Ce i-a șoptit la ureche Diana Belbiță lui Giani Kiriță, imediat după ce a fost eliminată de la Exatlon

Publicat: 20/04/2018 | 12:27

Vestea că Diana Belbiță părăsește competiția Exatlon a fost un șoc pentru toată lumea! Sportiva era una dintre cele mai puternice concurente din competiție. Colegii săi și echipa adversă auamuțit la auzul rezultatelor voturilor telespectatorilor. Cei de acasă i-au oferit cele mai puține voturi, astfel că Belbiță a fost eliminată. Și ea a fost șocată de rezultat și s-a revoltat pe moment. 

Deși Diana Belbiță a intrat în conflict cu colegii săi, cei mai mulți credeau că Geanina va fi cea care va părăsi competiția. N-a fost să fie așa, însă, și „prințesa” a fost cea care s-a întors în România. Ea a petrecut în Republica Dominicană mai mul de trei luni. Supărată, Diana Belbiță și-a arătat dezamăgirea că băieții din echipă au propus-o spre eliminare. Giani Kiriță s-a arătat enervat de comportamentul colegei sale. El a mărturisit că nu înțelege de ce se comportă așa, pentru că nu a adus prea multe puncte în ultimele săptămâni. Concurenta alintată de toată lumea „prințesa” a început să plângă când a trebuit să se despartă de colegii ei.
Când a venit momentul să îl îmbrățișeze pe Giani Kiriță, Diana Belbiță i-a șoptit la ureche: „Nu mai fi rău”. La rândul său, Giani i-a spus să nu mai fie nici ea rea. Chiar dacă s-au certat în ultimele ediții,  fostul fotbalist s-a arătat afectat de plecarea colegei sale de echipă.

„Faimoșii” au mai rămas cu două fete

Diana Belbiță rămăsese singura fată din echipa „Faimoșilor” din primul val. Ea a petrecut în Republica Dominicană mai bine de trei luni. A fost un șoc pentru ea să fie nominalizată de Valentin „Bruce”. Nominalizarea ei a fost hotărâtă de toți bărbații din echipă. Chiar dacă și-a exprimat șocul, a fost nevoită să accepte decizia acestora. Deși au fost propuse toate fetele, ea a avut cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. În competiție, au mai rămas la echipa „Faimoșilor” Vladimir Drăghia, Valentin Chiș, Giani Kiriță, Larisa, Geanina și Cătălin Cazacu. De partea cealaltă, în echipa Războinicilor, continuă competiția Alex, Ionuț, Ștefan și Roxana.

 

 

Citește și...