În 2015, Cristian Leana câștiga Românii au Talent. Ce a ajuns să facă acum pentru bani, după ce a „spart” premiul de 120.00E de la Pro TV. Legătură cu Gigi Becali și Florin Salam

Publicat: 16/08/2019 | 12:03

Îl mai țineți minte pe Cristian Leana? El este câștigătorul ediției de acum patru ani al show-ului ”Românii au talent”. Cristian Leana a impresionat juriul cu un cub Rubik. Concurentul a rezolvat atunci trei cuburi cu o singură mână, fiind și legat la ochi.

A venit să își arate talentul la doar 17 ani. Iar toți cei care l-au văzut ”la lucru” au rămas impresionați. Fascinația lui Cristian Leana pentru cubul Rubik a început atunci când a văzut un coleg care încerca să rezolve acest puzzle. Totul se petrecea în timpul unei excursii. Cristian Leana a atins apoi performanța de a rezolva cubul în numai… 7,83 de secunde.

Ce s-a întâmplat între timp cu Cristian Leana? Fostul câștigător al show-ului ”Românii au talent” este o prezență activă pe conturile de socializare, acolo unde postează frecvent fotografii cu noul său hobby. Și nu este unul obișnuit. Cristian Leana reușește să realizeze portrete ale unor celebrități din 720 Cuburi Rubik!

În galeria foto a articolului puteți descoperi doar câteva dintre lucrările sale, iar printre persoanele publice de pe plaiurile mioritice care se bucură de un potret inedit se numără: Laura Bretan, Gheorghe Hagi, Cabral, George Becali, Florin Salam și Abi Talent.

“Florin Salam portret din 720 de Cuburi Rubik! :)” este mesajul scris de Cristian Leana când a postat această imagine pe contul său oficial de Facebook.
Citește și...