Tatăl lui Connect-R a făcut ”striptease” în cabinetul unui medic, iar noi am intrat în posesia filmărilor!

Publicat: 21/11/2019 | 23:37

Nu, chiar nu e panică, în ciuda imaginilor pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi le prezintă, în exclusivitate: anume, tatăl celebrului Connect-R a ajuns la spital! Aurel Mihalache a avut nevoie doar de un control oftalmologic, astfel că și-a lăsat toate treburile deoparte și s-a prezentat în fața medicului.

Aurel Mihalache, tatăl cunoscutului artist Connect-R, a avut programare la medic și, pentru că are o vârstă, nu a tratat-o cu indiferență. Așa că, de dimineață, a avut o țintă clară: “Centrul Medical de Diagnostic, Tratament Ambulator și Medicină Preventivă”, pentru controlul oftalmologic. Tatăl lui Connect-R și-a pus ochelarii fumurii și a luat-o la pas, printre blocuri și străduțe, așa cum se observă în imaginile primite pe celebra adresă pont@cancan.ro. (CITEȘTE ȘI: DE ASTA A DIVORȚAT MISHA DE EL?! CONNECT-R A RECUNOSCUT CĂ S-A DROGAT, ÎN EMISIUNEA LUI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ DE LA PRO TV)

Și-a schimbat hainele înainte să dea ochii cu doctorul

Cu mobilul în mână, pentru că tocmai apelase pe cineva, tatăl vestitului artist și-a continuat itinerariul bine stabilit. S-a asigurat temeinic atunci când a ”tăiat” strada care l-a adus fix în curtea centrului medical. Cuprins parcă de mici emoții, Aurel Mihalache s-a strecurat pe lângă zid și, după câțiva pași mărunți, a ajuns.

A urcat treptele și a intrat. Pentru că a cam alergat în drumul spre spital și a transpirat, tatăl vedetei din showbiz a făcut un ușor ”striptease” înainte de a intra în cabinetul medicului. Asta pentru că și-a schimbat repede hainele, apoi s-a prezentat, fresh, pentru a fi examinat. Și, din informațiile obținute de CANCAN.RO, Aurel Mihalache stă chiar bine cu sănătatea.

Aurel Mihalache, tatăl lui Connect-R, pleacă la spital, pentru un consult oftalmologic

Connect-R a început cariera muzicală la 8 ani

Ștefan Relu Mihalache, devenit ulterior Connect-R, și-a început cariera la vârsta de 8 ani ca dansator. De la vârsta de 15 ani, hip-hopul a devenit una dintre marile pasiuni ale lui Connect-R. A intrat prima oară într-un studio în 1997, cu ocazia înregistrării primei sale piese, „Observ”.

În 1999 a lansat o nouă piesă numită „Operație pe suflet deschis”, care a ajuns pe locul 2 în top 50 la Radio Contact. În 2000, Connect-R a colaborat strâns cu fondatorii Veritasaga: Jivago, Preaetor și Dribbler, dar a ales calea muzicii comerciale în detrimentul hip-hop-ului underground.

Prima colaborare cu un nume mare din showbiz-ul românesc a fost pentru melodia „Fără nume” a trupei R.A.C.L.A. (NU RATA: CE PROGRAM STUFOS I-AU PREGĂTIT FETIȚEI LOR CONNECT-R ȘI MISHA)

A făcut un pas înainte în cariera sa muzicală în 2006, stabilind un record impresionant: în acel an el a fost primul rapper care a evoluat pe scena Eurovisionului. Împreună cu Arsenie Toderaș, a reprezentat atunci Republica Moldova în marea finală cu piesa „Loca”.

Succes după succes

Seria de recorduri nu s-a oprit aici, Connect-R fiind singurul artist care a avut șase piese simultan în playlistul Radio 21.

Connect-R lansează albumul „Dacă dragostea dispare”, în anul 2007. În octombrie 2008 lansează videoclipul celui de-al doilea single extras de pe album: „Nu-ți pierde dragostea”.

Anul 2009 a lansat piesele „Burning Love” și „Murderer”. (VEZI AICI: IMAGINILE MOMENTULUI ÎN SHOWBIZ! CONNECT-R ȘI MISHA, FILMAȚI ÎN IPOSTAZE TANDRE LA 1 AN DE LA ANUNȚUL DIVORȚULUI! ANDRA I-A DAT DE GOL)

În 2010 a participat la selecția națională pentru Eurovision împreună cu Anda Adam cu piesa „Surrender”. A câștigat și premiul „Best Song” la concursul RMA, iar, în același an, a înființat casa de producție Rappin’ On Production, făcând echipă cu Chris Mayer și Nick Kamarera.

Connect-R și-a început cariera de artist la 8 ani, iar acum este unul dintre cei mai apreciați din showbiz

În 2011 a ajuns în Top 100 2011 la radio, cu „Americandrim” de Puya.

În 2012 creează hitul verii, numit „Vara nu dorm”, care s-a menținut pe primele locuri timp de 22 de săptămâni. În același an creează și piesa „Love Is The Way”. În același an, apare al doilea album al artistului intitulat „From Nothing to Something” lansat de casa de discuri Roton.

În 2013 a creat un nou hit al verii anului 2013, „Dă-te-n dragostea mea”. (CITEȘTE ȘI: EX-IUBITUL SEXOASELOR DIN ”FERMĂ” (PRO TV) FLIRTEAZĂ CU PARIS HILTON: ”TATONĂM… POATE SE LEAGĂ O RELAȚIE!”)

Pe data de 20 mai 2016, casa de discuri Roton lansează al treilea album al artistului intitulat „Drăgostit”. Acesta conține în total 18 piese.

Misha și Connect-R s-au căsătorit în vara anului 2013, dar au divorțat în 2016

Mihaela Mihalache (Misha) și Ștefan Mihalache (Connect-R) s-au căsătorit civil pe 24 iulie 2013, iar aproximativ un an mai târziu și-au jurat credință și iubire în fața Lui Dumnezeu. Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014, când s-a născut fiica lor, Maya.

Pe 14 august 2018, Connect-R a anunțat printr-o postare emoționantă făcută pe rețelele de socializare că el și Misha au divorțat în secret în 2016. “Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorț. Doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus!”, a fost anunțul cântărețul pe Instagram și Facebook.

Misha: ”Eu tot divorțată sunt!”

La câteva săptămâni după ce Misha a făcut o declarație tranșantă despre adevărata relație pe care o are cu fostul soț, Connect-R i-a transmis un mesaj emoționant. A publicat o poză cu fiica lor, Maya, iar la descriere și-a arătat recunoștința pentru Providență, dar și pentru sacrificiile făcute de Misha. (NU RATA: EXECUTORII ÎI VÂNEAZĂ CONTURILE ȘI BUNURILE LUI PASTRAMĂ!)

“Sunt atât de recunoscător Cerului pentru că văd cum crești, văd cum începi să ai părerile tale, când văd că sacrificiile mamei tale, dar și puținele eforturi din partea «nevrednicuiui» tău tată, încep să rodească!! Mulțumesc, Doamne”, a scris artistul pe contul său de Instagram.

”Toată lumea mă întreabă dacă ne-am împăcat. Atâta vă spun: eu tot divorţată sunt! Dacă asta vreţi să ştiţi. Avem o relaţie OK, după cum vedeţi”, a rezolvat cazul Misha.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020