Home » Exclusiv » BREAKING NEWS. Fostă vedetă PRO TV, arestată în SUA! A lucrat la emisiunea lui Cătălin Măruţă

BREAKING NEWS. Fostă vedetă PRO TV, arestată în SUA! A lucrat la emisiunea lui Cătălin Măruţă

De: Cristian Lisandru 20/10/2019 | 06:59

Un fost reporter Pro TV a fost arestat în Statele Unite ale Americii, iar acuzaţia este una foarte gravă – apartenenţă la o reţea infracţională care a reuşit, în câţiva ani, prin metoda „skimming”, să obţină nu mai puţin de 20 de milioane de dolari. Reţeaua a fost destructurată, la începutul lunii octombrie a acestui an, de FBI, 13 români, patru americani şi un grec fiind arestaţi. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor informaţii extraordinare din care reiese că unul dintre membrii temutei grupări a făcut parte din echipa „La Măruţă” de la Pro TV, ulterior emigrând în SUA şi, iată, ajungând în atenţia Biroului Federal de Investigaţii (FBI). (CITEȘTE ȘI: NOUL LIDER AL LUMII INTERLOPE L-A AMENINȚAT DIRECT PE ”ÎMPĂRATUL MANELELOR”)

În 2014, personajul în cauză era o prezenţă constantă în emisiunea „La Măruţă”, intervievând celebrităţile din showbizul autohton, invitate în emisiune, şi fotografiindu-se alături de acestea. Nimic nu prevestea, atunci, ce întorsătură demnă de filmele de acţiune avea să ia viaţa reporterului care apărea, zâmbind, alături de personalităţi ale muzicii, filmului, teatrului din România. (NU RATA: “MAFIOTUL” ROMÂN DE PE FACEBOOK A FOST ARESTAT DE FBI LA NEW YORK)

S-a fotografiat alături de Andra şi Cătălin Măruţă, Victor Slav, Bianca Drăguşanu, Mihaela Rădulescu sau Radu Beligan. Putea fi văzut, în culisele emisiunii „La Măruţă”, împreună cu ale nume „grele” din showbiz – Irina Loghin, Gheorghe Gheorghiu, Nicoleta Voica şi Gina Pistol. Giani Kiriţă l-a ţinut după umeri, iar Vica Blochina a apărut, la rândul ei, în compania zâmbăreţului reporter. (VEZI AICI: CUM A ÎNCASAT MIRCEA NEBUNU’ 1000 DE LIKE-URI DOAR PENTRU CĂ S-A DISTRAT LA CATEGORIA VIP)

Etapa „La Măruţă” nu anticipa viitorul infracţional al reporterului Pro TV

La un moment dat, reporterul Pro TV s-a decis să înceapă o viaţă nouă

Acum câţiva ani, reporterul Pro TV a dorit mai mult, iar viaţa sa a „suferit” o schimbare radicală. Spunând „adio” foştilor colegi, tânărul a ales să părăsească România şi să se mute în Statele Unite ale Americii. Înainte de plecare, se vorbea – pe la colţuri – de orientarea sa sexuală, iar zvonurile au fost confirmate după ce acesta a ajuns pe tărâm american. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că fostul reporter Pro TV s-ar fi căsătorit cu… un bărbat în America, obţinând, în felul acesta, şi mult dorita rezidenţă în ţara deschisă tuturor posibilităţilor. (NU RATA: NOUL ȘEF AL BERCENARILOR I-A ”FUGĂRIT” PRIN ORAȘ PE MEMBRII BRIGĂZII BIBILOI)

Totul s-ar fi desfăşurat în parametri cât se poate de legali, numai că tentaţiile ar fost şi mai mari, iar cel care apărea alături de vedetele din showbizul autohton a făcut încă un pas. Însă nu înainte, aşa cum ar fi fost normal, ci înapoi. Dorinţa de a face rost de bani cât mai repede, fără efort, l-a determinat să intre în combinaţii ilegale cu membrii temutei bande despre care aflați la începutul acestui material. (CITEȘTE ȘI: PUS LA PUNCT DE MIRCEA NEBUNU, FLORIN SALAM A LUAT O DECIZIE ȘOCANTĂ)

