Florin Salam & presupusul răpitor s-au filmat în timp ce…

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 02/11/2018 | 23:26

Lower Stan, cel care i-a dat un pumn în figură lui Salam, la un botez în Milano, avea să treacă pe plan secundar, imediat după incident! Asta pentru că, la scurt timp după episodul violent, manelistul a intrat, parcă, în pământ. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Iar la rampă a ieșit Birică, omul care l-ar fi ”ridicat” pe artist, conform spuselor unui alt interlop, Mircea Nebunu, variantă infirmată însă chiar de către ”răpitor”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat ce au făcut Birică și Salam cu doar câteva zile înainte de scandalul monstru de la Milano.

Povestea pe scurt. Florin Salam era lovit în plină figură duminică, la ora 04:30, în timp ce cânta la un botez la Milano. Imediat după ce a primit pumnul de la Lower Stan, Salam a plecat de la eveniment, flancat de doi interlopi. Unul dintre ei, Birică. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Manelistul a dispărut și de el nu s-a mai știut aproape zece ore. S-a vehiculat că a fost răpit și sechestrat de Birică, cel care a acuzat fiind Mircea Nebunu, printr-un live.

„S-a născut cu sânge rece, peste ăsta nu se trece…”

A doua zi, Birică ieșea și el cu un live pe pagina lui de socializare, în care nega totul și „îl făcea praf” pe Mircea Nebunu. Interesant este că Florin Salam nu a oferit informații despre ce s-a întâmplat. A spus doar că este OK.  (CITEȘTE ȘI: FLORIN SALAM, DECIZIE RADICALĂ DUPĂ CE A FOST BĂTUT ȘI RĂPIT)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat ce au făcut Florin Salam și Birică, ”răpitorul” lui, cu doar câteva zile înainte de incidentul de la Milano. Imaginile sunt fabuloase! Cei doi sunt prieteni la cataramă, zâmbesc, iar Florin Salam nu rezistă tentației de a-i dedica o melodie personalizată lui Birică. ”Îl iubim mult pe Birică, s-a născut cu sânge rece, peste ăsta nu se trece și oriunde face lege…”, sunt versurile care l-au uns la suflet pe interlop. (Intr-un an ai propriul apartament!) 

Cei doi s-ar fi aflat la o petrecere, unde atmosfera nu a fost nicidecum precum la Milano. De altfel, Birică avea să spună în live-ul adresat lui Mircea Nebunu că îl știe de 20 de ani pe Salam, care este ”familia mea!” (CITEȘTE ȘI: ”RĂPITORUL” LUI SALAM A RUPT TĂCEREA)

Marea împăcare de la Milano, între Mirceas Nebunu și Birică
Marea împăcare de la Milano, între Mircea Nebunu (cu pantofi sport portocalii) și Birică (al doilea, de la dreapta la stânga)

Birică și Mircea Nebunu s-au împăcat la Milano

Birică și Mircea Nebunu aveau să se împace joi, la Milano, chiar unde a avut loc incidentul cu Florin Salam. Adică la 48 de ore de când cei doi și-au ”încordat mușchii”, prevestind un adevărat război. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat cum s-a ajuns la instaurarea păcii. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) 

Mircea Nebunu a plecat joi la Milano, unde, inițial, s-a întâlnit, la o terasă, cu nepotul lui Birică. Au bătut palma. Era ca și rezolvată problema. Birică a venit și el ceva mai târziu și a vorbit cu Mircea Nebunu. La marea împăcare au mai fost prezenți și alți interlopi, prieteni ai celor doi. Iar pentru a demonstra clanurilor că s-a fumat pipa păcii, Birică și Mircea Nebunu, alături de ceilalți interlopi, s-au fotografiat în stradă, cu zâmbetele pe buze. (CITEȘTE ȘI: INTERLOPII AU GĂSIT CUM SĂ SE RĂZBUNE PE AGRESORUL LUI SALAM… I-AU PUS ”TAXĂ DE SMARDOIALĂ”!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...