“Bombardiera“ îl “survolează“ intens pe Victor Slav

Publicat: 22/10/2019 | 22:42

Cu toate că a trecut mai bine de jumătate de an de la ”divorțul” dintre Victor Slav și Raluca Silea, sexoasa brunetă se pare că nu l-a uitat pe celebrul prezentator de la Kanal D. ”Bombardiera” l-a ”survolat” intens pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și informații de-a dreptul savuroase. (CITEȘTE ȘI: PRINȚUL CRIPTOMONEDELOR O ȚINE DE “REZERVĂ” PE FIICA LUI TALANU!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini și amănunte de-a dreptul surprinzătoare legate de două dintre cele mai mediatizate personaje din showbiz-ul românesc. (NU RATA: NOUA IUBITĂ A LUI VICTOR SLAV ESTE O ”MICUȚĂ PERVERSĂ”…)

Cu toate că s-au scurs mai bine de șase luni de când Victor Slav și Raluca Silea nu mai formează un cuplu, bruneta se pare că nu se poate împăca cu gândul că vedeta de la Kanal D nu mai face parte din viața ei. Ba, mai mult, de câteva luni, prezentatorul se pare că și-a refăcut viața sentimentală alături de o sexoasă blondină. Chiar și așa, ”Bombardiera” nu pare să depună armele, ci ar face tot ce-i stă în putință ca să-i acapareze atenția lui Victor Slav.

”Bombardiera”, marcaj strâns la Victor Slav!

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, weekendul trecut, Raluca ”Bombardiera” l-a „survolat” intens pe Victor Slav. Totul s-a petrecut într-un renumit club din Cluj-Napoca, acolo unde prezentatorul de la Kanal D și prietenul său cel mai bun, Cătălin Cazacu, au organizat una dintre cele mai tari petreceri: ”Discoteca” by #partycrashers.

Pe tot parcursul nopții, Raluca Silea, care, într-un mod absolut surprinzător, s-a aflat în același club cu cei doi, nu a putut să stea deoparte de amfitrioni și a căutat un anturaj ”select”. (NU RATA: ”BOMBARDIERA” LUI SLAV S-A ANTURAT CU FOSTUL LOGODNIC AL ”PAMELEI DE ROMÂNIA”!)

”Bombaridera”, la ”o partidă” de shoturi cu Cătălin Cazacu

Potrivit martorilor, în momentul în care Raluca ”Bombariera” n-a primit atenția cuvenită din partea lui Victor, a trecut la planul B și a încercat să ajungă la prezentator prin tovarășul lui, Cătălin Cazacu. Sexoasa brunetă a încercat să se facă remarcată la ”o partidă” de shoturi pe care a ”disputat-o” cu fostul Exatlon-ist.

Mai mult decât atât, a doua zi, Raluca Silea și Victor Slav au „nimerit” la aceeași masă. Întâmplător sau nu, ”Bombardiera” a ales să se așeze strategic la masă, vizavi de fostul ei iubit. (VEZI ȘI: RALUCA SILEA, DEZVĂLUIRI DESPRE RELAȚIA CU VICTOR SLAV)

Raluca Silea și Victor Slav, la aceeași masă

S-a anturat cu ex-logodnicul Simonei Trașcă!

În urmă cu aproximativ o lună,  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Raluca Silea în unul dintre centrele comerciale din partea de nord a Capitalei. ”Bombardiera” lui Victor Slav nu a ieșit singurică din casă. Bruneta a fost însoțită de nimeni altul decât fostul logodnic al ”Pamelei de România”. Împreună cu Vasyy Borneu și un al tânăr, Raluca s-a perindat prin mai multe magazine, unde se pare că i-a sfătuit pe cei doi bărbați care o însoțeau să își aleagă câteva articole vestimentare. (NU RATA: ULTIMA IUBITĂ A LUI VICTOR SLAV S-A COMBINAT CU UN DEALER AUTO)

Cu toate că a încercat să treacă neobservată și mai tot timpul a păstrat o anumită distanță de Vasyy Borneu, câțiva martori ne-au povestit că bruneta și ex-iubitul Simonei Trașcă au fost protagoniștii câtorva momente mai intime. În timp ce se plimbau prin mall, Vasyy Borneu ar fi îmbrățișat-o pe brunetă de mai multe ori. (NU RATA: FOSTA IUBITĂ A LUI VICTOR SLAV LE ATACĂ PE ISPITE DE LA INSULA IUBIRII”)

Raluca ”Bombardiera”, fosta iubită a lui Victor Slav

Cine este Raluca Silea

Fosta iubită a lui Victor Slav, pe numele ei adevărat Raluca Diana Silea, în vârstă de 27 de ani, este originară din Focșani. După ce a absolvit Facultatea de Științe Politice, bruneta a activat ca PR pentru o renumită cafenea situată pe Bulevardul Decebal din București. Apoi s-a angajat pe același post în celebrul club Bamboo, acolo unde, datorită aspectului fizic, și-a câștigat renumele de ”Bombardiera de la Bamboo”. După ce a lăsat-o mai moale cu viața de noapte, sexy-bruneta lui Victor Slav s-a angajat la o cunoscută casă de producție muzicală, acolo unde, potrivit surselor noastre, se ocupă de Booking. (NU RATA: ”GALACTICELE” DE LA CSM AU FUMAT CA TURCOAICELE PÂNĂ LA 3 DIMINEAȚA + AU BĂUT UN ȘPRIȚ SUBȚIRE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...