Grigore Leșe a scos o frumușică la o prăjitură în… mașină!

Autor: Keva Iosif
Publicat: 20/10/2019 | 22:50

Grigore Leșe, unul dintre cei mai apreciați și respectați artiști români, culege superlative nu doar la fiecare apariție pe scenă, ci și în viața de zi cu zi.  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a surprins la o întâlnire total neconvențională, alături de o tânără domnișoară, la scurt timp după ce i-a înmânat o sumă de bani… pe care a obținut-o cu mulți nervi din bancomat.  

Rapsod de o inestimabilă valoare, Grigore Leșe oferă spectacole de folclor care îi răscolesc până la lacrimi pe români. Este doctor în muzică și profesor asociat la Facultatea de Litere a Universității din București și la Universitatea de Muzică București. Repertoriul lui este constituit din melodii vechi, provenind din folclorul autentic al zonei Maramureș. Ca să nu mai vorbim că acesta cântă și la diverse instrumente muzicale.

(Citește și: SEXY-URLAȚI ÎL “LUCREAZĂ” PE NEPOTUL MULTIMILIONAR AL LUI GIGI BECALI!)

O întâlnire neconvențională

Cum arată o zi normală din viața artistului? Foarte agitată, judecând după ipostaza în care a fost văzut recent de  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Grigore Leșe și-a dat întâlnire cu o domnișoară extrem de frumoasă undeva în centrul Bucureștiului, pentru a rezolva niște chestiuni care-i leagă.

Grigore Leșe și tinerica au avut de rezolvat o problemă financiară
Grigore Leșe și tinerica au avut de rezolvat o problemă financiară

Cel mai probabil care țin de finanțe, pentru că, mai întâi, rapsodul s-a oprit în fața unui bancomat pentru a scoate bani. Moment care l-a scos puțin din firea lui calmă, și asta deoarece aparatul nu a fost deloc prietenos cu el… sau artistul nu a mai folosit cardul de multă vreme. Cert este că, după acest mic moment tensionat, Grigore Leșe i-a înmânat banii tinerei, însă insistând mult, pentru că aceasta a refuzat inițial să-i ia, și chiar s-a amuzat de situație. Pentru artist nu a fost însă cale de întoarcere.

(VEZI AICI: BREAKING NEWS. FOSTĂ VEDETĂ PRO TV, ARESTATĂ ÎN SUA! A LUCRAT LA EMISIUNEA LUI CĂTĂLIN MĂRUŢĂ)

Ca toată lumea să fie fericită la finalul acestei întâlniri, cei doi au intrat într-o cofetărie cochetă, unde și-au comandat câte o prăjitură. Doar că Grigore Leșe nu a avut nici aici prea multă liniște, așa că i-a propus fetei să mănânce prăjiturile în mașina lui.

Tiptil, printre mașini, artistul și-a făcut loc cu prăjitura
Tiptil, printre mașini, artistul și-a făcut loc cu prăjitura

Cine este Grigore Leșe

Născut la 20 februarie 1954, în Maramureș, Grigore Leșe este un cunoscut interpret de muzică populară, repertoriul său incluzând mai ales piese autentice din Țara Lăpușului. Absolvent al Academiei de Muzică  din Cluj-Napoca, el este doctor în muzică și profesor la Universitatea de Muzică București. (NU RATA: Grigore Leșe, în doliu! ”S-a dus în lumea cu dor)

„Cântec despre Bucovina (Cântă cucu, bată-l vina)”, „Viță verde, iedera” și „Nistrule, apă vioară” sunt printre cele mai îndrăgite cântece ale sale. Discografia sa reunește albumele „Cântec Pastoral”, „Cântece de Cătănie”, Horile Vieții”, „Hori din Țara Lăpușului” și „Așteptând Crăciunul”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...