Fostul reporter Pro TV a emigrat în SUA

Fostul reporter, arestat de FBI şi luat la întrebări

Reţeaua infracţională care a reuşit să acumuleze, prin „skimming”, nu mai puţin de 20 de milioane de dolari, în câţiva ani, a acţionat pe întreg teritoriul american, „metoda” fiind atât de bine pusă la punct, încât autorităţile s-au văzut confruntate cu o anchetă de proporţii. „Descurcăreţii” păreau invincibili, iar fostul reporter Pro TV, la rândul său, s-a trezit pe cai mari, cum se spune, bucurându-se din plin de privilegiul de a primi bani… căzuţi nu din cer, ci din bancomate.  (VEZI ȘI: EI L-AU ÎNJUNGHIAT PE AFACERIST PE O PLAJĂ CELEBRĂ DIN MAMAIA)

Finalul nu a fost unul fericit, fiindcă – pe măsură ce anii treceau – membrii bandei au dorit din ce în ce mai mult şi au plecat de la premisa că sunt de neatins. Printre ei, convins că a reuşit să descopere „reţeta succesului financiar”, se afla şi fostul reporter Pro TV, parte integrantă a unui „american dream” care avea ca ţintă cotidiană ATM-urile.

(NU RATA: AU PLĂTIT MUNȚI DE BANI PENTRU ASASINAREA UNOR LIDERI INTERLOPI!)

Şi-ar fi „sifonat” colegii de echipă

După ce a încăput pe mâinile anchetatorilor FBI, reporterul de odinioară s-a văzut prins la mijloc. Nu a avut cum să conteste evidenţa, cei care au coordonat ancheta dificilă reuşind să acumuleze dovezi care au „îngropat” reţeaua infracţională care îi pusese, atâţia ani, pe jar. Luat la întrebări, n-ar fi rezistat prea mult şi ar fi început să „ciripească”, o astfel de colaborare aducându-i eliberarea după numai două zile. (VEZI ȘI: CUM S-AU ÎMPĂCAT BIRICĂ ȘI MIRCEA NEBUNU)

Declaraţiile sale – din cel care lua interviuri vedetelor din România s-a transformat în cel… intervievat de anchetatorii americani – ar fi fost un adevărat coşmar pentru hoţii din Miami, spun sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, iar specialiştii FBI au ştiut să profite de ele. Fireşte, fostul reporter Pro TV, reprofilat în infractor cu acte în regulă, speră ca pedeapsa pe care o va primi să fie mult mai mică, având în vedere „deschiderea” de care a dat dovadă în faţa oamenilor legii. (CITEȘTE ȘI: CUM L-A AMENINȚAT UN ”ȘMECHER DE BUCUREȘTI” PE UN POLIȚIST)

Cardurile clonate – sursă de venituri uriaşe pentru membrii bandei

Membrii reţelei infracţionale – reamintim că au reușit să obțină nu mai puţin de 20 de milioane de dolari între 2014 și septembrie 2019 – au acţionat în cadrul unei reţele internaţionale de skimming al ATM-urilor. Astfel, au fost obținute, ilegal, informaţii despre conturile diferitelor persoane. Erau utilizate dispozitive tehnologice de ultimă generaţie pentru a înregistra numerele de cont şi datele personale. Ulterior, cardurile respective erau clonate și utilizate pentru retragerea banilor din conturile victimelor. (NU RATA: MIRCEA NEBUNU’ A DAT LOVITURA LA PARIURI)

După arestarea membrilor bandei, Departamentul de Justiţie SUA a emis şi un comunicat, iar numele celor implicați au devenit publice. Aceștia sunt, pe lângă personajul nostru, Florian Claudiu Martin – Jane Hoţul, Alex Donati, Raul Ionuţ Vidrăşan – zis „The Boy”, Mircea Constantinescu – zis Sobo, Nikolaos Limberatos – zis Nicu Limberto, Cristian Costea – zis Momo, Alin Haneş Călugăru, Ionela Constantinescu – zisă Pitica, Theofrastos Lymberatos, Andrew Eliopoulos, Valentin Petrescu – zis Zoltan Pruma, Peter Samolis, Kelly Karki Lam, Dragoş Diaconu, Mădălin Alexandru Anca, Cristian Ulmanu – zis Boris Moravec și Iuliana Mihăilescu. (CITEȘTE ȘI: UN CUNOSCUT INTERLOP DIN CAPITALĂ POARTĂ UNIFORMA POLIȚIEI ROMÂNE. CUM S-A FOTOGRAFIAT BĂRBATUL)

„Skimmingul” şi „bucla libaneză”

IGPR a transmis, la rândul său, un comunicat în care a avertizat asupra pericolului pe care îl reprezită două „celebre” metode infracţionale – „skimmingul” şi „bucla libaneză”.

