Legături periculoase între sexoasa de la PRO TV & prezentatorul de la Kanal D. Avem filmările care anunță un nou cuplu în showbiz!

Publicat: 16/11/2019 | 00:09

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, filmările care anunță un nou cuplu în showbiz. Sexoasa de la PRO TV a fost surprinsă în ipostaze ”periculoase” cu celebrul prezentator de la Kanal D.(CITEȘTE ȘI: FAIMOASA PUBLICAȚIE „NEW YORK TIMES” A DEZVĂLUIT DEDESUBTURILE ”BAZARULUI DE BEBELUȘI” DIN ROMÂNIA)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Ioana Filimon, fosta Miss România, și pe Cătălin Cazacu, renumitul prezentator de la Kanal D, la cel mai recent eveniment monden ce s-a organizat în București.(NU RATA: CĂTĂLIN BOTEZATU O ”PUNE LA COLȚ” PE IULIA ALBU: ”DACĂ NU ERA EMISIUNEA, NU EXISTA! S-A AGĂȚAT ȘI DE MIHAI ALBU…”)

În mod total surprinzător, fosta concurentă de la “Ferma” și celebrul bărbat s-au anturat aproape întreaga seară. Mai mult decât atât, în momentul în care au trebuit să asiste la prezentarea de modă organizată de Cătălin Botezatu, Ioana Filimon s-a așezat ”strategic” între Cătălin Cazacu și Giani Kiriță. Cei trei s-au întreținut pe tot parcursul show-ului de modă, au comentat și s-au amuzat pe seama modelelor care defilau cu grație prin fața lor.

Ioana Filimon s-a anturat cu Cătălin Cazacu

Iar ca tacâmul să fie complet, la finalul petrecerii, Ioana Filimon și Cătălin Cazacu au plecat împreună. Extrem de discreți, după ce s-au salutat cu o parte din invitați, cei doi s-au îndreptat spre bolidul de lux al fostei ”Miss România”. Ioana Filimon s-a urcat la volan, iar prezentatorul de la Kanal D a ocupat cuminte locul din dreapta.(NU RATA: CUM AU ACȚIONAT DE FAPT ”FRATELE” LUI PEPE & COMPLICII ÎN CAZUL MĂCELULUI DIN PIAȚA CONSTITUȚIEI)

Ioana Filimon a plecat împreună cu Cătălin Cazacu

Cu siguranță imaginile surprinse de site-ul nr.1 din România sunt extrem de savuroase și par să anunțe un nou cuplu în showbiz. Rămâne de văzut dacă între Ioana Filimon și Cătălin Cazacu există ceva mai mult decât o prietenie. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă promite că o să vă țină la curent cu toate noutățile legate de cei doi.(NU RATA: CURA DE SLĂBIRE A TRANSFORMAT-O DRAMATIC PE ANA BANICIU! IMAGINI NOI & 100% REALE CU ”FUNDULEȚ”)

 

Ioama Filimon, mărturisiri uluitoare despre scandalul cu fostul iubit!

Ioana Filimon rupe tăcerea, după scandalul de acum câteva luni, când s-a spus că a fost chiar sechestrată de iubitul turc. În urmă cu câteva săptămâni, fosta concurentă de la Ferma a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, atunci.

„Eu sunt bine. Încerc să fiu bine, încerc să trec peste o perioadă care a fost, nu neapărat, grea. Când vezi că se spun atâtea minciuni, iar tu stai în faţa televizorului şi le vezi, na… Nici nu am vrut să ies să declar nimic, lăsăm legea să acţioneze şi poliţia să îşi facă datoria și de acum încolo, să fim sănătoşi cu toţii.

Cred că multe fete ar putea învăţa din experienţa mea, pentru că poţi să o păţeşti. Nu s-au oprit ameninţările, dar să fim sănătoşi, că boala vine. Eu ştiu prea bine ce s-a întâmplat, familia mea la fel, aşa că dacă cineva consideră că eu sunt exact aşa cum mă descrie acel domn, treaba lor. Familia mi-a fost tot timpul alături, indiferent de ce prostii mai fac” ,a spus Ioana Filimon, pentru o publicație din România.

 

Cătălin Cazacu a cerut-o în căsătorie pe Anna Roman!

Anna Roman și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste… cu năbădăi. Cei doi au fost iubiți, apoi fostul concurent de la Exatlon a cerut-o în căsătorie pe brunetă. Anna Roman și Cătălin Cazacu au locuit împreună în apartamentul din Capitală al motociclistului, însă după ce fostul concurent de la Exatlon ar fi călcat strâmb, fotomodelul s-a hotărât să plece din casa lui.

“A fost destul de greu, nu sunt obişnuită şi nu ştiam cum să reacţionez. Eu şi Cătălin ne-am cunoscut la aeroport. Prima dată nu mi-a plăcut de el, dar, după, l-am iubit foarte tare. A fost o relaţie frumoasă, ne-am iubit mult. A spus că l-a luat valul, că s-a apropiat mai mult decât trebuie şi că nu a avut nimic cu respectiva şi că nu a fost genul lui.

 Stăteam în aceeaşi casă, ne gândeam şi la căsătorie. Inelul îl am într-o cutiuţă. Am fost foarte dezamăgită, pentru că nu i-am greşit cu o virgulă. El spune că a fost doar o apropiere de prietenie. M-a căutat, a spus că regretă tot ce a făcut, dar a recunoscut-o prea târziu. Eu am trecut peste şi nu mai exista cale de împăcare”, mărturisea atunci Anna Roman.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...