EXCLUSIV. Scandalul Florin Salam. Așa s-au împăcat Birică, ”răpitorul” manelistului, și Mircea Nebunu! VIDEO INCENDIAR

Publicat: 03/11/2018 | 21:15
EXCLUSIV. Scandalul Florin Salam. Așa s-au împăcat Birică, ”răpitorul” manelistului, și Mircea Nebunu! VIDEO INCENDIAR

Scandalul Florin Salam. CANCAN.RO a anunțat, în exclusivitate, că Birică și Mircea Nebunu, cel care l-a acuzat pe primul că l-a răpit și sechestrat pe Florin Salam , s-au împăcat și v-a prezentat poza în care cei implicați zâmbesc. Dar cum a decurs discuția dintre ei la o terasă din Milano?

Scandalul Florin Salam. CANCAN.RO vă prezintă imagini de la masa unde Mircea Nebunu și celebrul Birică s-au împăcat, după ce cu doar câteva zeci de ore înainte s-au certat la cuțite. Mircea Nebunu, cel care a acuzat că Birică l-a răpit și sechestrat pe Florin Salam, a plecat joi la Milano, pentru a se întâlni cu Birică. Cei doi și-au rezolvat problemele la o terasă, alătur i de amici interlopi. La un șpriț, războiul care s-a declanșat după pumnul luat în plină figură de Salam s-a oprit, brusc. Cei doi actori principali, alături de Salam, și-au spus ceea ce aveau pe suflet, după care au bătut palma. (CITEȘTE ȘI: FLORIN SALAM & PRESUPUSUL RĂPITOR S-AU FILMAT ÎN TIMP CE…)

mircea si birica

Publicată de Cris Bond pe Joi, 1 Noiembrie 2018

Birică și Mircea Nebunu, care a venit special la Milano pentru a detensiona situația, sunt, din nou, prieteni.

Scandalul Florin Salam. Războiul a început după ce Salam a fost lovit!

Mircea Nebunu și Birică au intrat în conflict la puțin timp după ce manelistul Florin Salam a luat un pumn în figură, duminică dimineața, în timp ce cânta la un botez. Agresorul, Stan Lower, avea să spună, apoi, că l-a lovit din greșeală pe artist. Imediat ce a fost pocnit, Salam a plecat de la eveniment, flancat de Birică și de un prieten al său. Apoi, timp de 10 ore, nu s-a mai știut nimic de manelist. Mircea Nebunu a cerut, într-un live pe pagina lui de socializare, ca acesta să fie eliberat, insinuând că a fost răpit și sechestrat. (CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. CE A FĂCUT MIRCEA NEBUNU DUPĂ CE ”RĂPITORUL” LUI SALAM L-A TERFELIT ÎN LIVE. TOTUL S-A ÎNTÂMPLAT JOI, PE O STRADĂ DIN MILANO)

Scandalul Florin Salam. Birică, acuzatul, a răspuns tot printr-un live. I-a reproșat mai multe lui Mircea Nebunu și a spus că Salam este familia lui și nu a fost nici măcar o clipă vorba de răpire sau sechestrare. La scurt timp după acest live, Mircea Nebunu a plecat la Milano, s-a întâlnit cu Birică, iar cei doi s-au împăcat.