EXCLUSIV. Ce a făcut Mircea Nebunu după ce ”răpitorul” lui Salam l-a terfelit în live. Totul s-a întâmplat joi, pe o stradă din Milano

Publicat: 01/11/2018 | 21:36

Florin Salam a fost victima unei agresiuni chiar în timp ce cânta la un botez, în Milano. Stan Lower i-a aplicat un croșeu de stânga în plină figură, iar manelistul a părăsit sala. Birică este unul dintre interlopii care l-au scos pe Florin Salam de la petrecere. Apoi, cu toții au ajuns la un hotel.

Florin Salam nu a mai fost de găsit, iar Mircea Nebunu, printr-un live făcut în România, a spus că artistul a fost răpit și sechestrat. I-a cerut lui Birică să-l elibereze imediat. Salam avea să dea primele declarații după aproape 10 ore. A spus că este ok și nu a vorbit de răpire și sechestrare. (CITEȘTE ȘI: ”RĂPITORUL” LUI SALAM A RUPT TĂCEREA: ”L-AM LUAT PE FLORIN LA HOTEL CA SĂ…”)

În schimb, lui Birică, interlop care se află de peste 10 ani în Italia, nu i-a căzut deloc bine ce a spus Mircea Nebunu. Și a făcut, la rându-i, un live de aproximativ 20 de minute în care a dat de pământ cu acesta. I-a adus acuze grave, cum că l-ar taxa pe Salam cu 50 la sută din câștigurile de la evenimente. Dar disputa dintre cei doi grei ai lumii interlope avea să se încheie după 48 de ore.

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are imaginile și detaliile împăcării și vi le prezintă. Mircea Nebunu a plecat joi la Milano, unde s-a întâlnit, inițial, cu nepotul lui Birică. Au fumat pipa păcii, la o terasă. A apărut apoi și Birică, iar războiul chiar s-a încheiat definitiv. Alături de aceștia s-au mai aflat prieteni, iar după discuțiile de la terasă, au ieșit în stradă, unde s-au fotografiat zâmbind. Semn că totul a fost dat uitării. (CITEȘTE ȘI: INTERLOPII AU GĂSIT CUM SĂ SE RĂZBUNE PE AGRESORUL LUI SALAM… I-AU PUS ”TAXĂ DE SMARDOIALĂ”!)

Mircea Nebunu și Birică, alături de prieteni comuni, arată că războiul s-a încheiat
Mircea Nebunu și Birică, alături de prieteni comuni, arată că războiul s-a încheiat

Birică, atac la Mircea Nebunu

Iată câteva dintre acuzele pe care Birică i le-a adus lui Mircea Nebunu, după ce a fost acuzat că l-a răpit și sechestrat pe Florin Salam. ”Dacă tu ești Mircea Nebunu și ești un om cu valoare, și te bazezi că ești pe mâna ta, tu, când ai câte un eveniment cu Salam, îl iei să-ți bagi banii în buzunar. Tu când l-ai înjosit pe Salam, când l-ai bătut ca să-ți plătească dreptul??? Ăsta nu l-a bătut, l-a lovit din greșeală. Cum îți permiți tu, Mircea Nebunu, să ieși pe live și să vorbești la adresa mea??”, a tunat Birică. (CITEȘTE ȘI: FLORIN SALAM, DECIZIE RADICALĂ DUPĂ CE A FOST BĂTUT ȘI RĂPIT LA O NUNTĂ, ÎN ITALIA: “ȚIN SĂ FAC UN ANUNȚ FOARTE IMPORTANT“)

”Tu cred că ești nebun din naștere! Ai grijă, vorbele tale costă mult! Dacă Birică se ridică la război, o face cu 5.000 de oameni din Milano! Câți bani îi iei tu lui Salam, câți le iei artiștilor? Să-ți spun cum s-a întâmplat: eu eram la hotel când tu sunai. A sunat și Costel Corduneanu… Nu s-a răspuns pentru că nu voiam să dăm nimic. Salam era prea supărat de ce i se întâmplase și nu răspundea omul”, a mai spus Birică.