Acasă » Showbiz » SEXY » Cel mai tare show erotic de pe litoral, de vara asta! O blonda perversa l-a „fiert” o noapte intreaga pe Alex Piturca, iar dupa rasarit s-a dezbracat in valuri si i-a aratat „pasarica” in public!

Cel mai tare show erotic de pe litoral, de vara asta! O blonda perversa l-a „fiert” o noapte intreaga pe Alex Piturca, iar dupa rasarit s-a dezbracat in valuri si i-a aratat „pasarica” in public!

De: Cancan 06/08/2012 | 00:00
Cel mai tare show erotic de pe litoral, de vara asta! O blonda perversa l-a fiert o noapte intreaga pe Alex Piturca, iar dupa rasarit s-a dezbracat in valuri si i-a aratat pasarica in public!

Alex Piturca si-a facut un obicei sa isi petreaca sfarsiturile de saptamana pe litoralul romanesc. Ziua "o arde" pe plaja alaturi de diferite prezente feminine, in timp ce noptile le uda cu bauturi fine in cele mai exclusiviste cluburi din statiunea Mamaia. Weekend-ul trecut, juniorul nu a mai fost in centrul atentiei, fiind eclipsat de o tanara cu explozie intarziata, care i-a marcat fiului selectionerului intr-un mod inedit dimineata de duminica.

Piti jr. a demonstrat forma de zile mari din ultima perioada si a petrecut toata noaptea alaturi de un grup de prieteni, in timp ce o blonda i-a tinut de cald in zona VIP a clubului. In ciuda faptului ca partenera juniorului se baga in seama cu mai multi barbati din jur, lucrand serios la orgoliul lui „Pitisor”, acesta din urma a trecut cu vederea iesirile blondei si a blocat mereu atacurile altor barbati, semn ca tanara era cu adevarat o miza pentru fostul stelist.

Ora 05:33

Inainte sa se lumineze, Piturca a fugit pentru cateva minute de la masa si de langa partenera sa pentru a-si conduce in parcare cateva amice. Extrem de galant, juniorul a chemat un taxi pentru acestea, dupa care s-a sarutat pe obraz cu o bruneta extrem de vioaie. Interesant este ca tanara semana foarte mult cu Teodora Stoica, fiica lui Mihai Stoica.

Ora 6:43

Dupa aproximativ o ora, Piturca si ai lui se hotarasc sa paraseasca clubul si se indreapta catre malul marii, pentru a vedea rasaritul. Fiul selectionerului o urmeaza pe tanara care i-a fost aproape toata noaptea, tinandu-i cumintel in brate perechea de pantofi, in timp ce aceasta vrea sa se racoreasca in mare dupa o noapte incinsa.

Ora 06:47

Chiar daca s-a racorit, blonda lui Piturca junior are o iesire energica la adresa fostului fotbalist, fiind tinuta cu greu de catre un amic comun. Juniorul se uita siderat la excentrica sa amica si da semnale ca vrea sa plece fara ea, in timp ce vedeta matinala isi da rochia jos. Tanara nu se linisteste si cateva momente mai tarziu se baga in seama cu un necunoscut, caruia ii imprumuta cu forta o pereche de ochelari. Stanjenit de gesturile acesteia, Alex Piturca intervine si ii inapoiaza barbatului ochelarii.

Ora 06:54

Dupa indelungi parlamentari, Piturca reuseste sa o bage intr-un taxi, dar tanara continua si in drumul catre centrul statiunii sa se dea in spectacol. Plina de energie chiar daca venise dupa o noapte de club, pozitionata pe bancheta din spate, prietena juniorului isi scoate picioarele pe geam. Ajunsi intr-un final in zona Cazinoului, Piturca, tanara vioaie si inca un cuplu se urca intr-un BMW.