„Skimmingul constă în instalarea de dispozitive la bancomate sau POS-uri, prin care sunt copiate datele de pe benzile magnetice ale cărţilor de credit care, ulterior, pot fi folosite pentru inscripţionarea unor noi cărţi de credit, cu care se fac extrageri de numerar. De asemenea, alt mod infracțional pentru obținerea datelor în vederea clonării cardului este «bucla libaneză» – un dispozitiv care se montează la gura bancomatului și care blochează cardul înăuntru. Imediat apare un «binevoitor» care își oferă ajutorul, află PIN-ul chiar de la client și, după plecarea acestuia, scoate cardul din bancomat”, se arată în respectivul comunicat. (VEZI ȘI AICI: INTERLOPUL MONTANA A TRAS CU PISTOLUL ÎNTR-UN BEACH-CLUB CUNOSCUT DIN MAMAIA…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
S-a aflat câţi BANI a plătit Alex Velea pe inelul de logodnă care a ajuns pe degetul Antoniei. Suma este total surprinzătoare
S-a aflat câţi BANI a plătit Alex Velea pe inelul de logodnă care a ajuns...
Dovada clară că Laurenţiu Reghecampf a divorţat. S-a dat de gol imediat după vacanţa din Grecia, cu amanta
Dovada clară că Laurenţiu Reghecampf a divorţat. S-a dat de gol imediat după vacanţa din...
Calvarul îndurat de Monica Gabor în timpul relației cu Mr. Pink. Suferința nebănuită. EXCLUSIV
Calvarul îndurat de Monica Gabor în timpul relației cu Mr. Pink. Suferința nebănuită. EXCLUSIV
Simona Halep și-a inaugurat piscina la vila de la Izvorani și a făcut senzație în costum de baie | GALERIE FOTO
Simona Halep și-a inaugurat piscina la vila de la Izvorani și a făcut senzație în...
Marea campioană a ţării, la petrecerea cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment fără precedent dezvăluit în satul olimpic
Marea campioană a ţării, la petrecerea cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment...
Bombă în televiziune! Dată afară de la Pro TV
Bombă în televiziune! Dată afară de la Pro TV
O tânără de 22 ani vrea să intre în „Cartea Recordurilor” cu cele mai mari buze din lume
O tânără de 22 ani vrea să intre în „Cartea Recordurilor” cu cele mai mari...
Gata, l-a dat uitării! Cu cine l-a înlocuit Monica Gabor pe Mr. Pink, la puțin timp după despărțire!  S-au afișat împreună în Dubai!
Gata, l-a dat uitării! Cu cine l-a înlocuit Monica Gabor pe Mr. Pink, la puțin...
Care sunt cele mai avariate și cel mai atent conduse mașini din Europa. Poziția surpriză ocupată de modelele Dacia
Care sunt cele mai avariate și cel mai atent conduse mașini din Europa. Poziția surpriză...
Anuntul facut de Brigitte cu lacrimi in ochi! Alaturi era Florin Pastrama… S-a terminat! Decizia luata de cei doi!
Anuntul facut de Brigitte cu lacrimi in ochi! Alaturi era Florin Pastrama… S-a terminat! Decizia...
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Semne că ai nevoie de ajutor medical de urgență
Semne că ai nevoie de ajutor medical de urgență
'A omorât-o pe mămicuţa mea!' - Strigătul de durere al tinerei care și-a găsit mama zăcând pe asfalt
'A omorât-o pe mămicuţa mea!' - Strigătul de durere al tinerei care și-a găsit mama...
Bombă! Adevărul despre Toni Iuruc. Poate fi dovada unei despărțiri? Ce ascunde „omul de afaceri”
Bombă! Adevărul despre Toni Iuruc. Poate fi dovada unei despărțiri? Ce ascunde „omul de afaceri”
Prin ce a trecut Luminița Anghel din cauza tatălui ei. Puține vedete din România au avut parte de un astfel de tratament
Prin ce a trecut Luminița Anghel din cauza tatălui ei. Puține vedete din România au...
Directoarea şcolii 178 din cartierul bucureştean Pajura şi soţul ei, preotul Costel Paizan, au murit arşi de vii în casă, în timpul furtunii
Directoarea şcolii 178 din cartierul bucureştean Pajura şi soţul ei, preotul Costel Paizan, au murit...
