Acasă » Exclusiv » Noul lider al lumii interlope l-a amenințat direct pe ”Împăratul manelelor”: ”Sunt supărat rău de tot…”

Noul lider al lumii interlope l-a amenințat direct pe ”Împăratul manelelor”: ”Sunt supărat rău de tot…”

De: I.D. 01/10/2018 | 23:07

Scandal fără precedent în lumea interlopă. Mircea Nebunu e foc și pară pe celebrul său naș Dan Bursuc. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, un video de-a dreptul senzațional, al cărui protagonist este temutul bărbat.  Cel supranumit liderul lumii interlope din Capitală a făcut mărturisiri uluitoare.(CITEȘTE ȘI: GIOVANNI BECALI, DANS ȘMECHERESC LA MEGA-EVENIMENTUL DIN BUDAPESTA!)

UPDATE: În urmă cu câteva ore, Mircea Nebunu a postat un nou video pe contul său de pe o rețea de socializare. Cel intitulat noul lider al lumii interlope a tunat și fulgerat la adresa nașului său, dar și a bodyguarzilor de la clubul pe care acesta îl deține . Temutul bărbat vrea să își facă dreptate cu orice preț și le-a cerut ”dușmanilor”  să se întâlnească pentru a-și măsura forța. Vizibil iritat, Mircea Nebunu s-a dezlănțuit la adresa rivalilor săi și a lui Dan Burscu, pe care îl vede principalul vinovat în acest scandal.(CITEȘTE ȘI: PRIMA POZĂ CU BETTY SALAM DUPĂ CE A NĂSCUT. MESAJUL TRANSMIS DE PE PATUL DE SPITAL DE PROASPĂTA MĂMICĂ)

”Degeaba chemați Poliția pentru că nu vin cu nimeni, vin singur, singurel. Și nașul dacă nu se dă la o parte nu mai este familia mea. Il sparg dacă pot, Daca nu să mă spargă el pe mine. Dacă nu pleci nașule. Ce ești nasule, ești familia mea sau spală ăia pe jos cu tine.(…)Ce să facă nașul! Nașul e lăutar la trompetă, să își vadă de treaba lui nașul, că-i dau două palme de se trezește pe lumea cealaltă. Dar ce, nașul e smardoi! Nașul să-și vadă de cântarea lui. Nașule, să știi că dacă nu faci ca mine te bat. (…)Nașul e un trompetist și eu i-am dat valoare. Veniți să vedeți ce bătaie vă dau”a spus Mircea Nebunu.

Noul liderul al lumii interlope este supărat foc pe celebrul manelist Dan Bursuc. Mircea Nebunu a tunat la adresa nașului său.  Potrivit spuselor acestuia, totul a plecat de la un bodyguard care, cu câteva zile în urmă, a îndrăznit să dea afară un anumit client din renumitul club pe care-l deține Dan Bursuc. Deranjat de acțiunea angajatului nașului său, Mircea Nebunu s-a dezlănțuit într-un video care a intrat în posesia CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. (NU RATA, AICI: RAISA ÎSI VINDE VIRGINITATEA PENTRU 1.1 MIL. €, DAR…)

„Nașule, tu nu iei nicio măsură, vrei să iau eu măsuri?”

Am un anunț important de făcut. Sunt supărat rău pe nașul Dan Bursuc care a luat clubul Mia Musica. Să îi spun nașului meu Dan Bursuc, chiar dacă îl respect ca om, că nu se face așa. Chiar dacă și-a deschis o afacere nu trebuie să își bată joc de oameni. Eu puteam să-l opresc pe Florin Salam să nu se ducă și să cânte la el la club. Datorită mie s-a dus Salam la Mia Musica. Unul dintre bodyguarzi face ce vrea cu nașul. Îi ia pe copiii voștri și îi dă afară după ce își plătesc bilete. Să îi zică săru-mâna lui nașu’ că i l-am trimis pe Florin Salam că dacă nu vroiam eu nu ajungea la nașu niciodată niciun Salam. Și, Dan Bursuc, e urât, pentru că ești nașul meu și te vinzi pentru 2-3 lei. Oricum nu o să se termine aici, nu te las, nașule. Ți-a scris copilul ăla că l-a dat afară din cauză ca m-a sunat pe mine și a văzut un bodyguard. Oricum, ăia nu sunt bodyguarzi (…) Copiii fac poze cu mine și nu trebuie să fie dați afară. Un copil bolnăvior , aseară, m-a sunat pe mine, i-am răspuns și a văzut unul dintre bodyguarzii ăia de acolo și l-a dat afară și a dat în el. Nașule, aseară trebuia să-l opresc eu pe Salam acolo și nu ți-l mai trimiteam la Mia Musica. Trebuia să îți fi făcut o manevră ca să te fac de râs. Acest video o să-l vadă toată România și o să te faci de râs. Eu ți-am zis că ăia fac măgării, dar te-am lăsat. Nașule, tu nu iei nicio măsură, vrei să iau eu măsuri? (…) Să vezi când o să ți-l prind eu pe Copilul de Aur și ți-l arunc direct afară, în băltoacă ți-l arunc”, a spus, foarte revoltat, Mircea Nebunu. (NU RATA, AICI: MILIARDARUL DAN CĂMÂRZAN CARE SPĂRGEA ȘAMPANII DE 15.000 € LA MARE ARE ”REVELAȚII DIVINE”)

