă”.

Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe micuțul Andrei

Adela Popescu și-a ținut fanii la curent cu una dintre cele mai importante zile din viața ei și a lui Radu Vâlcan: creștinarea celui de-al doilea băiețel, Andrei. Evenimentul a avut loc pe 5 mai. De la machiaj și coafură, drumul spre biserică și petrecerea de la restaurant, totul a fost la superlativ! Micuțul Andrei a avut parte de o slujbă emoționantă, sub privirile și mai emoționate ale părinților lor, care erau năpădiți de emoții. (CITEȘTE ȘI: RADU VÂLCAN A FĂCUT ANUNȚUL ASTĂZI, DUPĂ 4 ANI DE CĂSNICIE CU ADELA POPESCU: „RELAȚIA NOASTRĂ E..”)

După slujba religioasă, Adela Popescu și Radu Vâlcan au mers să sărbătorească marele eveniment, alături de familie și prieteni, într-un restaurant de fițe din Capitală. Adela Popescu a optat pentru o rochie neagră, cu buline, care i-a scos bustul în evidență. Iar Radu Vâlcan era la patru ace, într-un costum negru. La restaurant sunt în jur de 80 de invitați, dornici de distracție. Printre ei s-au numărat Dana Rogoz, Cabral, Cove și Elena Gheorghe.
Citește și...