Primele declarații ale lui Cătălin Vișănescu după ce a născut Betty Salam

Publicat: 01/10/2018 | 18:20

Astăzi Betty Salam a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar Cătălin Vișănescu a făcut și primele declarații în legătură cu marele eveniment.

Cătălin Vișănescu a mărturisit că atât Betty cât și băiețelul lor sunt bine. Micuțul a cântărit 3, 200 kilograme și a avut 51 de centimetri. De altfel, Matthias Ștefan a primit nota 10 la naștere! Primul copil al cuplului este perfect sănătos și venirea lui pe lume a fost extrem de emoționantă pentru tinerii părinți. (CITEȘTE ȘI: BETTY SALAM A ÎMPLINIT 18 ANI! CE ȚINUTĂ A PURTAT FIICA MANELISTULUI LA PETRECEREA MAJORATULUI)

Betty Salam a născut. Soacra artistei, declarații din fața clinicii

Dana Vișănescu a fost alături de nora ei în ziua în care i-a dăruit primul nepoțel. Fiul lui Betty Salam Matthias Ștefan, așa cum o chema și pe mama cântăreței. Marele absent al zilei este celebrul manelist, care e plecat din România, potrivit declarațiilor făcute chiar de cuscra lui.

“Foarte mari emoţii, vezi, plouă, dar chiar am emoţii. Nu prea am dormit. Betty deja a intrat, aşteptăm să iasă bebele. Toţi avem emoţii. Să fie tare, că va deveni tătic şi asta! Să fie puternic, ei încă sunt mici, să mă asculte, să fie bebele sănătos, să îl crească bine, cum i-am crescut eu pe ei. I-am dat sfaturi lui Betty, dar a fost ok. Să mănânce sănătos, cam asta. Nu a avut absolut nimic. A făcut sport la început, după care nu a mai putut. El (n.r.: tatăl lui Betty) e plecat din ţară, dar o să vină şi el. Nu cred că ajunge astăzi. Eu o să am grijă de el, să îi fac băiţă, merg şi îi ajut. O oră, o oră 45 (n.r.: operaţia). Şi-au dorit amândoi şi i-am lăsat să facă ce vor ei”, a declarat soacra lui Betty Salam în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars. (VEZI ȘI: ZI DE SĂRBĂTOARE PENTRU BETTY SALAM: ”AZI SE ÎMPLINEȘTE UN AN DE CÂND…”)

Înainte să meargă la clinica unde a născut printr-o operație de cezariană, Betty Salam a făcut publice câteva imagini cu dressingul fiului ei pe Instagram Stories. Micuțul Matthias Ștefan are câteva hăinuțe personalizare, având numele său pe acestea.