Preşedintele muzicii uşoare româneşti, Jolt Kerestely: ”În muzică am fost ca Boloni în fotbal”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Home » Exclusiv » BREAKING NEWS. Fostă vedetă PRO TV, arestată în SUA! A lucrat la emisiunea lui Cătălin Măruţă

BREAKING NEWS. Fostă vedetă PRO TV, arestată în SUA! A lucrat la emisiunea lui Cătălin Măruţă

De: Cristian Lisandru 20/10/2019 | 06:59

Un fost reporter Pro TV a fost arestat în Statele Unite ale Americii, iar acuzaţia este una foarte gravă – apartenenţă la o reţea infracţională care a reuşit, în câţiva ani, prin metoda „skimming”, să obţină nu mai puţin de 20 de milioane de dolari. Reţeaua a fost destructurată, la începutul lunii octombrie a acestui an, de FBI, 13 români, patru americani şi un grec fiind arestaţi. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor informaţii extraordinare din care reiese că unul dintre membrii temutei grupări a făcut parte din echipa „La Măruţă” de la Pro TV, ulterior emigrând în SUA şi, iată, ajungând în atenţia Biroului Federal de Investigaţii (FBI). (CITEȘTE ȘI: NOUL LIDER AL LUMII INTERLOPE L-A AMENINȚAT DIRECT PE ”ÎMPĂRATUL MANELELOR”)

În 2014, personajul în cauză era o prezenţă constantă în emisiunea „La Măruţă”, intervievând celebrităţile din showbizul autohton, invitate în emisiune, şi fotografiindu-se alături de acestea. Nimic nu prevestea, atunci, ce întorsătură demnă de filmele de acţiune avea să ia viaţa reporterului care apărea, zâmbind, alături de personalităţi ale muzicii, filmului, teatrului din România. (NU RATA: “MAFIOTUL” ROMÂN DE PE FACEBOOK A FOST ARESTAT DE FBI LA NEW YORK)

S-a fotografiat alături de Andra şi Cătălin Măruţă, Victor Slav, Bianca Drăguşanu, Mihaela Rădulescu sau Radu Beligan. Putea fi văzut, în culisele emisiunii „La Măruţă”, împreună cu ale nume „grele” din showbiz – Irina Loghin, Gheorghe Gheorghiu, Nicoleta Voica şi Gina Pistol. Giani Kiriţă l-a ţinut după umeri, iar Vica Blochina a apărut, la rândul ei, în compania zâmbăreţului reporter. (VEZI AICI: CUM A ÎNCASAT MIRCEA NEBUNU’ 1000 DE LIKE-URI DOAR PENTRU CĂ S-A DISTRAT LA CATEGORIA VIP)

Etapa „La Măruţă” nu anticipa viitorul infracţional al reporterului Pro TV

La un moment dat, reporterul Pro TV s-a decis să înceapă o viaţă nouă

Acum câţiva ani, reporterul Pro TV a dorit mai mult, iar viaţa sa a „suferit” o schimbare radicală. Spunând „adio” foştilor colegi, tânărul a ales să părăsească România şi să se mute în Statele Unite ale Americii. Înainte de plecare, se vorbea – pe la colţuri – de orientarea sa sexuală, iar zvonurile au fost confirmate după ce acesta a ajuns pe tărâm american. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că fostul reporter Pro TV s-ar fi căsătorit cu… un bărbat în America, obţinând, în felul acesta, şi mult dorita rezidenţă în ţara deschisă tuturor posibilităţilor. (NU RATA: NOUL ȘEF AL BERCENARILOR I-A ”FUGĂRIT” PRIN ORAȘ PE MEMBRII BRIGĂZII BIBILOI)

Totul s-ar fi desfăşurat în parametri cât se poate de legali, numai că tentaţiile ar fost şi mai mari, iar cel care apărea alături de vedetele din showbizul autohton a făcut încă un pas. Însă nu înainte, aşa cum ar fi fost normal, ci înapoi. Dorinţa de a face rost de bani cât mai repede, fără efort, l-a determinat să intre în combinaţii ilegale cu membrii temutei bande despre care aflați la începutul acestui material. (CITEȘTE ȘI: PUS LA PUNCT DE MIRCEA NEBUNU, FLORIN SALAM A LUAT O DECIZIE ȘOCANTĂ)