Gemenele care împart același iubit și dorm împreună, noi dezvăluiri despre relația lor. Ce vor sa facă acum cu iubitul lor
Gemenele care împart același iubit și dorm împreună, noi dezvăluiri despre relația lor. Ce vor...
BANCUL ZILEI – Traian Băsescu livrează 1 milion de prezervative românești americanilor
BANCUL ZILEI – Traian Băsescu livrează 1 milion de prezervative românești americanilor
Are 54 de ani și sustine ca i se măresc sanii pe zi ce trece! Se jură in fața fanilor că nu are silicoane. Care este explicația
Are 54 de ani și sustine ca i se măresc sanii pe zi ce trece!...
Adevărul despre Toni Iuruc. Simona va fi șocată! Ce a făcut în 2020? Rușine uriașă
Adevărul despre Toni Iuruc. Simona va fi șocată! Ce a făcut în 2020? Rușine uriașă
Veste ȘOC despre CAPATOS! Anunțul cutremurător a venit CHIAR ACUM
Veste ȘOC despre CAPATOS! Anunțul cutremurător a venit CHIAR ACUM
Monica Gabor, SECHESTRATĂ de Mr. Pink. Coșmar trăit de DIVĂ
Monica Gabor, SECHESTRATĂ de Mr. Pink. Coșmar trăit de DIVĂ
TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI în România! S-a întâmplat în TOIUL NOPȚII! Toată țara e în stare de șoc
TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI în România! S-a întâmplat în TOIUL NOPȚII! Toată țara e în stare...
A simțit că maseurul folosea doar o mână. Când a văzut ce făcea cu cealaltă, femeia a încremenit!
A simțit că maseurul folosea doar o mână. Când a văzut ce făcea cu cealaltă,...
Cristi Borcea, relație cu Bianca Drăgușanu? Vedeta a dat cărțile pe față. S-A AFLAT tot!
Cristi Borcea, relație cu Bianca Drăgușanu? Vedeta a dat cărțile pe față. S-A AFLAT tot!
Carantină pentru persoanele nevaccinate care vin din Grecia. CNSU a actualizat lista ţărilor din zona roşie DOCUMENT
Carantină pentru persoanele nevaccinate care vin din Grecia. CNSU a actualizat lista ţărilor din zona...
Cutremur de 8,2 grade pe scara Richter! ALERTĂ la nivel global
Cutremur de 8,2 grade pe scara Richter! ALERTĂ la nivel global
Face senzaţie cu „cel mai mic bikini”. Puţine ar avea curajul să meargă aşa la piscină
Face senzaţie cu „cel mai mic bikini”. Puţine ar avea curajul să meargă aşa la...
FOTO. Celebrul milionar însurat, imagini compromițătoare! S-a culcat cu 3 blonde. Cum arată tinerele de 21 de ani
FOTO. Celebrul milionar însurat, imagini compromițătoare! S-a culcat cu 3 blonde. Cum arată tinerele de...
Scandalul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf a ajuns și în presa internațională: „E despre alcool și escorte!
Scandalul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf a ajuns și în presa internațională: „E despre alcool...
Celebru actor din „Gladiatorul
Celebru actor din „Gladiatorul", găsit mort pe o barcă! Ce s-a întâmplat cu acesta
"Bravo, ai stil! Celebrities". EXCLUSIV! IMAGINI in premiera de la filmarea promo-ului "Bravo, ai stil! Celebrities"
"Bravo, ai stil! Celebrities". EXCLUSIV! IMAGINI in premiera de la filmarea promo-ului "Bravo, ai stil!...
Avertisment: Multinaţionala din România care a dat afară 1.000 de persoane
Avertisment: Multinaţionala din România care a dat afară 1.000 de persoane
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc, a renunţat complet la duşurile calde şi preferă să meargă pe jos la birou
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc,...
Pomohaci, gest cutremurător la căpătâiul soției lui Nicolae Botgras!
Pomohaci, gest cutremurător la căpătâiul soției lui Nicolae Botgras!
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
Revoltător! Manager de hotel arată dezastrul lăsat de turiștii din Mamaia în camere
Revoltător! Manager de hotel arată dezastrul lăsat de turiștii din Mamaia în camere