Faimoasa publicație „New York Times” a dezvăluit dedesubturile ”Bazarului de bebeluși” din România

Publicat: 14/11/2019 | 23:54

Omul de afaceri Roland Rovența din Pitești, discret, de altfel, în ceea ce privește propriile succese financiare, este o figură mai puțin cunoscută din punct de vedere mediatic, însă – atunci când ”lovește” -, loviturile sale se transformă în adevărate ”bombe”. Considerat unul dintre prietenii buni ai Elenei Udrea, omul de afaceri Rovența a cumpărat, în 2017, o parte din spațiile comerciale deținute de Dorin Cocoș – de pildă -, iar la un moment dat a dat ”o tură” prin București la volanul unui bolid de lux de toată frumusețea. Este vorba despre un Ferrari de un sfert de milion de euro, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă oferă informații de ultimă oră despre trecutul tenebros al omului de afaceri. (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL MURFATLAR ÎL AMENINȚĂ PE UN BOGĂTAȘ FAIMOS CU FILMULEȚE COMPROMIȚĂTOARE!)

Discutăm despre un scenariu de-a dreptul halucinant, aproape incredibil, unul în care apare… ”Bazarul de bebeluși din România”. Este vorba despre copii dați spre adopție, în Statele Unite ale Americii și Canada, pe o filieră în care una dintre ”rotițe” – importantă, de altfel, era chiar omul de afaceri Roland Rovența. Cu mai mult timp în urmă, jurnaliștii de la New York Times au declanșat o anchetă de proporții, subiectul fiind unul de o importanță covârșitoare – adopțiile. Dar nu este vorba despre adopții făcute conform legilor în vigoare, ci de un adevărat ”Bazar de bebeluși”. (VEZI ȘI AICI: CUM LE-A ”EVALUAT” MILIONARUL TURC PE BILIONERA ȘI MISS ROMÂNIA)

Polițiștii au intrat pe fir și… supriză! Numele lui Roland Rovența, cap de afiș!

Despre adopțiile ilegale care au ca punct de pornire România s-a scris, de multe ori de-a lungul timpului. Familii americane care nu puteau și nu pot avea copii au încercat să își câștige statutul de părinți apelând nu numai la mijloacele legale – care implică dosare bine constituite, întrebări incomode, de multe ori, și dovezi care să ateste posibilitatea de a oferi o viață nou, din toate punctele de vedere, financiar și social, copiilor -, ci și la ”filierele ascunse”. Este mai simpu să cumperi un copil, s-a acreditat ideea, iar ”brokerii adopțiilor” au fost ”la locul potrivit și la momentul potrivit”. Bineînțeles, latura morală a ”afacerii” a fost dată uitării, de fiecvare dată, iar din toată această afacere execrabilă s-au scos bani frumoși. (NU RATA: NOUL IUBIT MILIONAR AL SIMONEI HALEP A DIVORȚAT ACUM! CĂSNICIA LUI TONI IURUC A ”REZISTAT” NUMAI 10 LUNI)

Ancheta jurnaliștilor de la New York Times a scos la iveală amănunte incredibile. Iar ca punct de pornire a fost… orașul Pitești, acolo unde omul de afacer – de azi – Roland Rovența practica medicina. ”Low level” la nivelul medical, au scris jurnaliștii americani, descriind – apoi – o un caz concret în care o familie de canadieni a dorit să ”obțină” un copil din România. Practic, deși sună incredibil, fiecare bebeluș avea un preț. Un așa-zis ”agent de adopție” i-a însoțit pe canadieni, iar la capătul firului ilegal se afla ”medicul” Rovența. Orfelinatele deveneau ”baza de selecție”, iar conform informațiilor transmise de New York Times, nimic nu se făcea fără să știe acesta. (CITEȘTE ȘI: IUBITUL MILIONAR AL VEDETEI DE LA ”FERMĂ” RUPE TĂCEREA DIN ÎNCHISOARE: ”ESTE O MINCINOASĂ! M-A STORS DE 60.000 $!”)

Roland Rovența, om de afaceri de succes. Cu trecut tenebros

”Am medici care au pus copii deoparte pentru mine”

Din nefericire, există foarte mulți copii – în România – care sunt abandonați la naștere. Apăruți în urma unor relații pasagere, bebelușii – nevinovați, de altfel – sunt lăsați în voia sorții de mamele lor, ajungând să umple orfelinatele. Unii ”descurcăreți”, printre care și Ronald Rovența, au intuit că de aici poate fi demarată o afacere de succes. Și astfel s-a ajuns la tranzacționarea bebelușilor, legea ”cererii și a ofertei” funcționând ireproșabil. Despre Rovența, jurnaliștii americani au scris că era o adevărată pârghie. Suplimentar, acesta câștiga sume consistente și de la cei pe care îi angaja ”după ureche” – șoferi, spre exemplu -, conform regulii nescrise ”te ajut, dar ești omul meu”. Jurnaliștii de la New York Times au dezvăluit că Roland Rovența avea o atitudine de ”geambaș”. Dar totul se învârtea în jurul bebelușilor care urmau să fie adoptați. (VEZI ȘI AICI: POVESTEA DE IUBIRE DINTRE ROXANA ROTARU ȘI UN MILIONAR AMERICAN S-A TERMINAT URÂT. CE AU AFLAT AUTORITĂȚILE DIN ROMÂNIA)

