Ex-iubitul sexoaselor din ”Fermă” (PRO TV) flirtează cu Paris Hilton: ”Tatonăm… Poate se leagă o relație!”

Autor: I.D.
Publicat: 20/11/2019 | 23:13

După ce s-a despărțit de sexoasele de la ”Fermă”, Ioana Filimon și Otilia Bilionera, milionarul turc pare hotărât să treacă la nivelul următor. Cengiz Şıklaroğlu vrea să dea ”marea lovitură” în plan sentimental. Afceristul flirtează cu… Paris Hilton. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarații savuroase. (CITEȘTE ȘI: BOSSUL USR DAN BARNA A PETRECUT PE CODUL VECHI, LA NOSTALGIA, PÂNĂ LA 3 DIMINEAȚA!)

Cengiz Şıklaroğlu, milionarul turc care s-a iubit atât cu Otlia Bilionera, cât și cu fosta Miss România, Ioana Filimon, a făcut dezvăluiri explozive, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. (NU RATA: LEGĂTURI PERICULOASE ÎNTRE SEXOASA DE LA PRO TV & PREZENTATORUL DE LA KANAL D)

Din câte se pare, afaceristul s-ar fi săturat de frumoasele românce, iar acum e hotărât să treacă la un alt nivel. Cengiz Şıklaroğlu vrea să “joace” în „Liga Campionilor” și să dea marea lovitură în plan amoros. Inima ex-iubitului sexoaselor de la ”Fermă” a fost pusă pe jar de însăși moștenitoarea imperiului Hilton. De puțin timp, cei doi ar fi început tatonările pe o renumită rețea de socializare, acolo unde Paris nu ar scăpa din ochi nicio postare a milionarului turc.

”Tatonăm terenul. Paris Hilton îmi urmărește contul de Instagram, îmi apreciază toate postările. Am început să discutăm. Cine știe, poate se leagă o relație. Nu exclud nicio variantă. Sper că o să surprind pe toată lumea”, a declarat Cengiz Şıklaroğlu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cengiz Şıklaroğlu ar fi în tatonări cu Paris Hilton

Sexoasele din ”Fermă”, ”evaluate” de milionarul turc!

”Am trăit pentru numele și reputația mea până la 35 de ani. Femeile au avut întotdeauna prioritate în viața mea. Eu cu Otilia am trăit o frumoasă poveste de dragoste, poate în cele mai dificile și periculoase momente din viață. Otililia este o femeie adevărată și foarte cinstită. A ales să stea lângă mine în cele mai dificile momente, chiar și atunci când am fost implicat în răfuieli ale mafiei.

La scurt timp după ce m-am despărțit de Otilia, am avut parte de un adevărat război, iar dușmanii mei au reușit să mă împuște de trei ori. Despre Ioana nu pot spune acest lucru. Cu Ioana este o idilă turcească. Ea este doar o mincinoasă. Iubesc femeile și manifest un mare interes pentru ele. Dar după relația pe care am avut-o cu Ioana am înțeles valoarea Otiliei. Ioana a mințit despre Otilia. După ce am vorbit cu Otilia, am înțeles că Ioana este o mincinoasă”, a spus Cengiz Şıklaroğlu, exclusiv pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Ex-iubitul sexoaselor din ”Fermă” flirtează cu Paris Hilton

“Am investit enorm în ea”

Afaceristul din Turcia – care a fost, la un moment dat, acuzat că ar fi sechestrat-o în Istanbul pe fosta Miss România – a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu Ioana Filimon. (NU RATA: Otilia „Bilionera”, fără sutien, în toată splendoarea)

”Ioana este o mincinoasă. Eu am pus capăt relației. Am investit enorm în ea, în total cred că m-a stors de 60.000 de dolari. A mințit și în momentul în care a zis că este sechestrată. Ea așa e obișnuită. Trăiește din reclamă. E o fată de show, îi place să apară în ziare și pe micul ecran. (…) Mi-a luat banii, dar și un inel extrem de scump. Am discutat cu ea în urmă cu câteva săptămâni și i-am cerut să îmi înapoieze inelul. Am plătit pe el 27.000 de dolari și este un obiect special pentru mine.

Banii nu mă interesează, i-am zis acest lucru și Ioanei. Am tratat-o ca pe o prințesă, am iubit-o, dar gata, vreau să pun punct relației. Ioana e o mare mincinoasă”, a mai mărturisit afaceristul, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...