Celebrul jurat de la PROTV Florin Călinescu a ”vrăjit” o vânzătoare de la supermarket!

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 14/09/2018 | 22:57

Florin Călinescu este jurat la “Românii au talent”, un cunoscut show de televiziune care, de-a lungul anilor, a adunat sute de mii de fani în fața micului ecran. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) Când nu se află la locul de muncă, îndrăgitul actor nu iese prea ușor în evidență. Preferă să trăiască discret și departe de lumina reflectoarelor. Atitudine pentru care artistul merită toate laudele și considerația.

Mai mult, Florin Călinescu este o persoană modestă, căreia celebritatea nu i-a luat, nici pe departe, mințile. A demonstrat-o, recent, într-un supermarket din Capitală. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe juratul de la “Românii au talent” în timp ce staționa, cuminte, la o coadă. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

După ce a umplut un coș cu sticle de bere, Florin Călinescu și-a așteptat, răbdător, rândul pentru a ajunge la casa de marcat. Aflat în fața vânzătoarei, actorul a început, așa cum îl cunoaștem cu toții, cu glumele. Se pare că, Florin Călinescu a “vrăjit” o salariată din supermarket cu textele lui, în doar câteva secunde. (VEZI AICI: FLORIN CĂLINESCU A DEZVĂLUIT MARELE SECRET AL LUI! TOȚI AU IZBUCNIT ÎN RÂS!)

Se vede, de altfel, clar, în imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că vânzătoarea este cu zâmbetul de buze. Florin Călinescu a demonstrat, astfel, încă o dată, dacă mai era nevoie, că are vorbele la el și că nu și-a pierdut șarmul. (Super oferta de angajare)

Ulterior, Florin Călinescu a părăsit magazinul și s-a retras spre mașina personală, care staționa în față. A așezat, cu grijă, cumpărăturile în autoturism, după care s-a urcat la volan. A părăsit rapid zona și s-a retras, probabil, spre propria locuință pentru a se bucura, așa cum era normal, de recipientele pe care le-a cumpărat din supermarket. (CITEȘTE ȘI: FLORIN CĂLINESCU S-A OFERIT ÎN PUBLIC SĂ-I FACĂ EDUCAŢIE FIULUI MIHAELEI RĂDULESCU)

Cine este Florin Călinescu

Florin Călinescu este un actor român de teatru și de film și realizator de emisiuni de televiziune. A absolvit secția umanistă a Liceului C.D. Loga în 1975 și UNATC-ul. A debutat în cinematografie în anul 1981 în “Lumini și umbre”. A colaborat des cu regizorul Nae Caranfil, care l-a distribuit în filme precum “E pericoloso sporgersi”, “Asfalt Tango” și “Filantropica”, jucându-se pe sine în ultimul film ca prezentator al variantei fictive a emisiunii Chestiunea Zilei. (NU RATA: PRIMELE FILMARI DE PAPARAZZI CU FLORIN CALINESCU IN ROL DE SOCRU)

La începutul anilor ‘90 a debutat ca prezentator radiofonic cu emisiunea “Duminicile celor singuri” de la Pro FM. În 1996 a ajuns la PRO TV, unde a realizat emisiunea “Ora șapte, bună dimineața”, urmată de Chestiunea Zilei între 1997 – 2001 și 2003. În 2000 primește titlul de cetățean de onoare al municipiului Timișoara. În 2001 este numit director general al postului Tele 7 abc. În 2003 a devenit directorul ziarului Știrea zilei. Revine în 2003 la Pro TV unde prezintă emisiunea Procesul etapei, timp de un an. Între 2005 și 2007 a fost realizatorul emisiunii „Om la om” de la TV Sport. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

În 2008 a candidat din partea PNL pentru un loc de senator în colegiul nr. 4 din Argeș, dar nu a fost ales. Între anii 2000 și 2014 a fost director al Teatrului Mic. Deține un restaurant și mai multe firme. A fost căsătorit timp de 27 de ani cu actrița Ana-Maria Călinescu (28 februarie 1958 – 28 februarie 2005) până la moartea acesteia, cu care a avut doi fii: Luca și Petru. Din 2015 este jurat al emisiunii Românii au talent.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)