Cura de slăbire a transformat-o dramatic pe Ana Baniciu! Imagini noi & 100% reale cu ”Funduleț”

Publicat: 12/11/2019 | 23:04

A fost o vară de ”chin” pentru frumoasa Ana Baniciu! S-a mutat în casă nouă și a trebuit să muncească, fizic, din greu. Dar i-a ieșit și în alt plan, a dat jos câteva kilograme și, glumind, a spus că, poate, așa va scăpa de porecla ”Funduleț”! Da de unde, e mai grav! Imaginile pe care CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vi le prezintă în exclusivitate arată cât se poate de clar că Ana tot de… ”funduleț” se va ciocni. Că nu-i place… 

Ana Baniciu este o prezență fermecătoare de câte ori apare în fața fanilor, care sunt topiți după ea. Sigur, vocea are și ea un cuvânt greu de spus, dar… Tot fundulețul apetisant face valuri! Că nu aiurea s-a trezit cântăreața cu porecla de care, avea să spună chiar ea, vrea să scape. Poate și de aceea a ”forțat” o cură de slăbire, în toată regula, vara care a trecut. Sigur, ajutată de faptul că a trebuit să se mute în casă nouă, implicit, a avut de muncit fizic. A ieșit, însă, foarte bine după ”regimul” pe nepusă masa. Bine, tot ”Funduleț” i se va spune, ba formele îi sunt mai apetisante!

Vecinii Anei Baniciu nu au rezistan tentației de a-i admira posteriorul sexy

„Am slăbit ca să nu mai sputeți spune că am cel mai sexy posterior din România. Glumesc, el a rămas. Am slăbit, într-adevăr, vara asta, pentru că am fost în mutare, m-am mutat la casă nouă, am cărat multe chestii, m-am stresat foarte mult și am slăbit fără să vreau, dar acum am început să mănânc bine, să fac sală din nou și să reintru în normal. Cumva, într-o lună-două, o să fiu înapoi”, dezvăluia, pentru Libertatea, Ana Baniciu.

Ana Baniciu și-a lăsat mască vecinii!

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are imaginile demențiale cu vedeta al cărei posterior este, de departe, cel mai sexy din showbiz.

Toamnă blândă. O prelungire, dacă se poate spune așa, a verii. Ana Baniciu s-a grăbit să profite de una dintre aceste zile în care razele soarelui încă se impun în duelul cu frigul, așa că a ieșit la plimbare, nu fără ”suflețelul” ei alb, Titi, un bichon pe care-l are de cinci ani. L-a pus în lesă și a ”tăiat-o” pe aleea de lângă bloc. Privirile nu au ratat-o. Deloc! Trei bărbați, probabil vecini de bloc, au întrebat-o de sănătate, ea le-a răspuns, amabil. Doar că, după ce le-a întors spatele, ochii pofticioși ai acestora s-au aplecat. Lesne de înțeles. Cântăreața, cu o mina veselă și strunindu-și din când în când pufosul alb, și-a continuat drumul. În afară de o plimbare, mai avea o țintă: întâlnire cu o prietenă de la care aștepta, cu sufletul la gură, o comandă specială!

Ana Baniciu și-a primit cadoul din Dubai, un parfum, de la o bună prietenă a ei

Ana Baniciu și-a luat parfum din Dubai

La scurt timp a dat nas în nas, chiar pe stradă, cu amica ei. Bihonul a căpătat, ca de obicei, maxima atenție din partea acesteia, mai mult, câteva mângâieli pe blănița imaculată. Apoi, afaceri! Ana îi ceruse perietenei sale să-i cumpere din Dubai un parfum special, unul care să o deosebească total de celelalte vedete din showbiz. Iar dorința îi era, acum, îndeplinită. Mare bucuria pe fața simpaticei artiste la vederea sticluței miraculoase. A luat parfumul, l-a adulmecat și aproape pe spate a fost dată. I-a mulțumit ”curierului”, a mai schimbat câteva vorbe, apoi … fiecare cu treaba ei!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...