Pus la punct de Mircea Nebunu, Florin Salam a luat o decizie șocantă: “Țin să vă anunț că…”

Publicat: 19/08/2019 | 12:26
Pus la punct de Mircea Nebunu, Florin Salam a luat o decizie șocantă: “Țin să vă anunț că…”

La scurt timp după ce Mircea Nebunu l-a pus la punct pe Florin Salam, celebrul manelist a luat o decizie șocantă. Artistul cu milioane de fani în țară, dar și peste hotare a făcut anunțul oficial în urmă cu câteva ore și mulți dintre apropiații săi s-au îngrijorat. Florin Salam are două fetițe din relația cu partenera lui, Roxana Dobre, iar din primul mariaj, cu Fănica, o fată și un băiat: Betty și Danny.

Citește și: În 2015, Cristian Leana câștiga Românii au Talent. Ce a ajuns să facă acum pentru bani, după ce a “spart” premiul de 120.00E de la Pro TV. Legătură cu Gigi Becali și Florin Salam

Pus la punct de Mircea Nebunu, Florin Salam a luat o decizie șocantă

În vârstă de 39 de ani, Florin Salam a hotărât să ia o pauză în cariera lui, iar perioada în care nu va cânta nu a fost comunicată. Această decizie vine la scurt timp după ce șeful clanului Spotivilor i-a transmis mai multe avertismente clare. Manelistul a subliniat că își dorește, de fapt, să petreacă mai mult timp alături de familia lui.

“Țin să vă anunț că, din motive personale, pentru o perioadă scurtă, nu o să onorez nici un eveniment… Știu că sunați la Grasu. O să vă sune. O seară frumoasă” este mesajul transmis de Florin Salam, relateză WOWbiz.ro.

Citește și: Florin Salam a ”spart” 145.000 € la ruleta de la Marriott!

Florin Salam, probleme de sănătate din cauza epuizării

Un prieten din anturajul manelistului a dezvăluit că acesta este epuizat din cauza programului foarte încărcat și că mama fiicelor sale l-a implorat să se odihnească, să își încarce bateriile și să petreacă mai mult timp acasă, în compania celor mai dragi persoane.

“Florin Salam nu este bolnav, este doar epuizat. A mai ajuns, și în alte dăți, la spital, din această cauză, el fiind epuizat după recitaluri și din cauza stresului. Dar nu, nu este bolnav, așa cum au apărut informațiile prin presă. Roxana l-a rugat să stea mai mult pe acasă, să se mai odihnească, să nu mai accepte toate cererile de concerte pe care le primește. I-a spus clar că, oricât de mulți bani ar câștiga, el nu e de înlocuit și că se teme că, la un moment dat, ar putea să îi cedeze corpul. Florin Salam i-a promis că o va asculta”, a declarat un apropiat de-al cuplului, conform sursei citată mai sus.

Citește și...