Acasă » Știri » Cine este Alina, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă! A avut o viață plină de încercări și un sfârșit tragic

Cine este Alina, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă! A avut o viață plină de încercări și un sfârșit tragic

De: Alina Drăgan 07/08/2023 | 13:30
Cine este Alina, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă! A avut o viață plină de încercări și un sfârșit tragic

Alina, tânăra găsită fără viață sub o banca dintr-un parc din Mangalia, a avut parte de un sfârșit tragic și o viață de coșmar. După o copilărie de groază, marcată de un tată abuziv și bătăi la ordinea zilei, tânăra spera la o viața mai bună și liniștită. Primii pași îi făcuse și muncea din greu pentru a-și asigura un viitor decent. Însă, toate visurile i s-au oprit în urmă cu puțin timp, atunci când prietena ei cea mai bună a ucis-o. 

Alina a avut parte de un sfârșit tragic. Ea venise pe litoral alături de cea mai bună prietenă și voiau să combine distracția cu munca. Fetele s-au angajat cameriste la un hotel și locuiau împreună. Însă, în ultimele zile, prietena tinerei începuse să fie tot mai ostilă, iar în cele din urmă totul a explodat. Cele două au avut un conflict, ce s-a sfârșit tragic pentru Alina. Din primele informații se crede că motivul disputei dintre prietene a fost un băiat.

(CITEȘTE ȘI: CRIMEI DIN MANGALIA. ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE TÂNĂRA AR FI FOST UCISĂ DE CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ)

Alina, destin nefast

Viața Alinei, tânăra al cărei cadavru a fost găsit în parcul din Mangalia, a fost un grea și plină de probleme. Fata de 18 ani provenea dintr-o familie cu cinci copii, iar toată copilăria a fost marcată de abuzuri. Tatăl fetei era extrem de violent, iar bătăile erau la ordinea zilei. Mama Alinei a fost nevoită să fugă de acasă cu cea mai mică dintre fetițe, pentru a scăpa de calvar, iar la scurt timp, după o bătaie îngrozitoare, și Alina a găsit puterea să facă același lucru.

 „Noi nu am știut ce sunt acelea sărbători. De foarte multe ori dormeam pe afară, pe unde apucam, plânși și nemâncați, am făcut foamea mulți ani la rând. Până acum trei ani, când el (n.r. tatăl fetei) a făcut cel mai mare scandal cu bătăi, nu am mai suportat. Am vorbit și cu mama și am încercat să căutăm soluții să plecăm. Mama și cu sora mea mai mică au reușit să plece de lângă tata (…).

Eu am vrut mereu să merg la școală, să ajung la liceu și să reușesc să îmi fac un viitor, cât de cât. De foarte multe ori nu aveam ce să mănânc și chiar dacă aveam ceva acolo, nu puteam să mănânc pentru că mă ținea pe afară, dormeam pe unde apucam pe afară, iar dimineața mă duceam la școală nehrănită și obosită. Ajunsesem într-un punct în care nu mai rezistam.

Într-o noapte, a început să mă bată foarte tare, m-a dat cu capul de pereți, iar, într-un moment de pauză al lui, am încercat să o sun pe mama. (…) Plângând, l-am rugat să nu mă mai bată, că nu mai rezist așa, dar el parcă nu a auzit. S-a înfuriat mai tare, a început să mă bată mai tare, mi-a tras două palme, am amețit și când mi-am revenit puțin a început să mă dea cu capul de pereți. Tremurând și plină de dureri, i-am zis că trebuie să merg la toaletă. Nu voia să mă lase. Am insistat că am nevoie la toaletă. (…).

Am prins curaj, el fiind la aproximativ 2 metri distanță, m-am strecurat pe lângă el și în fugă am plecat de acasă. Nu m-a prins, mi-au sărit și papucii din picioare și căciula care o aveam în cap, mă mir și acum cum de am reușit să fug … dar nu m-am oprit până nu m-am simțit în siguranță”, povestea Alina, în urmă cu ceva timp, potrivit vremeanoua.ro.

(VEZI ȘI: CAZUL CARE A ŞOCAT ROMÂNIA! O FETIŢĂ A FOST GĂSITĂ MOARTĂ, SUB O BANCĂ, ÎN MANGALIA)

Alina, sfârșit de coșmar

După ce a fugit de acasă, Alina nu s-a lăsat descurajată și a început o viață nouă. Tânără și-a continuat studiile și își dorea să își clădească un viitor frumos. Așa că pentru a mai face un ban în plus, fata a plecat pe litoral alături de cea mai bună prietenă și s-a angajat pe postul de cameristă la un hotel. Deși lucrurile păreau că merg bine, Alina simțea, în ultima perioadă, că prietena ei se comportă ciudat.

