Prima poză cu Betty Salam după ce a născut. Mesajul transmis de pe patul de spital de proaspăta mămică

Publicat: 02/10/2018 | 08:14

Betty Salam este cea mai tânără mămică din showbizul românesc! Ea și-a cunoscut băiețelul pe care i l-a dăruit soțului ei, Cătălin Vișănescu, la doar o lună și câteva zile după ce și-a serbat majoratul. Azi-noapte, frumoasa artistă a transmis un mesaj emoționant pe care doar femeile care au trăit minunea de a deveni mame au înțeles profunzimea lui.

Citește și: Primele declarații ale lui Cătălin Vișănescu după ce a născut Betty Salam

Prima poză cu Betty Salam după ce a născut. Mesajul transmis de pe patul de spital de proaspăta mămică

Aflată pe patul de spital, Betty Salam și-a făcut un selfie în salonul clinicii în care l-a născut pe fiul ei, Matthias Ștefan. După câteva click-uri, ea a postat pe Instagram Stories imaginea, pe care a scris: “Can’t sleep, because I’m so happy… (n.r.: Nu pot să dorm, pentru că sunt atât de fericită)”. Toți cei care i-au văzut chipul pe care i se citea fericirea adevărată au spus că poza nu mai avea nevoie de nicio descriere.

Susținătorii i-au felicitat pe cei doi tineri părinți, iar fanii nu au uitat că fiul lor s-a născut chiar de ziua lui Florin Salam, astfel că și pentru acesta au avut urări frumoase. Celebrul manelist a împlinit ieri 39 de ani.

“Felicitări, și să vă trăiască, și să vă aducă numai bucurii”, “Multă sănătate îngeraşului! Ah, şi la mulți mulți ani pentru tatăl tău; îi doresc multă sănătate şi fericire alături de cei dragi… fie ca toate visele şi dorințele să i se împlnească, vă doresc multă sănătate şi fericire tuturor membrilor familiei… sunteți o familie frumoasă!?????????❤????”, “Felicitări sa fie într-un ceas bun sa va trăiască sa fie sanatos ❤️” sunt trei dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali la ultima poză făcută publică de Betty pe contul ei oficial de Instagram.

Citește și: Soacra lui Betty Salam, declarații din fața clinicii în care artista a născut: “I-am dat sfaturi, a fost ok”

Și ginerele lui Florin Salam a împărtășit bucuria trăită în ziua când a devenit tătic pentru prima dată. Cătălin Vișănescu a urcat pe Instagram Stories o poză pe care a pus un mesaj în limba engleză: “Welcome! It’s a boy! Matthias Ștefan (n.r.: Bine ai venit! E un băiat! Matthias Ștefan)”, urmat de patru emoticoane în formă de îngeraș.

Citește și:  Zi de sărbătoare pentru Betty Salam: ”Azi se împlinește un an de când…”

View this post on Instagram

Iubirile mele @betty.stoian #matthias ❤️?????

A post shared by catalinvisanescu (@catalinvisanescu) on

 

Betty s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Cătălin Vişănescu, pe 22 iunie

Cei doi au devenit părinți pe 1 octombrie, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista împlinit 18 ani. Anul viitor, ea și Cătălin Vișănescu vor face nunta. Vă reamintim că fata celebrului artist a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017 în aeroport, după ce s-a întors dintr-o vacanță în care a fost peste hotare.

Betty e fiica lui Florin Salam. Ea şi fratele său, Danny, s-au născut în urma mariajului manelistului cu prima lui soţie, cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani când a murit.