Zi de sărbătoare pentru Betty Salam: ”Azi se împlinește un an de când…”

Publicat: 11/09/2018 | 17:27

Mare sărbătoare, mare, în familia lui Betty Salam. Astăzi se împlinește un an de când fiica lui Florin Salam a spus cel mai important ”Da!” din viața ei. (SUPER OFERTĂ DE ANGAJARE)

În urmă cu an, Betty Salam a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Cătălin Vișănescu i-a pregătit o surpriză de proporții fiicei lui Florin Salam și s-a pus în genunchi chiar în aeroport, după ce se întorceau dintr-o vacanță. Prietenii apropiați le-au fost alături și Betty a fost emoționată până la lacrimi. Iar Cătălin Vișănescu nu a uitat acel moment special din viața lor și l-a împărtășit cu prietenii virtuali.

”Astăzi se împlineşte un an de când ai spus “DA”! Un an în care ai devenit soţia mea şi mama băiatului nostru, Matthias! Te iubesc şi îmi doresc să ne iubim la fel până la adânci bătrâneţi!”, a scris Cătălin Vișănescu pe contul său de Instagram. (CÂT CÂȘTIGI DACĂ FACI VIDEOCHAT)

Betty Salam s-a căsătorit civil pe 22 iunie cu alesul inimii sale, Cătălin Vişănescu

Cei doi vor deveni părinți peste câteva luni, iar fiul lor va primi numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista va împlini 18 ani. Anul viitor, ea și Cătălin Vișănescu vor face nunta. Vă reamintim că fata celebrului artist a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017 în aeroport, după ce s-a întors dintr-o vacanță în care a fost peste hotare. (CITEȘTE ȘI: BETTY SALAM, FOTOGRAFIATĂ ÎNTR-UN FUROU SEXY ȘI PROVOCATOR. CÂT DE MULT I-A CRESCUT BURTICA DE GRAVIDĂ)

Betty Salam a împlinit în urmă cu două săptămâni 18 ani, însă a fost foarte discretă în ceea ce privește petrecerea organizată. Deși inițial își dorea să organizeze o ceremonie cu fast și cu mulți invitați, Betty a renunțat la această idee datorită faptului că sarcina avansată nu i-ar fi permis să-și ducă toate planurile la bun sfârșit. Astfel, fiica lui Florin Salam și-a sărbătorit ziua de naștere în compania apropiaților și a familiei.

(VEZI CUM ÎȚI POȚI LUA APARTAMENT ÎN BUCUREȘTI ÎN 6 LUNI)