Se pare că Loredana avea un comportament destul de urât față de ea. Alina chiar s-a plâns mătușii ei de această situație, cu doar o săptămână înainte să fie ucisă. Mătușa a simțit și ea pericolul și i-a spus fetei să vină acasă, însă tânără de 18 ani a spus că mai stă puțin, „să mai adun câțiva bani”.

Decizia Alinei de a mai rămâne pe litoral a fost una fatală. Cele două fete au avut un conflict, iar în final Loredana a bătut-o până la moarte pe Alina. Mai apoi i-a pus trupul neînsuflețit într-o valiză și l-a lăsat sub o bancă dintr-un parc din Mangalia. Cadavrul a fost descoperit de un pescar ce trecea prin zonă.

„Faţa era desfigurată total. Deci nu se mai cunoştea nimic. M-a apucat plânsul…Era chircită, era…în forma în care au băgat-o. Deci era înghesuită, acolo. Când au venit legiştii au constatat că era moartă de cinci ore. Bătută, faţa să nu se cunoască. Semne pe corp şi avea şi pe la gât”, a declarat pescarul.

Acum, Loredana, presupusa criminală, a fost reținută de către autorități și se află în custodia acestora pentru 24 de ore. Cercetările continuă în acest caz pentru a se stabili cu exactitate cum s-au desfășurat lucrurile.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și activează în presa online de patru ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Absolventă a Facultății de Comunicare citeste mai mult
Parteneri
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii la Mamaia
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Cel mai mare secret al actorului Florin Piersic. A ținut totul ascuns ani de zile: „E ceva de suflet. Eu în ea am văzut-o pe sora mea”
Cel mai mare secret al actorului Florin Piersic. A ținut totul ascuns ani de zile:...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica a făcut infarct când a auzit și a murit și ea
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Cât plătește Raluca Bădulescu pentru chirie în București! Jurata de la „Bravo, ai stil!” își redecorează casa de la zero
Cât plătește Raluca Bădulescu pentru chirie în București! Jurata de la „Bravo, ai stil!” își...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână:
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână: "Mamă,...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite. Are două fete și un băiat: „Petrec mai puțin timp decât mi-aș dori cu ei”
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite....
Țara unde 9 milioane de locuințe sunt neocupate. Tot mai mulți bătrâni care locuiesc singuri părăsesc această lume
Țara unde 9 milioane de locuințe sunt neocupate. Tot mai mulți bătrâni care locuiesc singuri...
Cel mai mare animal din Europa, surprins în România. Imaginile au făcut înconjurul internetului
Cel mai mare animal din Europa, surprins în România. Imaginile au făcut înconjurul internetului
Este obligatoriu până pe 25 iunie. Regulile oficiale au fost anunțate chiar acum
Este obligatoriu până pe 25 iunie. Regulile oficiale au fost anunțate chiar acum
Medicul Tudor Ciuhodaru, veşti de ultimă oră despre Florin Piersic: Prognosticul la un astfel de pacient este rezervat
Medicul Tudor Ciuhodaru, veşti de ultimă oră despre Florin Piersic: Prognosticul la un astfel de...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Un transsexual din Hong Kong a obţinut un act de identitate după un proces de şapte ani
Un transsexual din Hong Kong a obţinut un act de identitate după un proces de...
Lege nouă pentru românii cu COPII. S-a dat total INTERZIS de marți, 30 aprilie
Lege nouă pentru românii cu COPII. S-a dat total INTERZIS de marți, 30 aprilie
Viața la bloc. Reguli legate de folosirea spațiilor comune
Viața la bloc. Reguli legate de folosirea spațiilor comune
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se coșcovește pe zi ce trece
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se...
Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: Mi-au plăcut aventurile! Când soţul pleca…
Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: Mi-au plăcut aventurile! Când soţul...
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și al altor supermarketuri
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
Alina Sorescu, noi declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu. Care este marele regret al artistei: „Nu e ceva ce s-a întâmplat din senin”
Alina Sorescu, noi declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu. Care este marele regret al artistei:...
Singurele zodii care sunt binecuvântate și primesc daruri speciale de Paște. Așa noroc n-au avut niciodată
Singurele zodii care sunt binecuvântate și primesc daruri speciale de Paște. Așa noroc n-au avut...
Tranzacția momentului pe piața energiei din România. Gigantul care a făcut o achiziție de milioane de euro
Tranzacția momentului pe piața energiei din România. Gigantul care a făcut o achiziție de milioane...