Fostul reporter Pro TV a emigrat în SUA

Fostul reporter, arestat de FBI şi luat la întrebări

Reţeaua infracţională care a reuşit să acumuleze, prin „skimming”, nu mai puţin de 20 de milioane de dolari, în câţiva ani, a acţionat pe întreg teritoriul american, „metoda” fiind atât de bine pusă la punct, încât autorităţile s-au văzut confruntate cu o anchetă de proporţii. „Descurcăreţii” păreau invincibili, iar fostul reporter Pro TV, la rândul său, s-a trezit pe cai mari, cum se spune, bucurându-se din plin de privilegiul de a primi bani… căzuţi nu din cer, ci din bancomate.  (VEZI ȘI: EI L-AU ÎNJUNGHIAT PE AFACERIST PE O PLAJĂ CELEBRĂ DIN MAMAIA)

Finalul nu a fost unul fericit, fiindcă – pe măsură ce anii treceau – membrii bandei au dorit din ce în ce mai mult şi au plecat de la premisa că sunt de neatins. Printre ei, convins că a reuşit să descopere „reţeta succesului financiar”, se afla şi fostul reporter Pro TV, parte integrantă a unui „american dream” care avea ca ţintă cotidiană ATM-urile.

(NU RATA: AU PLĂTIT MUNȚI DE BANI PENTRU ASASINAREA UNOR LIDERI INTERLOPI!)

Şi-ar fi „sifonat” colegii de echipă

După ce a încăput pe mâinile anchetatorilor FBI, reporterul de odinioară s-a văzut prins la mijloc. Nu a avut cum să conteste evidenţa, cei care au coordonat ancheta dificilă reuşind să acumuleze dovezi care au „îngropat” reţeaua infracţională care îi pusese, atâţia ani, pe jar. Luat la întrebări, n-ar fi rezistat prea mult şi ar fi început să „ciripească”, o astfel de colaborare aducându-i eliberarea după numai două zile. (VEZI ȘI: CUM S-AU ÎMPĂCAT BIRICĂ ȘI MIRCEA NEBUNU)

Declaraţiile sale – din cel care lua interviuri vedetelor din România s-a transformat în cel… intervievat de anchetatorii americani – ar fi fost un adevărat coşmar pentru hoţii din Miami, spun sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, iar specialiştii FBI au ştiut să profite de ele. Fireşte, fostul reporter Pro TV, reprofilat în infractor cu acte în regulă, speră ca pedeapsa pe care o va primi să fie mult mai mică, având în vedere „deschiderea” de care a dat dovadă în faţa oamenilor legii. (CITEȘTE ȘI: CUM L-A AMENINȚAT UN ”ȘMECHER DE BUCUREȘTI” PE UN POLIȚIST)

Cardurile clonate – sursă de venituri uriaşe pentru membrii bandei

Membrii reţelei infracţionale – reamintim că au reușit să obțină nu mai puţin de 20 de milioane de dolari între 2014 și septembrie 2019 – au acţionat în cadrul unei reţele internaţionale de skimming al ATM-urilor. Astfel, au fost obținute, ilegal, informaţii despre conturile diferitelor persoane. Erau utilizate dispozitive tehnologice de ultimă generaţie pentru a înregistra numerele de cont şi datele personale. Ulterior, cardurile respective erau clonate și utilizate pentru retragerea banilor din conturile victimelor. (NU RATA: MIRCEA NEBUNU’ A DAT LOVITURA LA PARIURI)

După arestarea membrilor bandei, Departamentul de Justiţie SUA a emis şi un comunicat, iar numele celor implicați au devenit publice. Aceștia sunt, pe lângă personajul nostru, Florian Claudiu Martin – Jane Hoţul, Alex Donati, Raul Ionuţ Vidrăşan – zis „The Boy”, Mircea Constantinescu – zis Sobo, Nikolaos Limberatos – zis Nicu Limberto, Cristian Costea – zis Momo, Alin Haneş Călugăru, Ionela Constantinescu – zisă Pitica, Theofrastos Lymberatos, Andrew Eliopoulos, Valentin Petrescu – zis Zoltan Pruma, Peter Samolis, Kelly Karki Lam, Dragoş Diaconu, Mădălin Alexandru Anca, Cristian Ulmanu – zis Boris Moravec și Iuliana Mihăilescu. (CITEȘTE ȘI: UN CUNOSCUT INTERLOP DIN CAPITALĂ POARTĂ UNIFORMA POLIȚIEI ROMÂNE. CUM S-A FOTOGRAFIAT BĂRBATUL)

„Skimmingul” şi „bucla libaneză”

IGPR a transmis, la rândul său, un comunicat în care a avertizat asupra pericolului pe care îl reprezită două „celebre” metode infracţionale – „skimmingul” şi „bucla libaneză”.