Ora 07:08 07 :09

De aici, blonda jucausa incepe cu adevarat sa se dea in spectacol, oferind un show de neuitat amicilor lui Piturca si ex-stelsitului. Norocosi sa asiste la nebunia de moment a fetei, au fost si simpli trecatori care se aflau pe bulevardul Mamaia, in dimineata de duminica. Protagonista cursei nebunesti n-a avut liniste si s-a gandit ca este momentul sa ia putin aer, in timp ce masina se indrepta catre oras. A vazut trapa deschisa, ocazie de neratat pentru vedeta grupului. O secunda mai tarziu, amica lui Alex Piturca era jumatate scoasa pe trapa, in urlete si tipete, care atrageau orice privire din trafic. Intr-un moment de maxima nebunie, aceasta a tinut sa isi salute prietenul prin parbriz si s-a aplecat atat de mult pe trapa incat era la un pas sa se piarda pe drum. Chiar si asa, miscarea excentrica era sa faca victime in trafic in randul celorlalti soferi, dupa ce a oferit o imagine desprinsa parca din revistele pentru barbati.

Ora 07:15

Grupul vesel a ajuns apoi la un bloc aflat pe faleza, insa Piturca s-a vazut in situatia in care nu o mai vedea in campul sau vizual pe tanara energica. Dupa cateva minute de panica, Piturca a cercetat imprejurimile ca un catelus politist, intreband chiar si cateva persoane din jur daca au vazut o femeie nici inalta nici slaba, nici inalta nici scunda, nici asa si nici altfel.

Ora 07:19

Intr-un final fericit, cautarea a luat sfarsit, tanara facandu-si aparitia din mare ca o sirena, ce-i drept usor in degringolada.

Ora 07:35

Piturca coboara pe plaja pentru a-si recupera partenera, insa tanara nu da semne ca vrea sa plece de pe nisip. Nebunia continua cand tanara il roaga pe junior sa o insoteasca in apa. Fostul fotbalist nu a parut prea incantat, scuzandu-se ca este mult prea rece apa marii. A urmat apoi un spectacol cu tente erotice in care partenera lui Piturca s-a aflat centrul atentiei. Suparata ca „Pitisor” a refuzat sa o insoteasca in mare, aceasta l-a amenintat ca se debraca si isi arata sanii pe plaja. Santajul emotional a mers, juniorul dezbracandu-se si a ramas in boxeri. Incinsa de goliciunea fiului lui Victor Piturca, vedeta diminetii a demarat un show demn de filmuletele cu patratel rosu. Intr-o nota lasciva, aceasta a incercat sa il atraga in apa pe Piturca cu cateva gesturi excentrice. Impinsa de la spate in continuare de aburii licorilor consumate in club, tanara si-a aratat partile intime pe plaja, ametindu-l pe junior.

Ora 07 :37

Culmea, tanara nu a parut sa fie deranjata ca la doi pasi de scena unde si-a desfasurat show-ul erotic, un copil de numai cativa naisori se juca in nisip.

Ora 07: 53

La finalul spectacolului fotografiat de paparazzii Cancan, cei doi amorezi se hotarasc sa paraseasca faleza. Piturca cheama un taxi, in timp ce partenera sa de nebunii il provoaca din nou la o scena fierbinte. Aceasta se urca pe capota unei masini parcate, atragandu-l cu gesturi senzuale pe Piturca peste ea. Amica buna si nebuna a juniorului isi ridica piciorul ostentativ, asteptand parca o miscare energica din partea ex-fotbalistului.

Ora 07: 59

Venirea taxiului le intrerupe spectacolul celor doi amorezi. Piturca si partenera sa de distractii urca in masina, oferind pe bancheta din spate primul moment dragastos. Cei doi se saruta aproape tot drumul, pana ce au ajuns in fata unui bloc din Constanta.

Ora 08:07

Obosit, dupa mai mult de ora de la plecarea din club, Piturca suna insistent la interfon. Amicii fiului selectionerului nu dau semne ca raspund, moment in care acesta intra usor in panica. Inca plina de energii nebanuite, amica lui Piturca incearca sa deschida cu forta usa de la scara. Situatia se rezolva pana la urma, insa pana sa se dezmeticeasca si sa deschida usa, juniorul isi vede prietena din nou dezbracata.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu despre ea
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să alerg un miel”. Blondina face dezvăluiri inedite
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Sâmbătă, 4 mai 2024, de la ora 11, viața acestor 5 zodii intră într-o nouă etapă. Le așteaptă bogăție și succes
Sâmbătă, 4 mai 2024, de la ora 11, viața acestor 5 zodii intră într-o nouă...
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește ușor și are un preț accesibil
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește...
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie conroversată
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare
De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu Nicolae Ceaușescu
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu...
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită