Prințul criptomonedelor o ține de “rezervă” pe fiica lui Talanu! Oficial, e căsătorit!

Autor: M.B.
Publicat: 21/10/2019 | 23:22

Mega-lovitură de teatru în lumea bună! După ce, ieri, v-am dezvăluit, în premieră, AICI, că sexy-fiica periculosului Talanu de la Brăila l-a zăpăcit pe ”binefăcătorul” Biancăi Drăgușanu, noi detalii picante au ieșit la iveală. Prințul criptomonedelor ar ține-o de “rezervă” pe frumoasa Denisa. Oficial, „binefăcătorul” Biancăi Drăgușanu este căsătorit. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, amănunte de-a dreptul uluitoare. (CITEȘTE ȘI: L-A FERMECAT PE UN CUNOSCUT MULTIMILIONAR APROPIAT DE TRAIAN BĂSESCU: CHIRIE DE 2.000 €/LUNĂ, HERMESURI ȘI…)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații fierbinți legate de cea mai nouă controversă amoroasă din lumea bună. (NU RATA:  A ZĂPĂCIT MILIONARII PE PLAJA DE LA NUBA MAMAIA! DENISUCA ȘTIE ”JOCUL” PE ȘEZLONG)

Recent, milionarul croat cunoscut drept “Prințul criptomonedelor” (consumator fin de șampanie Armand de Brignac) a fost suprins în ipostaze tandre cu una dintre cele mai HOT prezențe feminine, Denisa Ștefania Ionescu, sexy-fiica periculosului Talanu de la Brăila. Cu toate că mai multe  zvonuri ”din oraș” îi dădeau pe cei doi drept ”cel mai nou cuplu” din showbiz, se pare că realitatea este cu totul alta.

Conform unor surse D.A.S. categoria A, croatul Joseph este implicat extrem de serios într-o relație, care ar fi ”parafată” și în fața ofițerului de stare civilă. De ceva timp, milionarul trăiește o frumoasă poveste alături de o româncă focoasă, pe numele ei Roxana, iar sexy-Denisuca ar fi doar o ”rezervă” cu care acesta se vede în anumite momente. Cu siguranță, mega-controversa din lumea bună nu se termină aici, iar site-ul nr.1 din România vă promite că o să vă țină la curent cu toate noutățile din acest caz complex. (VEZI ȘI: SEXY-FIICA LUI TALANU S-A CUPLAT CU UN “PANTOFAR” DIN VÂLCEA)

“Prințul criptomonedelor” alături de partenera ”oficială” de viață

Denisuca și Joseph, sărut în față la Marriott!

În urmă cu ceva timp, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe Denisa și Joseph, croatul cunoscut drept “Prințul criptomonedelor”, la o plimbare prin Capitală. Formează, în mod evident, un cuplu. Denisa și apropiatul lui Alex Bodi au fost la o cafenea, au discutat, după care au ieșit. Apoi s-au sărutat ca-n filmele pentru adulți. Semn că între ei s-a înfiripat o legătură care cu greu poate fi ruptă, cel puțin pentru moment. (NU RATA: GRIGORE LEȘE A SCOS O FRUMUȘICĂ LA O PRĂJITURĂ ÎN… MAȘINĂ!)

„Binefăcătorul” Biancăi Drăgușanu este căsătorit

Afacerea pe care Joseph a creionat-o

Misteriosul Joseph ar urma să dea lovitura în domeniul criptomonedelor, potrivit surselor noastre. Omul de afaceri ar urma să lanseze o nouă monedă în Croația, iar strategia secretă prevede ca ea să urce vertiginos în topul în care Bitcoin este pe primul loc.

Criptomoneda sau criptovaluta  reprezintă un tip de monedă digitală, virtuală, o monedă-surogat, nebancară, folosită ca mijloc de plată. Denumirea de criptomonedă indică faptul că acest mijloc de plată utilizează criptografia și este descentralizat pentru a controla tranzacțiile și preveni dubla cheltuială, o problemă curentă pentru valutele digitale.

Deseori se face greșeala ca moneda virtuală (criptomoneda) să fie considerată o monedă electronică. Conform legii, aceasta nu este o monedă electronică. Astfel, în România, art. 4 lit. f din Legea 127/2011 privind activitatea de emitere de monedă electronică, definește moneda electronică ca fiind „o valoare monetară stocată electronic, inclusiv magnetic, reprezentând o creanță asupra emitentului, emisă la primirea fondurilor în scopul efectuării de operațiuni de plată și care este acceptată de o persoană, alta decât emitentul de monedă electronică”. ( VEZI ȘI: IUBITUL I-A ”SECHESTRAT” SIMONEI HALEP MERCEDES-UL DE 150 MII €!)

Pe scurt, moneda electronică este varianta electronică a bancnotelor și monedelor, care se poate stoca pe un dispozitiv de plată electronic (e-money). Acesta este folosit, de regulă, pentru a face plăți electronice de mică valoare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...