Cum le-a ”evaluat” milionarul turc pe Bilionera și Miss România

Autor: I.D.
Publicat: 23/10/2019 | 22:56

Sexy-concurentele de la ”Ferma” au trecut prin ”sita” fostului iubit comun. Milionarul Cengiz Şıklaroğlu le-a ”evaluat” pe Otilia Bilionera și Ioana Filimon, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, mărturisirile uluitoare ale afaceristului care s-a iubit cu cele două vedete. (CITEȘTE ȘI: DISIDENȚII DIN PARTID AU ”PUS ȚARA LA CALE” LA UN PRÂNZ ÎN DOI)

Cengiz Şıklaroğlu, milionarul turc care s-a iubit atât cu Otlia Bilionera, cât și cu fosta Miss România, Ioana Filimon, a făcut dezvăluiri explozive, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.  Cele două sexy-vedete care au făcut senzație în super-producția de la PRO TV au trecut prin ”sita” fostului iubit. (NU RATA: FOSTA MISS ROMÂNIA I-A ÎNAPOIAT INELUL IUBITULUI MILIONAR, DAR EL RECLAMĂ CĂ I L-A SCHIMBAT CU O ”TINICHEA”)

„Ioana a mințit despre Otilia”

”Am trăit pentru numele și reputația mea până la 35 de ani. Femeile au avut întotdeauna prioritate în viața mea. Eu cu Otilia am trăit o frumoasă poveste de dragoste, poate în cele mai dificile și periculoase momente din viață. Otililia este o femeie adevărată și foarte cinstită. A ales să stea lângă mine în cele mai dificile momente, chiar și atunci când am fost implicat în răfuieli ale mafiei.

La scurt timp după ce m-am despărțit de Otilia, am avut parte de un adevărat război, iar dușmanii mei au reușit să mă împuște de trei ori. Despre Ioana nu pot spune acest lucru. Cu Ioana este o idilă turcească. Ea este doar o mincinoasă. Iubesc femeile și manifest un mare interes pentru ele. Dar după relația pe care am avut-o cu Ioana am înțeles valoarea Otiliei. Ioana a mințit despre Otilia. După ce am vorbit cu Otilia am înțeles că Ioana este o mincinoasă”, a declarat Cengiz Şıklaroğlu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cengiz Şıklaroğlu, milionarul care s-a iubit cu fosta Miss România, dar și cu Otilia Bilionera

“Am investit enorm în ea”

Afaceristul din Turcia – care a fost, la un moment dat, acuzat că a sechestrat-o în Istanbul pe fosta Miss România – a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu Ioana Filimon. (VEZI ȘI: “BOMBARDIERA“ ÎL “SURVOLEAZĂ“ INTENS PE VICTOR SLAV)

”Ioana este o mincinoasă. Eu am pus capăt relației. Am investit enorm în ea, în total cred că m-a stors de 60.000 de dolari. A mințit și în momentul în care a zis că este sechestrată. Ea așa e obișnuită. Trăiește din reclamă. E o fată de show, îi place să apară în ziare și pe micul ecran. (…) Mi-a luat banii, dar și un inel extrem de scump. Am discutat cu ea în urmă cu câteva săptămâni și i-am cerut să îmi înapoieze inelul. Am plătit pe el 27.000 de dolari și este un obiect special pentru mine.

Banii nu mă interesează, i-am zis acest lucru și Ioanei. Am tratat-o ca pe o prințesă, am iubit-o, dar gata, vreau să pun punct relației. Ioana e o mare mincinoasă”, a mai mărturisit afaceristul, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Milionarul turc Cengiz Şıklaroğlu, pe vremea când forma un cuplu cu fosta Miss România

Cengiz Şıklaroğlu, ex-iubitul Otiliei Bilionera!

Ex-concurenta de la “Ferma” și-ar fi început povestea de dragoste cu turcul bogătaș după ce Otilia Bilionera i-ar fi povestit la o emisiune TV despre el, spun unele zvonuri. La scurt timp de la acel moment, Ioana Filimon şi cel care era cunoscut lumii ca fiind iubitul Otiliei Bilionera și-au asumat relația și s-au afișat împreună la diferite evenimente. (NU RATA: MILIONARUL PRETINDE CĂ FOSTA MISS ROMÂNIA A FOST FILMATĂ LA O ”PARTIDĂ ÎN 3”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...