Dani Mocanu, mai războinic ca niciodată! Își amenință rivalii: “Mă bat singur cu 25-30! Sunt pregătit să dau și cu toporul în cap!”

Publicat: 27/01/2020 | 14:47

Dani Mocanu încă nu-și revine după ce în mediul on-line au apărut informații potrivit cărora ar fi fost pus la respect de Miraj, fratele lui Tzanca Uraganul. Artistul susține că absolut nimeni nu-l poate atinge vreodată deoarece ar ieși un scandal monstruos în toată România.

VEZI AICI: DANI MOCANU NU MAI ESTE MEMBRU AL “POCĂIȚILOR”. “LUCREAZĂ CU SATANA!” CE RELIGIE ÎMPĂRTĂȘEȘTE ACUM CELEBRUL MANELIST

Totodată, Dani Mocanu a precizat că este gata să-și măsoare forțele cu orice artist din țară. ”Dacă vreodată în viața mea se întâmplă să iau vreo palmă, vreun pumn, vreun scuipat de la cineva, sunt pregătit să dau și cu toporul în cap, și cu pistolul, și cu cuțitul, și cu pumnul, cu ce vreți voi. E normal, pentru familia mea, pentru mine, pentru liniștea mea, e normal să îmi apăr dreptatea și demnitatea mea de om și să câștig respectul meu. Mă bat singur cu 25-30, din toate genurile muzicale”, a spus Dani Mocanu.

NU RATA: NICI PE STRĂZI N-ARE RIVAL! CE BOLID DE LUX CONDUCE DANI MOCANU. A SCOS DIN PORTOFEL O AVERE, PENTRU BIJUTERIA PE PATRU ROȚI

Dacă eu primesc vreo palmă, nu zic că nu se poate, că poți să primești, dar, vă spun în fața lui Dumnezeu, ia foc toată România. În lung și-n lat! Și nu numai România. S-a scris că colegul lui l-a bătut pe Dani Mocanu. În primul rând, eu nu sunt lăutar. Nu îmi stă în caracter, dar mă presează situația. Eu sunt șmecher, băi, nu sunt lăutar, ca să înțelegeți. Eu sunt șmecher și asta este. Nu are cum să mă bată pe mine nimeni din țara asta. Și dacă se întâmplă, că se întâmplă, asta e, trec două, trei, cinci, șapte zile și ne luăm revanșa de zece ori mai bine”, a mai spus Dani Mocanu.

Citește și...