Ce s-a găsit pe hardurile luate din casa lui Răzvan Ciobanu

Publicat: 18/05/2019 | 17:16

Laura Vicol, avocata lui Răzvan Ciobanu a făcut anunțul! S-a aflat ce anume s-a găsit pe hardurile luate din casa designerului. 

Au tot existat zvonuri imediat după moartea lui Răzvan Ciobanu conform cărora designerul ar fi fost omorât pentru că deținea informații compromițătoare despre mai multe personalități din România. Ei bine, Laura Vicol, avocata lui Răzvan Ciobanu a lămurit întreaga situație și a spus ce anume s-a găsit pe hardurile luate din casa lui Răzvan Ciobanu. (CITEȘTE ȘI: MENAJERA LUI RĂZVAN CIOBANU SPUNE CE FĂCEA DESIGNERUL CÂND NU-L VEDEA NIMENI)

„Hardurile şi un laptop au fost găsite de mama lui Răzvan Ciobanu şi acum sunt la mine. Hardurile conţin schiţe, prezentări de modă. Nu este nimic adevărat din speculaţiile care s-au făcut”, a declarat avocata la Antena Stars.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei.

Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac. (VEZI ȘI: CU CE PREȚ SE VÂND PE OLX ROCHIILE FĂCUTE DE RĂZVAN CIOBANU, DUPĂ TRAGEDIE)

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj – designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

Citește și...