Scandal de zile mari între Mircea Nebunu și Dan Bursuc

Cine este Mircea Nebunu

Mircea Nebunu, unul dintre cei mai temuţi lideri ai lumii interlope bucureştene, care îşi ameninţa duşmanii că îi bagă în ciment, a ieşit din închisoare în urmă cu aproape doi ani. Eliberarea acestuia a iscat o adevărată isterie pe site-urile de socializare. Lăutarii au reacţionat imediat şi i-au compus o melodie personalizată, în care l-au denumit „Regele”.(NU RATA, AICI: NOUL ȘEF AL LUMII INTERLOPE MIRCEA NEBUNU I-A ”DAT INTERVAL” TEMUTULUI BIBILOI!)

Mircea Băluş, considerat liderul grupării Sportivilor, cunoscut în Capitală sub numele de Nebunu, a fost eliberat condiţionat după ce, iniţial, primise o pedeapsă de zece ani de închisoare pentru mai multe fapte cu violenţă. Momentul a fost marcat în mod fastuos în Berceni, unde gruparea condusă de acesta îşi are cartierul general.

Mircea Nebunu a petrecut alături de prietenii săi apropiaţi, în timp ce pe Facebook mesajele de genul “A ieşit regele””Bine ai venit acasă, şeful şmecheriei… regele Bucureștiului…” şi altele la fel de măgulitoare, au curs cu sutele. (CITEȘTE ȘI: ACUZAT CĂ ŞI-A LĂSAT PRIETENUL LA GREU, FLORIN SALAM S-A REVANŞAT LA PRIVEGHIUL TATĂLUI LUI MIRCEA NEBUNU’)

Ba mai mult, Corado, un lăutar care se recomandă finul lui Mircea, a şi compus o melodie pe care i-a dedicat-o, online, liderului interlop. Corado cântă la rece, iar versurile, de genul “Fraierii fug ca din puşcă / A ieşit leul din cuşcă” sau “Să se ferească sifoanele / Că a ieşit regele” au ajuns direct la inima interlopului din Berceni.

Procurorii arătau la momentul trimiterii în judecată că ”Mircea Nebunu’” îşi controla cu o mână de fier interlopii din subordine. ”Eu îmi fac legea mea,  frate”“Te bag în ciment!”“Eu nu sunt prost”“Eu sunt Ştefan cel Mare, bă, aţi înnebunit?!”“Mă bat cu omul, unu la unu”“Mie mi-a dat unul o săgeată, eu îi dau 50 de săgeţi”“Bă, tâmpitule, pe banii mei, vreţi să-mi faceţi, mă, flagrant?!”, sunt doar o parte din replicile lui Mircea.

Acesta este unul dintre cei mai vechi membri ai clanului ”Sportivilor” şi a urcat în ierarhie pe măsură ce foştii şefi executau ani grei de închisoare. ”Cariera” interlopului a început în 2006, Mircea fiind locotenentul lui Gheorghe Mustaţă, fostul lider al galeriei Steaua, unul dintre şefii clanului. Procurorii l-au interceptat în timp ce când ameninţa mai mulţi patroni, dar şi interlopi din clanuri rivale. (NU RATA, AICI: ADI MINUNE NU SE LEAPĂDĂ DE FEBLEȚEA SA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților revoltați.
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Rețeta perfectă de drob de miel. Puține gospodine știu toate secretele
Rețeta perfectă de drob de miel. Puține gospodine știu toate secretele
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Are sau nu Anamaria Prodan planuri de căsătorie cu Ronald Gavril? Noi detalii oferite de impresară
Are sau nu Anamaria Prodan planuri de căsătorie cu Ronald Gavril? Noi detalii oferite de...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...