Cu ce preț se vând pe OLX rochiile făcute de Răzvan Ciobanu, după tragedie

Publicat: 03/05/2019 | 17:25
Cu ce preț se vând pe OLX rochiile făcute de Răzvan Ciobanu, după tragedie

Chiar dacă afacerea lui cu haine nu mai avea de multă vreme succes, au fost mulți care au speculat moartea lui Răzvan Ciobanu pentru a-i scoate la vânzare, și la suprapreț, multe dintre haine, chiar dacă sunt second hand. 

Rochiile create de Răzvan Ciobanu au început să se vândă cu sume mari de bani după moartea designerului. Pe un cunoscut site de vânzări și intermedieri, creațiile lui Răzvan Ciobanu au ajuns să fie comercializate cu sume mari de bani.

Cea mai scumpă dintre acestea, o rochie mai exact, se vinde cu 3.200 lei de către o tânără din Constanșa.

Alte obiecte vestimentare semnate de Răzvan Ciobanu sunt vândute la second-hand, în medie cu 700 – 800 lei. Cea mai ieftină este 450 lei.

Martor bombă în cazul morții lui Răzvan Ciobanu

Polițiștii au descoperit un martor extrem de important care îi va ajuta în ancheta accidentului mortal suferit de Răzvan Ciobanu. 

Este vorba de bordul electronic al Range Rover-ului împrumutat de designer de la niște prieteni pentru a ajunge de pe litoral la București, scrie libertatea.ro.

Cu ajutorul calculatorului autoturismului de teren va fi refăcut traseul, vor fi aflate viteza, traiectoria și chiar eventualale opriri, elemente extem de importante în stabilirea cauzelor care au condus la producerea teribilului accident rutier.

Citește și...