”Am medici care au pus deoparte copii pentru mine”, se lăuda Roland Rovența, conform jurnaliștilor americani. Orfelinatele deveneau, astfel, ”Bazar de bebeluși”, iar atunci când s-a trecut la acțiuni concrete a fost scos ”pe tarabă” un… set de gemeni. Prețul? 20.000 de dolari. Nici mai mult și nici mai puțin. (NU RATA: UN CUNOSCUT INTERLOP DIN CAPITALĂ POARTĂ UNIFORMA POLIȚIEI ROMÂNE. CUM S-A FOTOGRAFIAT BĂRBATUL)

Roland Rovența: ”Am mulți prieteni”

Conform informațiilor de-a dreptul șocante prezentate de jurnaliștii de la New York Times – ceea ce explică, în parte, și succesul financiar al lui Ronald Rovența -, acesta se lăuda, de fiecare dată, că are ”spate”. Prieteni în instanțele judecătorești și nu numai. Era ”bazat” și pus pe afaceri oneroase. Mai mult, discretul om de afaceri de azi avea de transmis și un mesaj. Iar acest mesaj trebuia înțeles la… justa valoare. Nimeni nu trebuia să vorbească, vreodată, cu presa, fiindcă avea un statut aparte, acela al omului care, datorită relațiilor, era intangibil. În vârful unei ”piramide infracționale” cu o bază atent construită. Așa s-au ridicat, iată, afaceri de succes în România. Bebeluși vânduți ca ”la piață”, cu prețul pe frunte, într-un dispreț evident pentru valorile morale și pentru ideea de adopție, în general. (CITEȘTE ȘI: LOGODNICA AFACERISTULUI A ASISTAT ÎNMĂRMURITĂ LA ÎNTREAGA SCENĂ. PRIETENUL ELENEI UDREA, SĂRUT PE GURĂ CU FATA DE PE TROTUAR!)

”Spune că are mulți prieteni”, dezvăluia o persoană direct implicată în astfel de adopții ilegale.

Un Ferrari de un sfert de milion de euro. Dar totul a plecat de la ”Bazarul de bebeluși”

Roland Rovența a adjudecat un spațiu comercial cu 877.000 de lei

Pentru un spaţiu comercial de 52 mp situat pe bulevardul Ştefan cel Mare (nr. 5), preţul de pornire a fost stabilit la 340.800 de lei, echivalentul a 1.456 de euro/mp, dar a fost adjudecat la 877.000 de lei, echivalentul a 3.747 de euro/mp. Acest spaţiu comercial a fost adjudecat, conform mediafax, de societatea RO SRL Piteşti, controlată de omul de afaceri Roland Rovenţa, care a refuzat să discute cu presa după şedinţa de licitare. (NU RATA: MEMBRII CLANULUI DUDUIANU, EXECUTAȚI ÎN CENTRUL BUCUREȘTIULUI. IMAGINI ÎNFIORĂTOARE)

Prin firma RO SRL Piteşti, Roland Rovența a licitat pentru mai multe spaţii comerciale scoase de Fisc la vânzare în data de 17 august. RO SRL Piteşti a fost înființată în 1992 având obiect de activitate închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Roland Rovanța este și reprezentantul firmei Ro Group International SRL – Pitești, cu același sediu ca și cealaltă firmă, societate înființată în anul 1994 având ca obiect de activitate importul și distribuția de accesorii auto, anvelope și instalații GPL, conform informațiilor transmise de atitudineinarges.ro. (CITEȘTE ȘI: CE DECIZIE A LUAT INSTANȚA CU PRIVIRE LA TEMUTUL MAFIOT ITALIAN CAPTURAT LA PITEȘTI)

Prieten cu Elena Udrea

Roland Rovenţa, un om de afaceri din Piteşti mai puţin cunoscut publicului larg, dar o prezenţă consacrată în lumea bună, este unul dintre prietenii Elenei Udrea. Roland Rovenţa a  participat, de altfel, la petrecerea organizată într-un club de lux cu ocazia zilei de naştere a lui Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea. A fost atunci un mega-chef care s-a prelungit până dimineaţă. „Am petrecut cu prietenii ca la orice eveniment de felul acesta”, declara Elena Udrea pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, după acel episod. (VEZI AICI: Imagini exclusive! Elena Udrea & iubitul au făcut super-petrecere până la 6 dimineaţa!)

Sărut cu o blondă, în văzul lumii, în faţa unui club din Capitală

Milionarul Roland Rovenţa a fost, în trecut, protagonistul unor scene incredibile și în faţa unui club din Capitală. Milionarul potrivit unor surse DAS – Departamentul de Anchete Speciale al CANCAN.RO, categoria A – este căsătorit de mai bine de 20 de ani, dar nu a avut nicio reținere și s-a sărutat cu o blondă în văzul lumii, la plecarea din club. Scena a fost cu atât mai surprinzătoare cu cât o altă… presupusă iubită a lui Rovenţa s-ar fi uitat la cei doi în timp ce se sărutau. (VEZI AICI: Prietenul Elenei Udrea, sărut pe gură cu fata de pe trotuar!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...