Acasă » Știri Mondene » Cine este Rareș Prisacariu, câștigătorul sezonului 13 Românii au talent. Ce s-a întâmplat când a urcat pe scenă și cum a fost jurizat

Cine este Rareș Prisacariu, câștigătorul sezonului 13 Românii au talent. Ce s-a întâmplat când a urcat pe scenă și cum a fost jurizat

De: Luciana Polite 13/05/2023 | 09:05
Cine este Rareș Prisacariu, câștigătorul sezonului 13 Românii au talent. Ce s-a întâmplat când a urcat pe scenă și cum a fost jurizat
Rareș Prisacariu a câștigat Românii au Talent 2023 / Sursă foto: PRO TV

Pe data de 12 mai a avut loc marea finală a sezonului cu numărul 13 de la Românii au talent. Telespectatorii au stat cu sufletul la gură până când a fost anunțat marele câștigător de la Pro TV. Cel care a reușit să câștige ediția din anul 2023 este Rareș Prisacariu, băiețelul de doar 7 ani, din Botoșani, care a cucerit jurații. 

Vineri seară, cei 11 finaliști de la Românii au talent – Albert Gugulan, Bianca Avram, Carina Veghiu, Eduard Dragu, Monique Family, Oleg Spînu, Olya și Valera, Rareș Prisacariu, Sandip Brahamin, Sara Piliego și Taheira Sașa – au făcut un spectacol de excepție, dar, doar unul singur a putut ieși câștigător.

Elevul din Botoșani, de doar 7 ani, a încântați jurații cu interpretarea faimoasei poezii „Dialog cu Dumnezeu” de Octavian Paler. Unii au recunoscut creația, alții au crezut că este opera lui Rareș Prisacariu, dar ce a fost cu adevărat important este că jurații au fost uimiți, la fel și telespectatorii care l-au votat pentru a fi câștigător. Astfel, copilul a plecat acasă cu un cec în valoare de 120.000 de euro!

Rareș Prisacariu a câștigat Românii au Talent, sezonul 13 / Sursă foto: Pro TV

„Sunt foarte emoționat pentru că am putut să fac impresie bună și că oamenii m-au votat. Mă așteptam să mă voteze, dar nu mă așteptam să câștig”, a spus Rareș.

(CITEȘTE ȘI: Sandip Brahamin a câștigat premiul de originalitate la Românii au talent. Cuvinte mari adresate de Andi Moisescu)

Jurizarea lui Rareș Prisacariu de la Românii au talent. Momente emoționante la Pro TV

Imediat după ce Rareș Prisacariu și-a terminat momentul din concurs, a venit rândul juraților de a-și spune părerea. Mihai Bobonete a luat primul cuvântul:

„De fiecare dată când vii, Rareș, aici, am impresia că ai o forță teribilă din alte lumi. Nu știu cum simt oamenii de acasă sau ce au simțit oamenii din sală, publicul. Pe mine efectiv mă descompui în părți mici și cumva simt că mă desprind de corp și îmi văd toate lucrurile. Nu neapărat pe cele bune, ci și pe cele rele. Ai un fel de transmisie aparte a ta care cred că este mai mult decât ce au actorii mari sau ce au artele, în general. Cred că ești un orator cu desăvârșire. Cred că nu doar țara are nevoie de tine, cred că lumea are nevoie de oameni ca tine.

Cred că televiziunea, pe de altă parte, oferă un lucru pe care nimic nu ți-l poate da ca om: nemurirea. Vei rămâne în memoria tuturor cu toate aparițiile tale de la Românii au talent. Cel mai important lucru este că eu cred că tu vei face viitorul să-și amintească, cu mare plăcere, de trecut. Bravo, felicitări” .

Finala Românii au Talent / Sursă foto: Pro TV

Copilul de doar 7 ani i-a mulțumit actorului, apoi a ascultat, cu mare interes, ce avea să-i spună Dragoș Bucur, marcat și el de momentul său:

„Rareș, sper să înțelegi ce vreau să-ți transmit și dacă nu, mai târziu vei înțelege. Am aproape 46 de ani și de vreo doi ani îmi ocupă foarte mult din gânduri ceea ce ai spus tu pe scenă astăzi. Eu am ajuns, la aproape jumătate de secol, să mă gândesc la ceea ce spui tu la 7 ani. Aș vrea să vorbesc despre lucrurile astea, dar îmi e teamă, mă gândesc că nu e potrivit să le spun în public, aș vrea să le transmit oamenilor și cred că ce ai făcut tu astăzi a fost să vorbești și în numele meu, de acolo de pe scenă. Este un lucru extraordinar. Cred că de aceea am venit eu la Românii au talent, ca să te văd pe tine în seara asta pe scenă”

Andra și Andi Moisescu, uluiți de Rareș Prisacariu

Andra a fost atât de răscolită de numărul băiețelului din Botoșani, încât i-a spus chiar că cei din juriu îl iubesc. Cântăreața i-a admirat prestația scenică, dar a ales să-l lase pe Andi Moisescu să cuprindă mesajul în mai multe cuvinte. Juratul a punctat faptul că important nu este textul poeziei, ci modul în care tânărul a interpretat-o.

„Ai răscolit în noi, în mine, niște sentimente și niște gânduri pe care nu mă gândeam că le dețin. E impresionant ce am putut să văd, să ascult și ai spus un lucru: «Eu îl iubesc pe Dumnezeu». Să știi că și Dumnezeu te iubește, și noi te iubim”, a spus Andra.

„Eu cred că acest moment al lui Rareș este dincolo de ce a spus el pentru că textul este cunoscut. El are o cu totul altă putere prin vocea lui. Mie mi se pare important nu ce a spus, ci cum a spus. Aici este vorba despre o forță cu totul aparte pe care cred că fiecare dintre noi, cei de aici din sală, cu siguranță au simțit-o. Sper, din tot sufletul, la fel să se fi simțit și acasă. Fără îndoială, tu ești cu totul o apariție și nu e deloc o întâmplare că anul acesta, noi ne-am întâlnit cu tine la Românii au Talent”, a spus Andi Moisescu.

(CITEȘTE ȘI: Cine este Sara Piliego, finalista de la Românii au Talent 2023. Povestea copilei de 12 ani a impresionat juriul)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Luciana Polite
Luciana Polite este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. A urmat apoi studii universitare de masterat, „Modele de comunicare și relații publice”, în cadrul aceleiași universități. După o perioadă citeste mai mult
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Nu s-a mai abținut! A spus cine conduce din umbră cu adevărat România: „Îi cunosc în proporție de 80%”
Nu s-a mai abținut! A spus cine conduce din umbră cu adevărat România: „Îi cunosc...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva toate problemele
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu a mai venit în România din 2018”
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri pe 8 Mai
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri...
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Europa, tot mai săracă față de SUA
Europa, tot mai săracă față de SUA
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă bună. Timpul este limitat”
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...