Sexy-Urlați îl „lucrează” pe nepotul multimilionar al lui Gigi Becali!

Autor: F.R.
Publicat: 19/10/2019 | 22:57

A rupt-o cu fotbalistul-karateka și face marcaj strâns la unul dintre burlacii de top ai României. Sexy-Urlați îl „lucrează”, mai nou, pe Vasile Geambazi, nepotul multimilionar al lui Gigi Becali! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate naţională, detalii despre povestea momentului.

În primăvara acestui an, Vasile Geambazi a divorțat de soția lui, Alina, cu care are doi copii. Separarea s-a produs la notar, departe de sălile tribunalului. Ulterior, nepotul patronului de la FCSB a fost văzut în compania mai multor frumuseţi, lucru pentru care merită tot respectul, din moment ce este un bărbat liber.

(VEZI AICI: EX-PATRONUL MILIONAR AL FCSB-ULUI A RUPT-O DEFINITIV CU SOȚIA! A DANSAT ”CORP LA CORP”, ÎN NUBA, CU O TALENTATĂ!)

Prietenie strânsă cu Sexy-Urlaţi

Însă, de câteva săptămâni, Vasile Geambazi ar fi legat o strânsă relaţie de prietenie cu Sexy-Urlaţi, nimeni alta decât fosta iubită a fotbalistului-karateka. Între brunetă şi fostul sportiv nu mai există deloc cale de împăcare, disputele dintre ei fiind de notorietate în ultimele luni. Dar să revenim la apropierea dintre Vasile Geambazi şi Sexy-Urlaţi. Potrivit informaţiilor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, bruneta face marcaj strâns la nepotul multimilionar al lui Gigi Becali, în speranţa că ar putea să devină iubita lui.

Frumoasa brunetă ar face tot posibilul să fie lângă Vasile Geambazi

De altfel, întâlnirile dintre ei s-au îndesit în ultima perioadă, semn clar că Sexy-Urlaţi „lucrează” din greu. Bruneta ar face tot posibilul să fie în preajma lui Vasile Geambazi şi ar fi, pur şi simplu, foarte interesată să intre în graţiile lui.

(NU RATA: SEXY-URLAȚI, DANSURI LASCIVE CU ”TĂURAȘUL” JUDECAT PENTRU OMOR DIN CULPĂ ÎN TIMP CE IUBITUL MILIONAR…)

Când îl reperează în vreun club din Capitală, tânăra apare imediat în zonă şi se autoinvită la masa lui. Practic, unde apare Vasile Geambazi, îşi face şi Sexy-Urlaţi simțită prezenţa. Rămâne de văzut cum va evolua relaţia dintre cei doi!

Lovită sub ochii afaceristului

În urmă cu aproape o lună, între Sexy-Urlaţi şi fotbalistul-karateka a avut loc un scandal, în urma căruia ex-sportivul a lovit-o cu o sticlă în cap pe fosta lui iubită (TOATĂ POVESTEA AICI). La momentul respectiv, în zonă se afla şi Vasile Geambazi care ar fi fost vizibil deranjat de gestul făcut de ex-jucătorul lui Dinamo.

(CITEŞTE ŞI: SEXY-URLAȚI I-A FĂCUT PLÂNGERE LA POLIȚIE FOTBALISTULUI-KARATEKA)

“Tun” de 65 milioane de euro

Vasile Geambazi este fiul Domnicăi, sora lui Gigi Becali, și al lui Constantin Geambazi. La începutul anului 2013, nepotul preferat al latifundiarului din Pipera a fost despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro, în urma unui proces pe care l-a câștigat. La mijloc s-a aflat un teren de peste 20 de hectare din Voluntari, care fusese retrocedat.

(NU RATA: NEPOTUL MULTI-MILIONAR AL LUI GIGI BECALI, PĂZIT DE UN ALAI DE ”BODYGUARZI” LA BANCĂ)

Până de curând, Vasile Geambazi a fost patronul în acte al FCSB-ului. A cedat, însă, unchiului său acțiunile, iar acum ar controla din umbră Academica Clinceni. De asemenea, a ridicat și controlează FCSB Academy, “pepiniera” clubului patronat de Gigi Becali.

Vasile Geambazi este absolvent al unei facultăți de marketing, lucru suficient pentru Gigi Becali să-i lase pe mână mai multe afaceri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...