„Skimmingul constă în instalarea de dispozitive la bancomate sau POS-uri, prin care sunt copiate datele de pe benzile magnetice ale cărţilor de credit care, ulterior, pot fi folosite pentru inscripţionarea unor noi cărţi de credit, cu care se fac extrageri de numerar. De asemenea, alt mod infracțional pentru obținerea datelor în vederea clonării cardului este «bucla libaneză» – un dispozitiv care se montează la gura bancomatului și care blochează cardul înăuntru. Imediat apare un «binevoitor» care își oferă ajutorul, află PIN-ul chiar de la client și, după plecarea acestuia, scoate cardul din bancomat”, se arată în respectivul comunicat. (VEZI ȘI AICI: INTERLOPUL MONTANA A TRAS CU PISTOLUL ÎNTR-UN BEACH-CLUB CUNOSCUT DIN MAMAIA…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
FOTO. Acum pozează aproape goală! Era „noua Sharapova”, dar a ales meseria asta
FOTO. Acum pozează aproape goală! Era „noua Sharapova”, dar a ales meseria asta
Banca Transilvania vinde o mașină cu motorul și cutia defecte. Merită “Cinciarul” 5000€?
Banca Transilvania vinde o mașină cu motorul și cutia defecte. Merită “Cinciarul” 5000€?
6 pești TOXICI, de evitat ️ Au foarte mult MERCUR
6 pești TOXICI, de evitat ️ Au foarte mult MERCUR
Cum arată și cu ce se ocupă sora Annei Lesko. Artista are toate motivele să fie mândră
Cum arată și cu ce se ocupă sora Annei Lesko. Artista are toate motivele să...
Tocmai PENTAGONUL spune că suntem urmăriți de o NAVĂ-MAMĂ extraterestră
Tocmai PENTAGONUL spune că suntem urmăriți de o NAVĂ-MAMĂ extraterestră
Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani
Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu...
Vestea cea mare pentru cei cu PENSII sub 2.000 de lei! Anunțul a fost făcut chiar de Guvernul României
Vestea cea mare pentru cei cu PENSII sub 2.000 de lei! Anunțul a fost făcut...
Oana Lis, diagnosticată cu cancer! A fost deja operată de urgenţă: „Nu aveam niciun simptom!”
Oana Lis, diagnosticată cu cancer! A fost deja operată de urgenţă: „Nu aveam niciun simptom!”
BANCUL ZILEI. Bulă vrea să agațe o tipă bună: Domnișoară, pot să vă servesc cu un Martini?
BANCUL ZILEI. Bulă vrea să agațe o tipă bună: Domnișoară, pot să vă servesc cu...
„Grav, m-am speriat! Am luat șoc”. Vlăduța Lupău nu a putut crede ce a auzit și a împărtășit totul cu fanii săi, exprimându-și îngrijorarea
„Grav, m-am speriat! Am luat șoc”. Vlăduța Lupău nu a putut crede ce a auzit...
Nu face față cererii: Marile mărci vor ca produsele lor să fie băgate acolo
Nu face față cererii: Marile mărci vor ca produsele lor să fie băgate acolo
Subiecte simulare română Bacalaureat 2023. Subiecte, barem și rezolvări pe EDU.ro! Emoții mari pentru candidați!
Subiecte simulare română Bacalaureat 2023. Subiecte, barem și rezolvări pe EDU.ro! Emoții mari pentru candidați!
„Naşul” inteligenţei artificiale: Este posibil ca inteligenţa artificială să devină o ameninţare la adresa omenirii
„Naşul” inteligenţei artificiale: Este posibil ca inteligenţa artificială să devină o ameninţare la adresa omenirii
Veste cumplită despre spaţiul SCHENGEN! Informaţia serii pentru TOATĂ ROMÂNIA: Pot spune în premieră că...
Veste cumplită despre spaţiul SCHENGEN! Informaţia serii pentru TOATĂ ROMÂNIA: Pot spune în premieră că...
Ce avere are, de fapt, Gigi Becali. A refuzat o ofertă de un miliard de euro
Ce avere are, de fapt, Gigi Becali. A refuzat o ofertă de un miliard de...
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
S-a schimbat legea! Ce se întâmplă cu punctele de penalizare ale șoferilor care au încălcat Codul Rutier
S-a schimbat legea! Ce se întâmplă cu punctele de penalizare ale șoferilor care au încălcat...
Mirela Vaida s-a mutat într-o vilă imensă, lângă București. Cum arată locuința
Mirela Vaida s-a mutat într-o vilă imensă, lângă București. Cum arată locuința
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine + ce tarif are
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine +...
Știrea momentului în România! S-a trimis mesaj RO-ALERT
Știrea momentului în România! S-a trimis mesaj RO-ALERT
Accident șocant, filmat pe autostradă. Ai grijă când depășești astfel de mașini!
Accident șocant, filmat pe autostradă. Ai grijă când depășești astfel de mașini!