Cum a încasat Mircea Nebunu` 1000 de like-uri doar pentru că s-a distrat la categoria VIP

Publicat: 03/01/2019 | 19:04

Mircea Nebunu` a devenit vedetă pe rețelele de socializare după ce și-a rezolvat problemele cu legea și s-a decis să prezinte prietenilor virtuali momente din viața sa de zi cu zi. Iar sfârșitul de an este cel mai bun prilej pentru a arăta în mediul online cum te-ai distrat – la superlativ, din punct de vedere financiar – alături de prieteni. Cu atât mai mult atunci când distracția s-a desfășurat la categoria… VIP.

Mulți fac selfie-uri alături de iubite, alături de animalele de companie sau în fața unor mese peste care s-a revărsat, din senin, Cornul Abundenței. Mircea Nebunu` a ales o variantă mult mai simplă, dar cu ”schepsis”. S-a fotografiat cu o sticlă de șampanie scumpă în mână și i-a convins pe fanii săi să îi ofere 1000 de like-uri!

”Vă doresc tot binele din lume şi multă sănătate!!! Poiana Braşov”, a scris Mircea pe contul lui de socializare.

CITEȘTE ȘI: FLORIN SALAM A APRINS RĂZBOIUL ÎN LUMEA INTERLOPĂ! MIRCEA NEBUNU AMENINȚĂ CLANUL CALU: ”N-AI CARACTER! JUR PE VIAȚA MEA CĂ…”

Mircea Nebunu` s-a răsfățat cu șampanie scumpă la sfârșit de an

Acum câteva zile, Mircea Nebunu` a dat lovitura la pariuri!

Mircea Nebunu’ și-a înștiințat prietenii virtuali că s-a umplut de bani cu ocazia sfârșitului de an. Fostul lider al clanului sportivilor din Capitală a jucat mai multe bilete – câştigătoare! – la o casă de pariuri din București. Apoi a numarat profitul, mândru de flerul său, iar noi tragem concluzia că nu a fost vorba despre o sumă oarecare.

”Dumnezeu îmi dă după inimă! Atât vă spun! Sunt foarte mulţi! Să aveţi şi voi! Noroc!”, le-a urat Mircea amicilor lui virtuali.
Mircea Nebunu`, după ce a câștigat la pariuri sportive
Citește și...