Connect-R și Misha, din nou împreună! Artista a făcut anunțul pe contul ei de Instagram

Autor: A.N.
Publicat: 25/11/2019 | 17:32

Connect-R și Misha, din nou împreună! Artista a făcut anunțul pe contul ei de Instagram.

Au divorțat, dar au rămas prieteni buni. Connect-R și Misha au petrecut împreună vacanța de vară, iar acum cei doi colaborează împreună pe plan muzical. Artista a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie de pe platourile de filmare de la videoclipul unei piese pe care urmează să o lanseze cu fostul ei soț.

Cei doi nu au mai dat o șansă poveștii lor de dragoste, însă, se înțeleg foarte bine și se ocupă împreună de creșterea fetiței lor. (CITEȘTE ȘI: TATĂL LUI CONNECT-R A FĂCUT ”STRIPTEASE” ÎN CABINETUL UNUI MEDIC, IAR NOI AM INTRAT ÎN POSESIA FILMĂRILOR!)

Connect-R și Misha lansează o piesă împreună

Misha și Connect-R s-au căsătorit în vara anului 2013, dar au divorțat în 2016

Mihaela Mihalache (Misha) și Ștefan Mihalache (Connect-R) s-au căsătorit civil pe 24 iulie 2013, iar aproximativ un an mai târziu și-au jurat credință și iubire în fața Lui Dumnezeu. Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014, când s-a născut fiica lor, Maya. (VEZI ȘI: CONNECT-R, MESAJ EMOȚIONANT PENTRU FOSTA SOȚIE, MISHA. CE I-A DECLARAT ARTISTUL PUBLIC)

Pe 14 august 2018, Connect-R a anunțat printr-o postare emoționantă făcută pe rețelele de socializare că el și Misha au divorțat în secret în 2016. “Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorț. Doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus!”, a fost anunțul cântărețul pe Instagram și Facebook.

Misha: ”Eu tot divorțată sunt!”

La câteva săptămâni după ce Misha a făcut o declarație tranșantă despre adevărata relație pe care o are cu fostul soț, Connect-R i-a transmis un mesaj emoționant. A publicat o poză cu fiica lor, Maya, iar la descriere și-a arătat recunoștința pentru Providență, dar și pentru sacrificiile făcute de Misha.

“Sunt atât de recunoscător Cerului pentru că văd cum crești, văd cum începi să ai părerile tale, când văd că sacrificiile mamei tale, dar și puținele eforturi din partea «nevrednicuiui» tău tată, încep să rodească!! Mulțumesc, Doamne”, a scris artistul pe contul său de Instagram.

”Toată lumea mă întreabă dacă ne-am împăcat. Atâta vă spun: eu tot divorţată sunt! Dacă asta vreţi să ştiţi. Avem o relaţie OK, după cum vedeţi”, a rezolvat cazul Misha.

Citește și...