Cine sunt cei doi maneliști care l-au detronat pe Dani Mocanu din fruntea Youtube-ului românesc

Publicat: 16/02/2020 | 12:43
Cine sunt  cei doi maneliști care l-au detronat pe Dani Mocanu din fruntea Youtube-ului românesc

Anul trecut celebrul manelist a mulțumit divinității fiindcă este atât de apreciat de fani și pentru că are o asemenea putere de muncă. Se lăuda cu un număr record de vizualizări pe YouTube, detronându-l chiar și pe Smiley la acest capitol.

Dani Mocanu se declara fericit fiindcă încheia încă un an pe primul loc al clasamentului, promițând, totodată, că va continua în același ritm susținut, propunând hit după hit.

”Mulţumesc în primul rând lui Dumnezeu pentru faptul că mă ţine sănătos şi îmi dă putere de muncă, iar apoi vă mulţumesc vouă celor de acasă pentru faptul că îmi urmăriţi activitatea zilnic şi m-aţi ridicat deasupra tuturor! Am terminat şi anul acesta tot pe primul loc în România cu cele mai multe vizualizări indiferent de genul muzical. Promit şi anul ce vine multe, multe HITURI, aşa cum v-am obişnuit”, a spus Dani Mocanu, manelistul care, de ani buni, este considerat un adevărat fenomen al Youtube în România.

Dani Mocanu

”Regele” Dani Mocanu, detronat

Ei, lucrurile se mai schimbă, iar în cea ce privește trendingul de pe YouTube au apărut surprize mari. Dani Mocanu pierde o bătălie, însă va încerca să recupereze terenul, chiar dacă are adversari ”cu nume”.

Bogdan de la Ploiești, spre exemplu, se laudă cu 1,8 milioane de vizualizări la piesa ”Împăcare, Împăcare”. Asta în timp ce piesa interpretată de Dani Mocanu – ”Pantofii” – are doar 575 k vizualizări.  Însă lovitura de grație vine din partea lui… Jador. Melodia ”Cu cine să mă cert” a reușit să obțină, până acum, nu mai puțin de 4,1 milioane de vizualizări, ceea ce ar trebui să îl pună serios pe gânduri pe Dani Mocanu.